SBK ART i njegov vlasnik Saif Alketbi nemaju nikakva glasačka prava u Fortenovi, piše u petak Večernji list, navodeći da je nizozemski prizivni sud odlučio da glasovi dioničara tvrtke SBK ART moraju biti zamrznuti jer je kompanija pod sankcijama.
https://www.poslovni.hr/kompanije/seik…ren-put-4369662
Šeik ostao kratkih rukava...
sada Vujnovac samo treba nabaviti opravicu i može se šeičiti
Svaštara (offtopic postovi iz raznih tema)
-
-
-
nemaš potrebe da citiraš taj medij jer ipak smo mi valjda korak ispred. ajd budi sekund realan, da neko svoje tehničke spoznaje crpi iz jutarnjeg !? to ti se zove 100 godina za drvenim češljom. uloži malo u sebe i čitaj ozbiljnije stvari. moje babe su se stvarno češljale sa drvenim češljom ali to su neke druge priče.
-
nemaš potrebe da citiraš taj medij jer ipak smo mi valjda korak ispred. ajd budi sekund realan, da neko svoje tehničke spoznaje crpi iz jutarnjeg !? to ti se zove 100 godina za drvenim češljom. uloži malo u sebe i čitaj ozbiljnije stvari. moje babe su se stvarno češljale sa drvenim češljom ali to su neke druge priče.
Nemam potrebe citirati, da tako je, članak je lažan i plaćen je Ani frizurom, a tvornica u Mađarskoj ne postoji, to je Orban izradio maketu,
ja sam dosta uložio u burzu, nemam potrebe ulagati u znanje, a slijedeći crijep koji ću raditi biti će ovakav pa tko god ga izradio
-
nije to ništa spektakularno. u ovoj eri laži bitno je (bar za mene) iznositi samo istinu. onakva kakav je pa si sam zaključke izvucu. članak nisam čitao jer mi je ispod profesionalnog nivo čitati od njih tehničke mogućnosti. ali ako je baš mađarska onda se treba pisati o nuklerki paks i 4 bloku tamo. btw inače razmišljma zadnjih par dana da orban ovo ne solira slučajno. em žitnica em energija. ništa tu nije slučajno.
-
nije to ništa spektakularno. u ovoj eri laži bitno je (bar za mene) iznositi samo istinu. onakva kakav je pa si sam zaključke izvucu. članak nisam čitao jer mi je ispod profesionalnog nivo čitati od njih tehničke mogućnosti. ali ako je baš mađarska onda se treba pisati o nuklerki paks i 4 bloku tamo. btw inače razmišljma zadnjih par dana da orban ovo ne solira slučajno. em žitnica em energija. ništa tu nije slučajno.
tu bi se vidiš mogli složiti, jer je Orban punokrvni premijer za razliku od našega, nije mi jedino drag da se toliko oslanja na Putina, jer je on mali izmanipulitani kepec KGB(FSB)
-
Vidim sa ATPL se u čet trgovalo po 363kn, što mislite, jel ovo dno ili će do 350kn ići????
A ja se bojim da će ići i ispod 350kn😢
-
hehee...jel se meni čini ili se to čuje škrgut zubiju, malo se pre rano prodalo...a ježišga, bude to tako
-
hehee...jel se meni čini ili se to čuje škrgut zubiju, malo se pre rano prodalo...a ježišga, bude to tako
Ja sam mislio malo surfat na valovima, kad ono odma me poklopilo i izbacilo na obalu. Ali ne žalim se +30k kuna(realizirane,nerealizirane dobiti) od NG ,a da nisam realno prstom mrdnija.
-
rudarski fakultet zagreb, diplomant lovre strika
i sad ovi profesori doktori pred kojima je branio rad zdenko krištafor, vladisla brkić, dalibor kuhinek.
ali drži se ti svoje literature jer nije ovo baš za svakoga. 150 stranica. i ja sam jedva pola pročitao.
-
Da u pravu si. Kad si ti samo pola procitao, sto bi mi mali.... Skromnost je vrlina.
-
-
tema je usko stručna i zahebana. ja sam našao neku rupu u vlastitom znanju pa sam odabrao samo ono što mi može koristiti. tema se zove :globalna odobalna proizvodnja nafte i plina.
-
rudarski fakultet zagreb, diplomant lovre strika
i sad ovi profesori doktori pred kojima je branio rad zdenko krištafor, vladisla brkić, dalibor kuhinek.
ali drži se ti svoje literature jer nije ovo baš za svakoga. 150 stranica. i ja sam jedva pola pročitao.
Cekaj malo rudarski faks zagreb😅? I oni su se navadili nafte 🤣🤣 da njih uzimas kao relevantne za izracune na globalnoj razini?
To kao da kazes da su nasi profesori na ekonomskom faksu neka klasa koja zna nesto o ekonomiji? To vidimo po HR gospodarstvu da su top i pozdani 🙃
-
to je svjetski priznat fakultet u kojem ti ne možeš ni do kantine doći. šta ti misliš tko je stvorio ina-u i onolike bušotine diljem svijeta. od uvijek je na ovim forumima bilo ne kompetentnih i djece ali šta je ovo pod zadnje ni bog ne zna. daj te se vas jedno par manite mojih postova. nije ovo tiktok. ovdje se radi i o nekim parama. ima ovdje iskusnih ljudi koji lako pročitaju da li netko ima dionice, prati mamin portfelj ili virtelno fantazira. sa tim znanjem to je u ozbiljnoj koliziji.
-
to je svjetski priznat fakultet u kojem ti ne možeš ni do kantine doći. šta ti misliš tko je stvorio ina-u i onolike bušotine diljem svijeta. od uvijek je na ovim forumima bilo ne kompetentnih i djece ali šta je ovo pod zadnje ni bog ne zna. daj te se vas jedno par manite mojih postova. nije ovo tiktok. ovdje se radi i o nekim parama. ima ovdje iskusnih ljudi koji lako pročitaju da li netko ima dionice, prati mamin portfelj ili virtelno fantazira. sa tim znanjem to je u ozbiljnoj koliziji.
Ne kazem da nije svjetski priznat, da ces lako naci posao u svijetu i da je INA napravila busotine koje je ekipa poklonila i rasprodala 😒😏🫣, ali koriste i prosljeđuju znanje koji su drugi smislili. Svi ti nasi faksevi su toliko dobri da su na svjetskoj rang listi daleko iza TOP parsto nazalost. To nije dobro, ali jbga tu smo di smo.
I ja sam jedan zavrsio pa ono sto sam ucio je bila samo baza za daljnje ucenje. Oekivao sam daleko vise da cu nauciti. Sama srednja strukovna skola je komedija, gdje 1. 2. razred strukovnih skola imas vise opcenitih predmeta nego onih strucnih koji ce ti trebati u zivotu. I onda dolazimo do toga da zavrsimo skolu pa moras jos uciti da bi radio.
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d
Paladininoj biografiji bilo je otegotno što je vlastiti poslovni, ali i financijski uspjeh prvo mogao zahvaliti ruskoj poduzetnici Oksani Dvinski, a zatim i ruskom poduzetniku Sergeju Gljadelkinu. Index Istrage odmah su u prvim člancima o ministru Paladini uočile da je njegova imovinska kartica teška oko 60 milijuna kuna, a gotovo sve što posjeduje bilo je nekada u vlasništvu Instituta IGH.
Do Uskrsa je u Remetincu ??!!
Ili Bosni
-
Lijepo Vas molim ne kritikujte mi zemljaka i ne zazivajte zlu sudbinu
-
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ijesti_ostalo_d
Paladininoj biografiji bilo je otegotno što je vlastiti poslovni, ali i financijski uspjeh prvo mogao zahvaliti ruskoj poduzetnici Oksani Dvinski, a zatim i ruskom poduzetniku Sergeju Gljadelkinu. Index Istrage odmah su u prvim člancima o ministru Paladini uočile da je njegova imovinska kartica teška oko 60 milijuna kuna, a gotovo sve što posjeduje bilo je nekada u vlasništvu Instituta IGH.
Do Uskrsa je u Remetincu ??!!
Ili Bosni
I Bosna je naša zemlja od davnina....jeb.š državu koja Bosne nema!
-
Ili Bosni
I Bosna je naša zemlja od davnina....jeb.š državu koja Bosne nema!
još samo trebaju klub osnovati DinamoBIgH
-
nema ni srbija ništa. sve kinezi odnesoše. eni ih miniraju dan i noć u majdampeku.
-
Od dna do sada je bila sigurna vožnja, za dalje ne znam
...sigurna vožnja....
koliko bilo što može biti sigurno na burzi!!!??? ili se tada zloćka natrpala do besvjesti pošto je bilo sigurno? hm....
-
-