da mu nije Ježić posudio tih 5mil. Plinković samo treba naručiti veliki šator da nam ne kisnu ni seljaci u Županji, ni dubrovačke zidine i bosancima gratis ulaz u cirkus
AGROKOR
-
-
-
kad ovo kaže poznati mafijaški avokado, onda znate koja je ura
ljudi moji!
ovi se zaista igraju s vatrom: prvo su opelješili Ruse, sad ovog Arapa
gledao sam neki dan dokumentarac Jarkov o Nacionalu i Pukaniću
mislim da bi uskoro mogli gledati reprizu s nekim drugim akterima
Puki je pisao o trgovini cigaretama u crnogorskoj luci i iznosi su bili veliki, ali i na Agrokoru se fino 'raspodijelilo'
tko misli da pretjerujem, ne poznaje ni osnove trgovačkog prava, pljačka je pljačka! a ova država u kojoj su sudske strukture i sabor u rukama izvršne vlasti, pitam vas sve gdje je ta trodioba koju kao imamo na papiru?
btw st-brajo odličan članak!
-
kad ovo kaže poznati mafijaški avokado, onda znate koja je ura
ljudi moji!
ovi se zaista igraju s vatrom: prvo su opelješili Ruse, sad ovog Arapa
gledao sam neki dan dokumentarac Jarkov o Nacionalu i Pukaniću
mislim da bi uskoro mogli gledati reprizu s nekim drugim akterima
Puki je pisao o trgovini cigaretama u crnogorskoj luci i iznosi su bili veliki, ali i na Agrokoru se fino 'raspodijelilo'
tko misli da pretjerujem, ne poznaje ni osnove trgovačkog prava, pljačka je pljačka! a ova država u kojoj su sudske strukture i sabor u rukama izvršne vlasti, pitam vas sve gdje je ta trodioba koju kao imamo na papiru?
btw st-brajo odličan članak!
PLJAČKA JE PLJAČKA!
-
Ma zanima me, izvinite ako ispadam smiješan, na sreću u trenutku likvidacije Agrokora nisam imao dionice iz grupe,pa nisam previše pratio ili sam zaboravio.
Nakon ovog preuzimanja, šta ce biti sa bi
malim dioničarima hoće li biti namireni ili je brisano. Hvala
-
Ma zanima me, izvinite ako ispadam smiješan, na sreću u trenutku likvidacije Agrokora nisam imao dionice iz grupe,pa nisam previše pratio ili sam zaboravio.
Nakon ovog preuzimanja, šta ce biti sa bi
malim dioničarima hoće li biti namireni ili je brisano. Hvala
kolega, isplati se pročitati cijeli topic jer ima zanimljivih detalja, cijeli je postupak vođen tako da se namiri određena skupina vjerovnika, a neki i kroz unosne savjetničke poslove
vlasništvo, svetinja u ostatku svijeta, je najmanje zaštićena pa je od nekad ogromnog, najvećeg u regiji, trgovačkog lanca i grupe ostalo 100 mil eura, barem nas tako uvjerava Operuško, pa kad je izvlašten Mali Ivica jednako tako su prošli i drugi dioničari, s time da je Ivek bio pametan pa je krovna društva prebacio u Nizozemsku i sad vodi postupak u međunarodnim vodama, dok su mali dioničari ostali prepušteni 'našem' pravosuđu
majke mi, jednog dana će se snimati serijal o Agrokoru
ukratko: sumrak pravne države!
-
ni ja nisam baš nešto pratio cijeli slučaj (do nedavno)... meni nije jasno kako su izvlašteni samo dioničari u hr temeljem lex agrokora, a nisu u sloveniji, mađarskoj, srbiji, BiH..... bez obzira mali ili veliki. pogotovo mi nerazumljiv ledo gdje todorić nije bio većinski.
-
ni ja nisam baš nešto pratio cijeli slučaj (do nedavno)... meni nije jasno kako su izvlašteni samo dioničari u hr temeljem lex agrokora, a nisu u sloveniji, mađarskoj, srbiji, BiH..... bez obzira mali ili veliki. pogotovo mi nerazumljiv ledo gdje todorić nije bio većinski.
pa gdje je donesen Lex Agrokor? u kojoj jurisdikciji? Hrvatska
ne možeš zakonom donesenim u RH presuditi vlasnicima u Sloveniji ili Mađarskoj, bar ja ne znam takav slučaj
-
Ne možeš ni unutar EU drugačije tretirat dioničare u dvije države (Slovenija i Hrvatska), zato će ovo pred ESLJP biti jako zanimljiv slučaj.
Europska unija je jako osjetljiva na nejednakost.
-
Ne možeš ni unutar EU drugačije tretirat dioničare u dvije države (Slovenija i Hrvatska), zato će ovo pred ESLJP biti jako zanimljiv slučaj.
upravo na tom tragu je i bio moj upis. glava je odsječena u hrvatskoj, a ruke i noge normalno funkcioniraju u drugim zemljama! potpuno nelogično! zar agrokor tamo nije bio vlasnik mase poduzeća?
-
Samo, prvi korak u ESLJP ti provode naši ljudi koji 98% tužbi odbace bez obrazloženja. Treba proći taj prvi korak a onda je situacija drukčija. Ja bi preporučio da u momentu slanja tužbe na ESLJP to razglasite u novinama, da to svima bude pod povećalom pa to možda ne bude odbijeno samo tako. Nažalost kod nas nema ništa bez novinara.
-
-
Miodrag Šajatović: Koga biste htjeli za Fortenovina vlasnika? Hajde, odlučite se!Urušavanje dijela brda otpada na zagrebačkom Jakuševcu postala je ovotjedna medijska i politička tema u Hrvatskoj. Prošlotjedna najava da bi poduzetnik Pavao…lidermedia.hr
I t r.
-
najpoštenije da Kata preuzme, vrati ime Unikonzum, pa ponovno, tko pošteno plati, njegovo, bojim se da bi tada ostao Unikonzum trajno
-
najpoštenije da Kata preuzme, vrati ime Unikonzum, pa ponovno, tko pošteno plati, njegovo, bojim se da bi tada ostao Unikonzum trajno
Najpoštenije, da ima pravde bilo bi da Fortenova pripadne nulovanim malim dioničarima jer oni su jedini izvorni i istinski gubitnici u ovom borgovom postupku, IT- u su imovinu uzeli njegovi vjerovnici i to je okej, ali za razliku od njegovog Agrokora mi ostali nismo nikom ništa dugovali i kompanije u kojima smo imali dionice odlično su poslovale. Jamstva ? Pa već i vrapci na grani znaju da jamstva za obveze jednog dioničara društva ne mogu uništiti društvo ni temeljem domaćeg ni europskog ni anglosaksonskog prava, ali mogu jedino ako to Borg tako odluci jer Borg je Bog, do daljnjega…
-
Najpoštenije, da ima pravde bilo bi da Fortenova pripadne nulovanim malim dioničarima jer oni su jedini izvorni i istinski gubitnici u ovom borgovom postupku, IT- u su imovinu uzeli njegovi vjerovnici i to je okej, ali za razliku od njegovog Agrokora mi ostali nismo nikom ništa dugovali i kompanije u kojima smo imali dionice odlično su poslovale. Jamstva ? Pa već i vrapci na grani znaju da jamstva za obveze jednog dioničara društva ne mogu uništiti društvo ni temeljem domaćeg ni europskog ni anglosaksonskog prava, ali mogu jedino ako to Borg tako odluci jer Borg je Bog, do daljnjega…
Ak cemo o postenju, onda bi najpostenije bilo da pripadne svim drzavljanima RH , ipak je gazda na neki nacin preko nasih ledja mukotrpno stekao sve to .
-
Ak cemo o postenju, onda bi najpostenije bilo da pripadne svim drzavljanima RH , ipak je gazda na neki nacin preko nasih ledja mukotrpno stekao sve to .
Pa pošteno, apsolutno se slazem s vama kolega havi , gazdino neka pripadne svima , ostalo onima kojima je nepravedno oduzeto
-
kad smo kod Gazde i stjecanja kroz politiku...
misliš li da je Vujnovac apolitičan? izgleda da tako i Šajatović misli u svojoj kolumni
kakva naiva!
-
kad smo kod Gazde i stjecanja kroz politiku...
misliš li da je Vujnovac apolitičan? izgleda da tako i Šajatović misli u svojoj kolumni
kakva naiva!
Rusi tvrde da im je PPD dužan preko 320 mil. eura. Tuže ga u Hrvatskoj i u inozemstvuNA TRGOVAČKOM sudu u Osijeku podnesena je žalba u ime tvrtke Gazprom export iz Rusije, u kojoj se tvrdi da tvrtka PPD nije platila isporučeni plin za rujan i…www.index.hr -
Zamjerio se Pavao Rusima, u Fortenovi ih hoće isplatiti i istjerati po cijeni koju je sam odredio, ali zato je sada njega Gazprom nagazio. Sve se više zapliće ova priča.
-
Zamjerio se Pavao Rusima, u Fortenovi ih hoće isplatiti i istjerati po cijeni koju je sam odredio, ali zato je sada njega Gazprom nagazio. Sve se više zapliće ova priča.
više sliči na Boljšoj teatr i predstavu za narod, kao fol, nismo mi više ruski igrači, mi smo pravi domaći malteški vitezovi, malo je tu možda i utjecaj sankcija da su ti računi neplaćeni,
kod takvih igrača ni oni ponekad ne znaju pravu istinu iako misle da igraju korektno
ni Plinkovića vidim više ne brine poslovanje Gazdinstva
-
Isto mislim da nemaju oni petlje se dirati u taj osinjak jer im se ne vježba aerodinamika.
Iskorak van granica bi za njih bia level up
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k