Trajalo 10min. O tome ste pricali cijelo jutro. Drvlje i kamenje. Crobi je to, ne da se lako.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
Ipak nešto i raste (ATGR)..
rasla bi ona i više ali ne daju ovi što prodaju
-
Braco i seka ...
-
Ipak nešto i raste (ATGR)..
To je zaostatak od jučer.
Ako u ovim okolnostima raste, što bi bilo da nije potop na ostalim dionicama.
Ja sam jučer poduplao broj dionica ATGR-a, pa što bude.
-
Koliki je broj ako nije tajna sada?
-
Trenutni broj dionica?
Nije tajna....
-
Bravo, super potez.
-
Ova sell off na Wall Streetu nije uopće čudan, marketi su do jučer probavljali rate hike od 0.5%, strah je bio da će biti i 0,75%, pa kad su vidjeli da nije onda je krenuo rally, najviše na financijašima. Danas već gledaju sljedeći hike koji ide krajem lipnja, očekuje se još 0.5%, pa ukalkuliravaju to u cijenu. ECB kreće sa hikeovima krajm lipnja, početkom srpnja pa tko ima kredite ili leasinge sa promjenjivom kamatom je j... ježa.
Do kraja godine će dizati kamate, to će izazvati recesiju pa će dogodine opet spuštati. Raj za trejdere
-
Vidim da je danas najvise pala Atpl na burzi. Ocito da ta dionica ima najvise spekulanata.
Ne razumije se tko i zasto je jucer najvise pao u USA.
-
Vidim da je danas najvise pala Atpl na burzi. Ocito da ta dionica ima najvise spekulanata.
Ne razumije se tko i zasto je jucer najvise pao u USA.
Ja bih rekao drukera na dolje, za malo bolji ukrcaj!
-
-
U SADu će tržište pasti još barem 30%. Kada, to je znam..to nitko ne zna..ali ovo je samo lagani mraz pred pravo hlađenje...
Valuacije su nenormalne, pogotovo tech, koji im je dobar dio tržišta.
-
Danas stagnacija na ZSE. Čekamo idući tjedan da vidimo kaj, kak i kam.
Sljedeća 2 tjedna su ključna...
-
Hvala današnjim prodavačima za shoping po bidu . Ja zadovoljan, nadam se da su i oni. Šteta samo što je kratko trajalo. Možete opet ponovit ponedjeljak kada Putin po 500-i put reče da ima veliku bombu i da će platit svi koji se miješaju.
-
Hvala današnjim prodavačima za shoping po bidu . Ja zadovoljan, nadam se da su i oni. Šteta samo što je kratko trajalo. Možete opet ponovit ponedjeljak kada Putin po 500-i put reče da ima veliku bombu i da će platiti svi koji se miješaju.
vi ste svoje platili, znači li to da ste umiješani
-
Hvala današnjim prodavačima za shoping po bidu . Ja zadovoljan, nadam se da su i oni. Šteta samo što je kratko trajalo. Možete opet ponovit ponedjeljak kada Putin po 500-i put reče da ima veliku bombu i da će platiti svi koji se miješaju.
Nisam ništa platio čim sam online a umiješani su svi koji ne podržavaju agresiju na suverenu zemlju.
-
Nisam ništa platio čim sam online a umiješani su svi koji ne podržavaju agresiju na suverenu zemlju.
kako niste platili dionice, ako ste zahvalili prodavačima, šta daju već na odgodu
i nemojte se izvlačiti sada, Putin sve gleda
-
Međutim, iako je sve jasnije kako dilema za ESB više nije birati između inflacije i recesije, nego između visoke inflacije s recesijom praćene stagflacijom i zaustavljanja inflacije uz privremenu recesiju.
Niti sad nije sigurno da je inflacija od čak 7,5 posto dovoljno uvjerljiva da natjera predstavnike neuspješnijih članica EU u ESB-u da glasaju za dizanje kamata, jer bi u tom slučaju dramatično narasla cijena zaduživanja njihovih država, a još više kompanija.
U tom slučaju pitanje je, primjerice, mogu li zemlje kao što su Italija i Grčka izbjeći nacionalne bankrote.
Europska središnja banka priprema potez koji će sve promijeniti, bit će to kraj jedne ereHoće li oni koje brine inflacija u ESB nakon dugo vremena nadjačati pobornike stimulansa?novac.jutarnji.hr -
Međutim, iako je sve jasnije kako dilema za ESB više nije birati između inflacije i recesije, nego između visoke inflacije s recesijom praćene stagflacijom i zaustavljanja inflacije uz privremenu recesiju.
Niti sad nije sigurno da je inflacija od čak 7,5 posto dovoljno uvjerljiva da natjera predstavnike neuspješnijih članica EU u ESB-u da glasaju za dizanje kamata, jer bi u tom slučaju dramatično narasla cijena zaduživanja njihovih država, a još više kompanija.
U tom slučaju pitanje je, primjerice, mogu li zemlje kao što su Italija i Grčka izbjeći nacionalne bankrote.
Što god da odluče opet će tržište reagirati kao u Americi jer kao što je vidljivo iz teksta za jedne je dobro ovo a za druge nije. Znači ide rast pa pad pa rast ili obrnuto . Za koji dan opet na isto dođeš. Drastičnih odluka neće biti osim ako se 0,5 smatra drastično . Tipujem na 0,25.
Hebiga ja to pojednostavim pa čak i ako bude to nešto " drastično " to se radi zbog nečega, radi ublažavanja problema ili riješavanja istih . Znači za buduća razdoblja. To je kao da te boli zub pa znaš da moraš ić to riješit iako bi moglo boljeti. Boli ali si sretan. Kada bi svi gledali ko ja indeksi bi išli konstantno gore i nitko nebi rasprodavao radi ovakvih stvari i svi bi bili u plusu prije ili poslije a ne skakat ko koze na svaku vijest
-
ima li spoznaja od kuda Vabu (J&T) ovima doturaju i što znači taj
+
nisu valjda krenuli kupovati skuplje nego je bila cijena,
-
Ne kupujem ništa (još), ovo je samo kozmetički pad. Čekam pravi zaron, a to se može dogoditi bilo kad počevši od sljedećeg tjedna. Ne volim gledati crveno u portfelju...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun