Na tom Dalekovodu jedini sam "u plusu" ako zanemarimo inflaciju
Imam DLKV-O-302A već 4 godine i ne mogu ga se riješiti.
Na tom Dalekovodu jedini sam "u plusu" ako zanemarimo inflaciju
Imam DLKV-O-302A već 4 godine i ne mogu ga se riješiti.
102 000 kn pušinga na dlkv. na drugima sve zajedno ni približno toliko nisam popušio. više me boli prerani izlazak iz korf-a težak preko milje kn. kupio na 20 prodao na 80 i 60 a on otišao preko 300. svejedno je plus ali sve to zajedno nije bilo vrijedno truda. i što je najbitnije nikakve nove prilike ne vidim. tek za iduću godinu imam jedan zicer na stranoj burzi ali do tad tko živ tko mrtav.
Sjećam se toga, to su bili dani. Sjećam se kad ste pisali na cca 22, ja sam ulazio kasnije i izlazio kasnije iz KORF-a i VLHO-a. Bilo je preko 70% portfelja u njima.
kakav se burzovni mag okomio s petstotina i pedeset kuna gotovine na bid ZB, tek sada sam to vidio, ako sutra opet to napravi dobiti će i dodatak na mag pa neka razmišlja do sutra koji
Kad već pričate o percepciji vrijednosti nečega - nije se loše sjetiti jedne zanimljive činjenice iz SAD-a. Naime 22.5. se u SAD-u među kriptotraderima naziva još i Bitcoin Pizza Day. Znate zašto? Jer je na taj dan jedan lik 2010 naručio i po prvi puta platio dvije pizze vrijedne tada 41 $ sa 10.000 bitcoina s obzirom na njegovu tadašnju vrijednost. Tada je mislio da je dobro prošao jer je eto uspio utopiti bitcoin koji tada još nije bio šire poznat.
Što je najbolje to je ponovio u sljedećim danima još 9x smazavši za gablec ukupno 100.000 bitcoina vrijednih pizza. Super. Nešto kasnije - 2021 u piku vrijednosti bitcoina je to vrijedilo oko 3.8 milijardi $. Kaže da mu nije žao. Možda malo...
Medo brunda iza brda i jako je gladan. Hrane ima u izobilju ( inflacija, rat, energetska kriza, rast kamata, globalna neizvjesnost).
Samo razmišljam na glas u ovo kišno jutro u gradu koji teče.
Medo brunda iza brda i jako je gladan. Hrane ima u izobilju ( inflacija, rat, energetska kriza, rast kamata, globalna neizvjesnost).
Rijeka?
Misliš u gradu koji plače.?
Rijeka?
Split
Ameri su se jučer raspali totalno:
Futuresi su im i danas u blagom minusu, u aziji je isto potop, europa danas pada, samo je pitanje koliko % a onda i mi s njima. Ako kojim slučajem (mada sumnjam) dax padne 4-5%, mi padamo na 6-8% kao što se dogodilo prije ~2 mj...
Ekipa bit će drž' gaće danas!
Danas stagnacija na ZSE. Čekamo idući tjedan da vidimo kaj, kak i kam.
Danas očekujem na ATPL poziv na GS...dosada nikad nisu čekali zadnji dan ili dva...uglavnom je bilo između 38 i 45 dana prije.
Ocekujem da ce strasljivci u prvim minutama prosuti dionice po bidu.
Onda zalopojke iducih tjedana od istih.
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…708e0100e0e.pdf
Ja ne očekujem nikakav poziv od ATPL prije nego što se objave potrebna izvješća. Da bi znao kako ćeš rasporediti dobit, moraš znati kolika ti je dobit.
Slažem se. Jako je puno ulagača koji su imali dugoročnu strategiju, evo recimo na ATPL, čekati da dionica dođe na 600 kn. Bez obzira hoće li to biti danas, u sljedeći ponedjeljak ili čak do sljedeće srijede. Međutim, okolnosti su se drastično promijenile i sad je potrebno prodati te dionice što prije, cijena je potpuno nevažna, jer svi prodaju. Usto, tu je i predstojeći vikend, a to je izazov i za one najdugoročnije ulagače.
Problem je da su jucer pronasli samo jednog dugorocnog ulagaca na cijeloj burzi.
Uvik isto...današ što ubodem to mi je zarada za cca 2 tjedna
"Jer ulagac nisu sigurni..."
Razlog pada je interesantan.
A popodne ce ponovo u zeleno, vratit sta su jucer izgubili, pa tako u krug. 🤦♂️
https://eho.zse.hr/fileadmin/issu…708e0100e0e.pdf
Ja ne očekujem nikakav poziv od ATPL prije nego što se objave potrebna izvješća. Da bi znao kako ćeš rasporediti dobit, moraš znati kolika ti je dobit.Ocekujem da ce strasljivci u prvim minutama prosuti dionice po bidu.
Slažem se. Jako je puno ulagača koji su imali dugoročnu strategiju, evo recimo na ATPL, čekati da dionica dođe na 600 kn. Bez obzira hoće li to biti danas, u sljedeći ponedjeljak ili čak do sljedeće srijede. Međutim, okolnosti su se drastično promijenile i sad je potrebno prodati te dionice što prije, cijena je potpuno nevažna, jer svi prodaju. Usto, tu je i predstojeći vikend, a to je izazov i za one najdugoročnije ulagače.
…metla se odlaže ,nepotrebno mahati kad se može samo postaviti lopatica i pokupiti.
Uvik isto...današ što ubodem to mi je zarada za cca 2 tjedna
To Marine, samo pazi na kakav nožić da te ne ogrebe!
Evo ih na djelu, samo su za sada slabo strašljivi!
Marine lovi! Danas ćeš i prodat vjerojatno!
Pa na zasluženi vikend!
Na ovakve dane bi valjalo bacit kladušu što će najviše pasti.
Nadam se da je ovo samo početak, jer ovo do sada nije zanimljivo. A baš sam spremio kokice.
Ipak nešto i raste (ATGR)..