Trebalo je sve biti srušeno još u lipnju 2023, evo još i danas stoji
Netočno. Do ljeta je trebao biti srušen samo aneks i to je napravljeno. Radovi su zaustavljeni po planu, zbog sezone i nastavili su nakon nje.
Trebalo je sve biti srušeno još u lipnju 2023, evo još i danas stoji
Netočno. Do ljeta je trebao biti srušen samo aneks i to je napravljeno. Radovi su zaustavljeni po planu, zbog sezone i nastavili su nakon nje.
normalna stvar ako i kasne. gotovo da nema građevinskog projekta koji se realizira na vrijeme.
normalna stvar ako i kasne. gotovo da nema građevinskog projekta koji se realizira na vrijeme.
Poanta je da nema više šanse da na ljeto 2025 otvore.
Da li dobro računam da na cijelu grupu (povlaštene i redovne dionice) CROS dividenda bi trebala biti 2,9 €/dionici?
https://eho.zse.hr/fileadmin/issuers/ADRS/ZPI-ADRS-9eafe14306ca170f34fee044ac43b1c8.pdf
nikad čovjek nebi rekao da će "opuštanje" na Zse biti predmet burzovnih obavijesti.......nekako sam uvijek smatrao da je naćin opuštanja privatna stvar.......
Bloomberg adria esg ocjena za upravljanje tvrtkama.
Adris 2,51-podr 5,68,ht 5,33, koei 4,21
Rivp 4,9,hpb 4,1
Konačno neka potvrda onome što ja pišem već godinama o kriminalnom upravljanju u adrisu. Loše dozlaboga loše. Zašto šute fondovi. Gdje je i malo potrebne transparentnosti.
To bi trebala biti ocjena uključivanja ESG procedura u upravljanje firmom?
Sad sam našao članak, ljudi napišu da Adris i Atlantska niti nemaju podatke o ESGu u izvješćima, ali oni daju ocjenu za to? Koliko god mi te ESG procedure bile blesave i uzaludne, još je luđe dati ocjenu nekome o ESGu tko to niti ne mjeri niti implementira ili barem ne izvještava o tome.
Mogli su im ocjenjivati i odnos zaposlenika prema životinjama na taj način...
To bi trebala biti ocjena uključivanja ESG procedura u upravljanje firmom?
Sad sam našao članak, ljudi napišu da Adris i Atlantska niti nemaju podatke o ESGu u izvješćima, ali oni daju ocjenu za to? Koliko god mi te ESG procedure bile blesave i uzaludne, još je luđe dati ocjenu nekome o ESGu tko to niti ne mjeri niti implementira ili barem ne izvještava o tome.
Ne znam zašto kolega inicijalno nije stavio link. Evo ja ću:
Pitanje je i kako se to mijeri. Npr Podravka ima najveću ocjenu za upravljanje??? Pa kog oni j€bu?
istina je da adris grupa uopće nema prikazane rezultate osim za upravljanje, ali to mi je i najbitnije od ovoga, a bome su ispali slabi. Zanimljivo da je i Span ima dosta slab rezultat...
Display MoreTo bi trebala biti ocjena uključivanja ESG procedura u upravljanje firmom?
Ne znam zašto kolega inicijalno nije stavio link. Evo ja ću:
https://hr.bloombergadria.com/biznis/kompani…sg-ocjenom/news
Pitanje je i kako se to mijeri. Npr Podravka ima najveću ocjenu za upravljanje??? Pa kog oni j€bu?
istina je da adris grupa uopće nema prikazane rezultate osim za upravljanje, ali to mi je i najbitnije od ovoga, a bome su ispali slabi. Zanimljivo da je i Span ima dosta slab rezultat...
na ocjene o upravljanju nemam komentara, jer bi trebale odražavati i odnose s investitorima.
najbolje je da mi otvorimo posebnu temu i anketu o tome kakvi su odnosi ovih kompanija prema NAMA!
takav ESG score je jedini relevantan.
sve ostalo je PRODAVANJE MAGLE!
Display MoreNe znam zašto kolega inicijalno nije stavio link. Evo ja ću:
https://hr.bloombergadria.com/biznis/kompani…sg-ocjenom/news
na ocjene o upravljanju nemam komentara, jer bi trebale odražavati i odnose s investitorima.
najbolje je da mi otvorimo posebnu temu i anketu o tome kakvi su odnosi ovih kompanija prema NAMA!
takav ESG score je jedini relevantan.
sve ostalo je PRODAVANJE MAGLE!
Slazem se obavezno uvrstiti i esg hanfe, zse , vlade, mirovinskih fondova
ESG nema veze niti s mozgom niti investiranjem.
Nema nikakav utjecaj na cashflow sto je jedino bitno kod kupovanja udjela u kompaniji.
Ima jako velik utjecaj na CF kad prosvijetljeni kupe EV od 80k eura umjesto dizelaša od 40k eura.
Ili kad nabace 50 kvadrata solara na krov jer je sad to moderno, a od toga dobiju struje za tri žarulje
Zato i kazem, toplo se nadam da ce im esg score biti sto manji.
ESG nema veze niti s mozgom niti investiranjem. (1)
Nema nikakav utjecaj na cashflow (2) sto je jedino bitno kod kupovanja udjela u kompaniji. (3)
1. Slažem se
2. Ne slažem se
Na ESG compliance i reporting neki troše prilične resurse
3. Ne slažem se
Ipak bih uzeo još koju sitnicu u obzir.
Esg ti je kao nekad kad si morao kupit ciglu. Kad se mora mora.
Up da te!
Jesu li to uklonjeni cementni blokovi s prodaje na ADRS2 ili čuče ispod nekakvog skrivenog naloga??
Vijećnici će uskoro odlučivati o tome hoće li dopustiti radove u ljetnim mjesecima. Jer ambiciozni plan je da prvi gosti u novi Marjan uđu već u sezoni 2026. godine.
Obzirom na raspoloženje susjeda tribali su ići na miniranje pojačanom dozom.🙂
Kopam po netu, tražim korporativni kalendar tj. raspored objava financijskih izvješća i uopće ne mogu naći raspored. Ne vidim ga ni među objavama na burzi. Čak sam gledao i u FI za 2022. godinu, reko moguće da ima popis, i nisam našao.
Je li itko uspio negdje iskopati datume objava FI za ovu godinu? Evo ja bih mu bio jako zahvalan.