1. Pregled
  2. Forum
    1. Unresolved Threads
  • Login
  • Register
  • Search
This Thread
  • Everywhere
  • This Thread
  • This Forum
  • Articles
  • Pages
  • Forum
  • More Options
  1. Dionice.NET
  2. Tržište kapitala - Hrvatska
  3. Dionice

PODR (Podravka d.d.)

• havi
  • February 12, 2020 at 6:30 PM
  • Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • July 7, 2022 at 10:24 AM

upravo je netko blok-irao 5000 po 564

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • July 31, 2022 at 7:45 PM
    Podravka objavila prodaju u prvih šest mjeseci. Nije dobro i neće biti dobro
    Podravka je u prvom polugodištu ostvarila oko 2,42 milijarde kuna prihoda od prodaje, što je 8,8 posto više nego istom razdoblju lani. Neto dobit iznosila
    danica.hr

Ovi ga stalno imaju sa Podravkom :S

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • July 31, 2022 at 7:56 PM

Ja sam oko rezultata Podravke kao podmukli profesor, odnosno asistent kojem se na licu točno vidi da je nezadovoljan kad student nešto zna. Ja sam nezadovoljan što Podravka ima dobre rezultate jer to opovrgava moje teze o Martini Dalić. Nemojte me krivo shvatiti - ja itekako želim da Podravki dobro ide, ali ne pod M. Dalić. Nikad me prije onog s Agrokorom ta žena nije ni na koji način smetala. Od tada me jako smeta. Ne vjerujem joj ništa...

• zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • July 31, 2022 at 8:11 PM

Kako ovo može biti dobro ?

---------- Podravka je i kasnije, tijekom drugog kvartala drastično dizala cijene određenih kategorija proizvoda, primjerice mesni program, pa se može zaključiti kako je ta korekcija u konačnici, u prvih šest mjeseci, i viša od 10 posto. A to znači da je Podravkina prodaja u prvom polugodištu količinski podbacila.-----------------

• lebowski
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    2,518
    • July 31, 2022 at 8:26 PM
    Quote from zlocesti

Kako ovo može biti dobro ?

---------- Podravka je i kasnije, tijekom drugog kvartala drastično dizala cijene određenih kategorija proizvoda, primjerice mesni program, pa se može zaključiti kako je ta korekcija u konačnici, u prvih šest mjeseci, i viša od 10 posto. A to znači da je Podravkina prodaja u prvom polugodištu količinski podbacila.-----------------

U odnosu da su prodali manje, a nisu digli cijene, svakako je ovo bolje.

• sonda
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    517
    • July 31, 2022 at 8:44 PM
    Quote from Yieldchaser

Ja sam oko rezultata Podravke kao podmukli profesor, odnosno asistent kojem se na licu točno vidi da je nezadovoljan kad student nešto zna. Ja sam nezadovoljan što Podravka ima dobre rezultate jer to opovrgava moje teze o Martini Dalić. Nemojte me krivo shvatiti - ja itekako želim da Podravki dobro ide, ali ne pod M. Dalić. Nikad me prije onog s Agrokorom ta žena nije ni na koji način smetala. Od tada me jako smeta. Ne vjerujem joj ništa...

Ista situacija je kod mene što se tiče Dalićke. Odlučio sam da dok je ona na čelu, u Podravku ne ulazim.

• plavi05
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,322
    • July 31, 2022 at 11:14 PM
    Quote from sonda
    Quote from Yieldchaser

Ista situacija je kod mene što se tiče Dalićke. Odlučio sam da dok je ona na čelu, u Podravku ne ulazim.

Što ako iza Dalićke dođe Tolušić da li vam on ulijeva povjerenje to je HDZov kadar😃

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • August 1, 2022 at 1:08 AM
    Quote from plavi05
    Quote from sonda

Što ako iza Dalićke dođe Tolušić da li vam on ulijeva povjerenje to je HDZov kadar😃

Bože sačuvaj... ovo se polako pretvara u scenarij iz kakvog filma strave i užasa..

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,181
    • August 1, 2022 at 5:52 PM

istina kolega! ali ako pratite cijenu dionice unatrag samo dvije godine, dalo se odlično zaraditi! đuro, pero, štef, franc ili martina.... potpuno nevažno!

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • August 4, 2022 at 9:51 AM

hdz zna :/

Oštar istup HDZ-ova iskusnog menadžera: Stanje u Podravki nije dobro
    Iskusni biznismen i bivši menadžer Podravke osvrnuo se na situaciju u koprivničkoj kompaniji, a potaknula ga je informacija o dolasku 14 novih menadžera
    danica.hr
  • Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • August 4, 2022 at 12:54 PM
    Quote from Moller

https://danica.hr/ostar-istup-hd…vki-nije-dobro/

Vratite se sad desetak stranica unazad i pogledajte tko je što pisao kad je Dalićka došla na čelo kompanije. Upozoravao sam da pod njenim vodstvom Podravka može biti samo oslabljena i time pripremljena za jeftinu prodaju.

Zašto su isplaćivali rekordne bonuse menadžerima, umjesto da su veću dividendu isplatili svima ?

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • August 4, 2022 at 2:05 PM
    Quote from Paulie
    Quote from Moller

https://danica.hr/ostar-istup-hd…vki-nije-dobro/

Vratite se sad desetak stranica unazad i pogledajte tko je što pisao kad je Dalićka došla na čelo kompanije. Upozoravao sam da pod njenim vodstvom Podravka može biti samo oslabljena i time pripremljena za jeftinu prodaju.

Zašto su isplaćivali rekordne bonuse menadžerima, umjesto da su veću dividendu isplatili svima ?

ma pratim stalno, nemam se što vraćati, Partnerica su ušemila borgovski u HDZ-u

• tollway
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,181
    • August 5, 2022 at 2:57 PM

istina, ali potpuno nevažno za cijenu dionice. dapače, cijena je još uvijek na +20% (ako i isključimo onih nekoliko izleta prema i preko 700) od njezina ustoličenja! plus dvije nekakve doduše mršave divke! premalo za godinu i pol!!??

• SOUR
    Mešetar
    Reakcija primljeno
    368
    • August 17, 2022 at 12:49 PM

A što vide u Podravki ti koji kupuju? Ogromne količine sa i bez bloka. Za listopad se najavljuje bitno povećanje cijene plina i struje, a u Podravci se žale već sada.

Kriza kreše radničke plaće. Zašto se menadžeri Podravke ne odreknu bonusa?
    Vrag je, čini se, odnio šalu: najjači Podravkin sindikat PPDIV sastao se kako bi razmotrio sve teži materijalni položaj radnika zbog visoke inflacije i
    danica.hr
  • zlocesti
    Majstor
    Reakcija primljeno
    9,313
    • August 23, 2022 at 7:24 PM
    Podravkina menadžerica prodala paket dionica na burzi. Ranije je dobila 2000 opcijskih
    Podravkina menadžerica odlučila je prodati paket dionica kompanije na burzi, izvijestila je u petak koprivnička kompanija. Senka Peroš, članica uprave
    danica.hr

A ja ?

Ja ću na poslu dobiti jedino koronu za bonus.

Dobro mi je, tako mi i treba :S

• Paulie
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    3,317
    • August 30, 2022 at 10:02 PM

Otkako je bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić zasjela na čelo Podravke, o tom se koprivničkom prehrambenom divu sve manje progovara u javnom prostoru, no situacija u Podravci je, prema tvrdnjama upućenih, alarmantna. Dalić se, prema riječima naših dobro upućenih sugovornika, potpuno pogubila te pokazuje da je daleko od vrhunske menadžerice kakvom je se predstavljalo u trenutku kada joj je premijer Andrej Plenković namještao fotelju u toj kompaniji.

Podravkina prodaja u drastičnom je padu, bez obzira na to što su poslovni izvještaji pokazivali kako je financijski rast u prvom polugodištu ove godine iznosio 8,8 posto.

Dalić se, prema riječima naših dobro upućenih sugovornika, potpuno pogubila te pokazuje da je daleko od vrhunske menadžerice

• verdi
    Specijalist
    Reakcija primljeno
    2,668
    • August 30, 2022 at 11:59 PM

koliko sam ja ovo skužio martina će se rastati, firmu obezvrijediti i takvu će je pivci kupiti.

• Clicker
    Student
    Reakcija primljeno
    73
    • August 31, 2022 at 11:36 AM
    Quote from Paulie

Otkako je bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić zasjela na čelo Podravke, o tom se koprivničkom prehrambenom divu sve manje progovara u javnom prostoru, no situacija u Podravci je, prema tvrdnjama upućenih, alarmantna. Dalić se, prema riječima naših dobro upućenih sugovornika, potpuno pogubila te pokazuje da je daleko od vrhunske menadžerice kakvom je se predstavljalo u trenutku kada joj je premijer Andrej Plenković namještao fotelju u toj kompaniji.

Podravkina prodaja u drastičnom je padu, bez obzira na to što su poslovni izvještaji pokazivali kako je financijski rast u prvom polugodištu ove godine iznosio 8,8 posto.

Dalić se, prema riječima naših dobro upućenih sugovornika, potpuno pogubila te pokazuje da je daleko od vrhunske menadžerice

Na stranu što o tome piše Dnevno portal, no ne sjećam se na temelju čega bi se nju ocjenjivalo vrhunskom menadžericom...nekoliko godina Partner banke i nešto vlastitog pokušaja, zar ne?

• Yieldchaser
    Profesionalac
    Reakcija primljeno
    1,517
    • August 31, 2022 at 12:17 PM
    Quote from Clicker
    Quote from Paulie

Na stranu što o tome piše Dnevno portal, no ne sjećam se na temelju čega bi se nju ocjenjivalo vrhunskom menadžericom...nekoliko godina Partner banke i nešto vlastitog pokušaja, zar ne?

Pa teta dosta dobro upravlja svojom osobnom imovinom. Dovoljno je da joj pogledate imovinsku karticu i sve će Vam biti jasno.

• Moller
    Majstor
    Reakcija primljeno
    12,602
    • August 31, 2022 at 2:27 PM
    Quote from Yieldchaser
    Quote from Clicker

Na stranu što o tome piše Dnevni portal, no ne sjećam se na temelju čega bi se nju ocjenjivalo vrhunskim menadžericom...nekoliko godina Partner banke i nešto vlastitog pokušaja, zar ne?

Pa teta dosta dobro upravlja svojom osobnom imovinom. Dovoljno je da joj pogledate imovinsku karticu i sve će Vam biti jasno.

da se nije dobro probiila u politici i s Antišom u Agrokoru, stranačka teta partnerica bi mogla prema svojim sposobnostima navući ovakav crveni dres i pravac proizvodnja

Podravka povećava proizvodnju povrća na vlastitim površinama
    Cilj je smanjiti ovisnost o uvozu te osigurati stabilnost opskrbe svježim sirovinama
    www.vecernji.hr

Nepročitani postovi

1. Title
    2. Odgovora
    3. Zadnji odgovor
    1. IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.) 311

• Like 1
      • propalica
      • February 14, 2020 at 11:16 AM
      • Dionice
      • propalica
      • June 8, 2025 at 6:16 PM
    2. Odgovora
      311
      Pregleda
      107k
      311
    3. Kirac

June 8, 2025 at 6:16 PM
    1. PODR (Podravka d.d.) 1.2k

• havi
      • February 12, 2020 at 6:30 PM
      • Dionice
      • havi
      • June 7, 2025 at 11:04 AM
    2. Odgovora
      1.2k
      Pregleda
      488k
      1.2k
    3. bluelionZG

June 7, 2025 at 11:04 AM
    1. HT (Hrvatski Telekom d.d.) 769

• Admin
      • February 12, 2020 at 2:28 PM
      • Dionice
      • Admin
      • June 6, 2025 at 6:08 PM
    2. Odgovora
      769
      Pregleda
      420k
      769
    3. loto

June 6, 2025 at 6:08 PM
    1. SAPN (SAPONIA d.d.) 1.1k

• tizian1
      • February 12, 2020 at 8:49 PM
      • Dionice
      • tizian1
      • June 6, 2025 at 5:05 PM
    2. Odgovora
      1.1k
      Pregleda
      509k
      1.1k
    3. xdado

June 6, 2025 at 5:05 PM
    1. VLEN (Viktor Lenac d.d.) 2k

• accountant
      • February 14, 2020 at 12:36 PM
      • Dionice
      • accountant
      • June 6, 2025 at 11:22 AM
    2. Odgovora
      2k
      Pregleda
      916k
      2k
    3. umalo

June 6, 2025 at 11:22 AM

Registracija

Još nemate račun? Registriraj se sada i budi dio ove zajednice!

Registriraj se

Najnoviji postovi

• IKBA (ISTARSKA KREDITNA BANKA UMAG d.d.)

Kirac June 8, 2025 at 6:16 PM
  • PODR (Podravka d.d.)

bluelionZG June 7, 2025 at 11:04 AM
  • HT (Hrvatski Telekom d.d.)

loto June 6, 2025 at 6:08 PM
  • SAPN (SAPONIA d.d.)

xdado June 6, 2025 at 5:05 PM
  • VLEN (Viktor Lenac d.d.)

umalo June 6, 2025 at 11:22 AM
  • Tvrtke s potencijalom za IPO

Avx June 6, 2025 at 9:21 AM
  • SPAN (SPAN d.d.)

mooji June 6, 2025 at 9:09 AM
  • Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ?

Bankar June 5, 2025 at 10:42 PM
  • LKRI (Luka Rijeka d.d.)

umalo June 5, 2025 at 5:38 PM
  • KOEI (Končar - Elektroindustrija d.d.)

Dado June 5, 2025 at 9:45 AM

Popularne Teme

• Komentari trgovanja na burzi - LIVE

16,809 Replies, 5 years ago
  • ATPL (Atlantska plovidba d.d.)

15,509 Replies, 5 years ago
  • IG (ING-GRAD d.d.)

84 Replies, 3 months ago
  • Što smo danas tržili

6,014 Replies, 5 years ago
  • SPAN (SPAN d.d.)

2,574 Replies, 4 years ago