đe nestaše junaČINE
PTKM (PETROKEMIJA d.d.)
-
-
-
Ovaj sa jutrošnjim nalogom od 5800 dionica je prodao min 1800dionica danas, 3000 dionica je na kraju dignio na 67kn, a gdje mu je na ASK-u skriveno još 1000 dionica nisam ubrao...
dakle lik ima namjeru prodavat, biti će ovde još prilike za jeftinom kupnjom, sad vas pušta da se pomamite na BIDU. Ovde se radi 99% o dioničaru br.7.
Malo nas je zahebavao na aukciji zatvaranja, da ispipa koliko smo spremni dati mu za preostale dionice.
-
Jel ima netko racunicu da po trenutnoj cjeni plina i running Ebitda cjena ima smisla iznad ovih velicina. Takoder cjena plina tesko da ce ici dolje skoro. Prodaja i ako bude, je unosna prodavacima i po daleko nizoj cjeni.
-
Evo sam izračunao nakon prodaje svega, gubitak na petrici mi je -18.1%....ovo mi je najveći fail od 3 mjesec 2020,ovo se dogodi kad ne poštuješ svoja pravila i postaneš previše siguran u sebe.
-
Evo sam izračunao nakon prodaje svega, gubitak na petrici mi je -18.1%....ovo mi je najveći fail od 3 mjesec 2020,ovo se dogodi kad ne poštuješ svoja pravila i postaneš previše siguran u sebe.
Kolega, ocito ste ulazili nakon svakog veceg pada, ali onda ste trebali izaci van na tehnickom odbijancu.
Iako ja se ne igram sa padajucim nozevima. Mogli ste trejdati sa dionicama u up trendu.
-
Kolega, ocito ste ulazili nakon svakog veceg pada, ali onda ste trebali izaci van na tehnickom odbijancu.
Iako ja se ne igram sa padajucim nozevima. Mogli ste trejdati sa dionicama u up trendu.
Prosjek ulaska mi je bio 62kn, a target mi je bio 65kn za izlazak(prosjek izlaska mi je na kraju bio 51kn), promašio sam za 3kn(htio koju tisućicu zaradit),jbg i onda je sve zadnjih 15 dana krenilo naopako, od demantija prodaje, koji zapravo nije demantij itd...
Ali nema veze trenutno ima dosta prilika za kupovinu novcem od Petrokemije, od HPB. ADRS, VLEN, ATPL, tako lako to vratimo.
-
Prosjek ulaska mi je bio 62kn, a target mi je bio 65kn za izlazak(prosjek izlaska mi je na kraju bio 51kn), promašio sam za 3kn(htio koju tisućicu zaradit),jbg i onda je sve zadnjih 15 dana krenilo naopako, od demantija prodaje, koji zapravo nije demantij itd...
Ali nema veze trenutno ima dosta prilika za kupovinu novcem od Petrokemije, od HPB. ADRS, VLEN, ATPL, tako lako to vratimo.
Niste sami i ja sam tako prošao i vratio izgubljeno na atpl.
-
Ovaj sa jutrošnjim nalogom od 5800 dionica je prodao min 1800dionica danas, 3000 dionica je na kraju dignio na 67kn, a gdje mu je na ASK-u skriveno još 1000 dionica nisam ubrao...
dakle lik ima namjeru prodavat, biti će ovde još prilike za jeftinom kupnjom, sad vas pušta da se pomamite na BIDU. Ovde se radi 99% o dioničaru br.7.
Malo nas je zahebavao na aukciji zatvaranja, da ispipa koliko smo spremni dati mu za preostale dionice.
Počeo sam biti stvarno dobar u procjenama, dakle radi se o dioničaru br 7.....jedino što nije prodao 1800 dionica već samo 1105 dionica, dakle na lageru je 5000 dionica koje se mogu prosuti po bidu u svakom momentu.
-
sjedni 5, kolega!
stvarno ste odlični u procjenama! samo one koje ste priznali, a koje ja pamtim ... sukc,koei, tpng, ptkm.... nema vam ravnoga! sve odlični potezi!
-
Za razliku od drugih, ja sam napisao koje su moje greške(pomalo naučit ću i ja prodavat maglu), od te 4 moje "greške" samo je Ptkm izašla sa minusom. U biti ni Petrokemija nije bila greška, nego moj osobni inat i bahatost. Portfelj mi je u roku 2 radna dana vratio gubitke na Ptkm, ali tada bi spalo da se hvalim.
Šta "ja" imam od toga da zaradim 100% na ATPL, pa to sve spalim na DLKV i onda nestanem na desetak dana sa foruma
-
-
niste shvatili kolega.... nije uopće riječ o tome! i sam sam ove g izlazio 3-4 puta sa manjim minusima iz pozicija! tu je bitna stvar op trošak iliti trošak propuštene prilike! ne samo ptkm.... ima masu toga.
a sujeta.... to ti je isto kao i neki statistički podatak koji možeš tumačiti na više načina!
-
niste shvatili kolega.... nije uopće riječ o tome! i sam sam ove g izlazio 3-4 puta sa manjim minusima iz pozicija! tu je bitna stvar op trošak iliti trošak propuštene prilike! ne samo ptkm.... ima masu toga.
a sujeta.... to ti je isto kao i neki statistički podatak koji možeš tumačiti na više načina!
Kažem, PTKM je bila moj osobni inat i bahatost.
-
https://www.poslovni.hr/hrvatska/cijen…aksimum-4293517
Mislim da nije vrijeme za kupovinu dionica PTKM....
-
A sta ces.. ljudi vole gubiti novce.
Ova godina je potrosena za PTKM. Nema sanse da bude pozitivna ni blizu.
-
Evo javlja PTKM da su sva postrojenja u radu. Kakve su cijene plina, mozda bi bilo bolje da nisu
https://www.qcintel.com/article/global…stocks-950.html
Azija placa vise za plin pa je manje LNGa za Europu i k tome male zalihe u spremištima plina tjeraju cijene prema gore. Također CO2 je jos malo porastao na 55eura/tona.
“The price upswing is the result of low stocks following a cold winter, the most recent heatwave in Europe that has driven up electricity consumption for air conditioning, the high demand for liquefied natural gas (LNG) in Asia – LNG prices have likewise more than doubled in the past four months.”
-
ne mogu oni više sami podnositi ove visoke cijene plina
-
Dugorično plin bi trebao biti sezonalan.
Penali za CO2 su preveliki, a EU ih još misli dići.
Bez modernizacija koja košta milijune tj milijarde nemaju šanse dugoročno.
A ima i u jutarnjem (papirnatom) cijeli članak na tu temu. PPD&INA ne žele/nemaju mogučnosti uložiti u modernizaciju.
-
Ide preuzimanje - sluzbeno objavljen pocetak dubinskog snimanja..
-
zato je odmah i bio skok od 10%:..
-
Ide preuzimanje - sluzbeno objavljen pocetak dubinskog snimanja..
Imate link na službenu objavu due dilligence-a?
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun