ovo je od neki dan
ULPL | ŠORC DARKO | 10,246 | 1.77% | 31,924 |
ovo je od neki dan
ULPL | ŠORC DARKO | 10,246 | 1.77% | 31,924 |
Shipbroker Clarksons said MR tankers were up by 50% from a week earlier to $31,600 per day after falling to a 12-month low in the run-up to the embargo. Eco LR2 rates crept up 9% to $31,900 per day.
bcti +31% wow 822
najprije kreće nafta pa poslije sve ostalo
kolega Manu, netko stalno pomalo dovodi nove snage na 15,40, vaj to pej mor
hmm
na danasnji dan prosle godine 10.02.2022 cijena je bila 15.66 a dans je 15.40
gdje si bio? sto si radio? nista...nista
Znači premija za kršenje sankcija Rusiji ugrubo 100 000 usd po danu.
MR Atlantic jučer je bio 41 300
Znači da je današnji skok 53% pa BCTI opet ide preko 1000
Ko je jamio jamio po 15,40. Sad ćeš pej mor.
imam ga ja dooooooovoljno sa nekih čudnovatih razina ... skoro da nema razlike ondašnjih Kn i sadašnjih €
držimo, držimo, i strpljivi smo, kad je proslo sve ovih godina… vrijeme je i za naplatiti strpljenje 😎
imam ga ja dooooooovoljno sa nekih čudnovatih razina ... skoro da nema razlike ondašnjih Kn i sadašnjih €
da, 2020. Je bilo toga za skupiti kad nitko nije htio 💪.. a sad cak ni poreza na to nema da idem prodavat 👌 ali pomalo, za koju godinu 😎
Zanimljivost, Darko Šorc, znamo tko je, zadnjih 10.246 dionica je prije godinu dana založio/prodao fondu ICF za 100 kn po dionici. Sad je nakon godinu dana te iste dionice kupio za 110 kn.
Izgleda da se i ovdje konačno pojavio malo jači kupac.
Moguće je da idu graditi luksuzni resort u Brtonigli, a mi to mali još ne znamo..........
Tankeri na svojim godisnjim vrhovima. Mozemo samo plakati za cijenom po kojoj smo morali prodati TPNG dok je na zb. Imali su 4 broda na spotu i 2 pod ugovrom kad su nam ponudili 78 kuna. Osudeni smo na kupovinu Alphe, koja ima jedan tanker na spotu. Ugovor im je istekao u studenom, tako da ocekujem da zakljucaju brod ugovorom na dvije godine po barem 30 000 dolara dnevno, takvi se ugovori sad potpisuju. To bi im donilo dvogodisnju dobit od ukupno 90 miliona kuna.
U zadnje vrijeme bi im cesto slao da moraju postati transparentniji. Nadam se da ce to postati, cini mi se da ide nova stranica firme.
Iz izvješća ASC
MR Eco-Design tankers earned an average spot TCE rate of $43,174 per day for the three months ended December 31, 2022. Chemical tankers earned an average TCE rate of $28,544 per day for the three months ended December 31, 2022.