Atpl, VLEN, TPNG te HPB su potegli za ove što su pale...
Ovo nije zauspoređivati,Grobex se praktićno nije pomaknuo već 10 godina.
Priča za ovu godinu.
Atpl, VLEN, TPNG te HPB su potegli za ove što su pale...
Ovo nije zauspoređivati,Grobex se praktićno nije pomaknuo već 10 godina.
Priča za ovu godinu.
Imam feeling da odrađujemo ovaj minus reda radi, nekako nevoljko, čisto da se zadovolji forma i da graf zdravije izgleda... i da ne odskačemo od drugih previše.
Imam feeling da odrađujemo ovaj minus reda radi, nekako nevoljko, čisto da se zadovolji forma i da graf zdravije izgleda... i da ne odskačemo od drugih previše.
nema ni smisla sad panično prodavati, treba smireno pričekati rasprodaju i dno pa onda kad stvari budu jasnije, smireno prodati na dnu.......
A da nadokupi na dnu kak bi to štimalo
A da nadokupi na dnu kak bi to štimalo
To nije zanimljivo.
nema ni smisla sad panično prodavati, treba smireno pričekati rasprodaju i dno pa onda kad stvari budu jasnije, smireno prodati na dnu.......
Dajte, kolega, kad dođe dno, javite nam. Smireno čekamo.
Bezveze mi je sad prosipat HT po 176kn, čekam ga na 162kn pa ću onda.
Dajte, kolega, kad dođe dno, javite nam. Smireno čekamo.
Bezveze mi je sad prosipat HT po 176kn, čekam ga na 162kn pa ću onda.
put prema dnu je proces koja traje neko vrijeme, a vani je započeo početkom ove godine........u našu zabit još nije stigao jel nismo na karti tog svijeta.......al nekako će nas več pronaći.......budete znali kad....
taj ZSE treba pod ključ, Gažićku na biro
ah ne biro, snaći će se ona već za sebe, ali drugi 'radnici'... to je već pitanje
današnji promet na dionicama (veći dnevni ima mljekara Veronika kod mene u kvartu):
svi ispod 15.000 kn pojedinačno
Došla ekipica sa posla i krenilo istresanje...
taj ZSE treba pod ključ, Gažićku na biro
ah ne biro, snaći će se ona već za sebe, ali drugi 'radnici'... to je već pitanje
današnji promet na dionicama (veći dnevni ima mljekara Veronika kod mene u kvartu):
- LKRI
- VART
- KODT, KODT2
- ULPL
- HTPK
- VLEN
- IGH
- ADRS
- MAIS
svi ispod 15.000 kn pojedinačno
" Na skupštini će se raspravljati io izvješću o primicima članova Uprave za prošlu godinu. Čelnici Ivani Gažić ukupno je isplaćen bruto iznos od 1,05 milijuna kuna, od čega fiksni dio iznosi malo manje od 861.000 kuna."
ne smijem ni zamisliti kulike bi imala da je išta sposobna
Nisam pratio burzu par sati, vratim se i imam što za vidjeti.
Što se u međuvremenu desilo?
Rusi su najavili napad na Finsku
" Na skupštini će se raspravljati io izvješću o primicima članova Uprave za prošlu godinu. Čelnici Ivani Gažić ukupno je isplaćen bruto iznos od 1,05 milijuna kuna, od čega fiksni dio iznosi malo manje od 861.000 kuna."
Pa kako nije sposobna?
Koliko tu od nas zaradi od dionica bruto godisnje milju kuna?
Pa kako nije sposobna?
Koliko tu od nas zaradi od dionica bruto godisnje milju kuna?
Kad su je pitali da li u što ulaže, rekla je da ima 3. mirovinski stup i još dobiva poticaje od države za njega
Rusi su najavili napad na Finsku
tamo ih jedva čekaju
Što se u međuvremenu desilo?
Lako što je bilo danas, a što će biti sutra???
Što se u međuvremenu dogodilo?
Lako što je danas bilo, a što će biti sutra???
Marine83, ne plaši ljude, zar nije već dovoljno što je Petak13i Maja Mjeseca
Lako što je danas bilo, a što će biti sutra???
Marine83, ne plaši ljude, zar nije već dovoljno što je Petak13i Maja mjeseca
Moram malo, predpriprema ....jel prebacujete trupe sa tekućeg na brokerski??? Samo da ne bude kao Putinov napad na Ukrajinu...
Kad su je pitali da li u što ulaže, rekla je da ima 3. mirovinski stup i još dobiva poticaje od države za njega
Pitanje jel i to. Sigurno se boji da fond ne gecrkne ulazuci u ZSE pa izbjegava mirovince kod nas.