Babyboomerska zabluda je još oke dok se vrti oko najlonki i Vegete zbog kojih su padale istočnoevropske gaće, a što ćemo sa Vijetnamom, Tajlandom, Indonezijom, Malezijom gdje su upetljane još i religijske / kolonijalne predrasude, a tamo kapital i civilizacija buja daleko od poimanja naših klaustrofibičnih umova.
Komentari trgovanja na burzi - LIVE
-
-
-
ringe..ringe..raja
Na to liči naša Burza
Danas se koliko vidim prodaje Opte da se uđe u Igu, ma ludilo od burze i od investitora
Tko zadnji, magarac !!!!!!!!!!!!!!
baš sve ide kao po špagi, onako školski, jel vi pratite uopće Crobex, krenuo je kao Muskova raketa, a znate kako je ona završila let,
evo
-
Velik promet bez rasta cijene je uvijek distribucija. Velik selling presure
Ovi iz Ige su se baš negospodski ponijeli. To se inače rješava u uredima brokera. Ovako kokošinjac
No, važnije je tko kupuje, sadašnji kupac je budući prodavač, i molimo se da je netko tko ima i para i pameti. Know How
Zloćka nije nikada zlobna. Voli ona da svi vi zaradite, netko će morati i za nju stati ina bid na 8 kn
Osim toga, kada zarađujete veseli ste, a veselo društvo je veledar
-
Velik promet bez rasta cijene je uvijek distribucija. Velik selling presure
Ovi iz Ige su se baš negospodski ponijeli. To se inače rješava u uredima brokera. Ovako kokošinjac
No, važnije je tko kupuje, sadašnji kupac je budući prodavač, i molimo se da je netko tko ima i para i pameti. Know How
Zloćka nije nikada zlobna. Voli ona da svi vi zaradite, netko će morati i za nju stati ina bid na 8 kn
Osim toga, kada zarađujete veseli ste, a veselo društvo je veledar
To Opte prodajete po 8.00 kuna ili?
-
Zasto po 8 ? Pa svi pričamo o minimum 11+ kolege...
-
ringe..ringe..raja
Na to liči naša Burza
Danas se koliko vidim prodaje Opte da se uđe u Igu, ma ludilo od burze i od investitora
Tko zadnji, magarac !!!!!!!!!!!!!!
Začarani krug, prije dva dana prodavali Igu da uđu u OPTE
-
Idući tjedan ide rast kad se premijer konačno spusti iz potkrovlja a raketni rast burze kad on i Z. M. javno uštrcaju u vene cijepivo (ili bar placebo pssst) 🤫.
-
Uvijek krajem godine ide bar neki rast...
-
vikend je vrijeme za edukaciju
za one koji se pitaju zašto sam dežurni "medvjed", evo malo sličica za ilustraciju.
evo i članak di je sve objašnjeno.
https://alhambrapartners.com/2020/11/24/tre…ry-about-solly/
ako pažljivo pogledate, trenutak lomljenja krivulja je bio baš u ožujku, kad su se i burze slomile.
a ako pogledate sličice, izgledno je da će ponovno doći do sličnog scenarija.
u kojem trenutku će to biti, to nitko ne zna.
isto tako, možete vidjeti da ova kretanja nemaju nikakve veze sa virusom, nego se očito nešto iza brda valja, a to nešto se dogodi iznenada i onda padne kao meteor.
neki od povoda mogu biti balansiranje portfelja krajem godine (u prosincu, sjetimo se korekcije 2018.) ili ožujku/rujnu kad se rade revizije burzovnih indeksa, a nekad jednostavno može doći i nenadano.
u svakom slučaju, kad na bilo kojem tržištu vidimo neke ekstreme, valja biti na oprezu
-
Ne vrijedi ista tržišna metrika kad su referentne kamate 7% ili 0.7%. Naše tržište još uvijek je vrednovano kao da su kamate 6-7% jer indeksi se nisu drastično promijenili od tada. A baš ovaj tjedan imali smo dobre primjere cijene duga za gospodarstvo. Atlantik je izdao korporativnu obveznicu 300m uz prinos ispod 0.9%, Arenaturist se zadužio za 180m uz kamatu 2.6% fiksno a ulpl je reprogramirala sve obveze uz kamatu 4.5% isto fiksno.
-
-
https://www.poslovni.hr/europska-unija…-za-sve-4263260
Kad krenu o ostali. Mi cemo zadnji😊.
Do cjepiva ce bit gadno, i ne samo do cjepiva, vec da se u Europi cjepe barem 50% ljudi,a za to treba i vremena.
-
https://m.vecernji.hr/vijesti/kurz-n…lagdane-1453468
Vezano uz cijepljenje, austrijski je kancelar istakao kako bi ono u Austriji trebalo početi u siječnju, ali da s mogućnošću povratka normalnom životu računa „tek u ljeto“, te još mnogo toga do tada treba izdržati.
-
Ovakvim tempom zaraze nama do 15.01 i neće trebati cjepivo, jer će nas 70% biti prokuženo.
-
A tko bi znao vise kuda ide ovaj svijet. Evo ovaj covjek kaze da ce pandemija trajati jos dvije godine. I meni je to vjerojatnije nego da sada 2 mjeseca svi sjedimo kod kuce a onda slijedi veliki spas u vidu cjepiva i normalizacija. Mislim da cemo morati nauciti zivjeti sa virusom i normalnije na njega reagirati.
-
A tko bi znao vise kuda ide ovaj svijet. Evo ovaj covjek kaze da ce pandemija trajati jos dvije godine. I meni je to vjerojatnije nego da sada 2 mjeseca svi sjedimo kod kuce a onda slijedi veliki spas u vidu cjepiva i normalizacija. Mislim da cemo morati nauciti zivjeti sa virusom i normalnije na njega reagirati.
Naravno, ako ćeš ići u Namibiju ili neku drugu neprocijepljenu državu, postojati će opasnost od zaraze sve do 2022. godine.
-
https://www.seebiz.eu/drustvo/gates-…-najgori/247412
I ovaj govori slicno. Izgleda da cemo morat narucit zivjet sa tim.
-
Naravno, ako ćeš ići u Namibiju ili neku drugu neprocijepljenu državu, postojati će opasnost od zaraze sve do 2022. godine.
I danas već postoje pojedine zemlje u Africi i Aziji u koje nije moguće putovati bez prethodnog cijepljenja protiv bolesti koje se kod nas spominju samo u povijesnim knjigama.
-
https://www.index.hr/mobile/clanak.…esti&id=2238595
Jeli on misli ozbiljno?!
-
Ovakvim tempom zaraze nama do 15.01 i neće trebati cjepivo, jer će nas 70% biti prokuženo.
navodno 50% prokuženih ili 70% cijepljenih je dosta da se epidemija zaustavi. bloger na fejsu objašnjava da je vrhunac bio sredinom studenog.
-
Ne znam koga bih prije pitao da me lječi, Gates ili Bakić...
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun