upravo je netko blok-irao 5000 po 564
PODR (Podravka d.d.)
-
-
-
Podravka objavila prodaju u prvih šest mjeseci. Nije dobro i neće biti dobroPodravka je u prvom polugodištu ostvarila oko 2,42 milijarde kuna prihoda od prodaje, što je 8,8 posto više nego istom razdoblju lani. Neto dobit iznosiladanica.hr
Ovi ga stalno imaju sa Podravkom
-
Ja sam oko rezultata Podravke kao podmukli profesor, odnosno asistent kojem se na licu točno vidi da je nezadovoljan kad student nešto zna. Ja sam nezadovoljan što Podravka ima dobre rezultate jer to opovrgava moje teze o Martini Dalić. Nemojte me krivo shvatiti - ja itekako želim da Podravki dobro ide, ali ne pod M. Dalić. Nikad me prije onog s Agrokorom ta žena nije ni na koji način smetala. Od tada me jako smeta. Ne vjerujem joj ništa...
-
Kako ovo može biti dobro ?
---------- Podravka je i kasnije, tijekom drugog kvartala drastično dizala cijene određenih kategorija proizvoda, primjerice mesni program, pa se može zaključiti kako je ta korekcija u konačnici, u prvih šest mjeseci, i viša od 10 posto. A to znači da je Podravkina prodaja u prvom polugodištu količinski podbacila.-----------------
-
Kako ovo može biti dobro ?
---------- Podravka je i kasnije, tijekom drugog kvartala drastično dizala cijene određenih kategorija proizvoda, primjerice mesni program, pa se može zaključiti kako je ta korekcija u konačnici, u prvih šest mjeseci, i viša od 10 posto. A to znači da je Podravkina prodaja u prvom polugodištu količinski podbacila.-----------------
U odnosu da su prodali manje, a nisu digli cijene, svakako je ovo bolje.
-
Ja sam oko rezultata Podravke kao podmukli profesor, odnosno asistent kojem se na licu točno vidi da je nezadovoljan kad student nešto zna. Ja sam nezadovoljan što Podravka ima dobre rezultate jer to opovrgava moje teze o Martini Dalić. Nemojte me krivo shvatiti - ja itekako želim da Podravki dobro ide, ali ne pod M. Dalić. Nikad me prije onog s Agrokorom ta žena nije ni na koji način smetala. Od tada me jako smeta. Ne vjerujem joj ništa...
Ista situacija je kod mene što se tiče Dalićke. Odlučio sam da dok je ona na čelu, u Podravku ne ulazim.
-
Ista situacija je kod mene što se tiče Dalićke. Odlučio sam da dok je ona na čelu, u Podravku ne ulazim.
Što ako iza Dalićke dođe Tolušić da li vam on ulijeva povjerenje to je HDZov kadar😃
-
Što ako iza Dalićke dođe Tolušić da li vam on ulijeva povjerenje to je HDZov kadar😃
Bože sačuvaj... ovo se polako pretvara u scenarij iz kakvog filma strave i užasa..
-
istina kolega! ali ako pratite cijenu dionice unatrag samo dvije godine, dalo se odlično zaraditi! đuro, pero, štef, franc ili martina.... potpuno nevažno!
-
hdz zna
Oštar istup HDZ-ova iskusnog menadžera: Stanje u Podravki nije dobroIskusni biznismen i bivši menadžer Podravke osvrnuo se na situaciju u koprivničkoj kompaniji, a potaknula ga je informacija o dolasku 14 novih menadžeradanica.hr -
-
Vratite se sad desetak stranica unazad i pogledajte tko je što pisao kad je Dalićka došla na čelo kompanije. Upozoravao sam da pod njenim vodstvom Podravka može biti samo oslabljena i time pripremljena za jeftinu prodaju.
Zašto su isplaćivali rekordne bonuse menadžerima, umjesto da su veću dividendu isplatili svima ?
-
Vratite se sad desetak stranica unazad i pogledajte tko je što pisao kad je Dalićka došla na čelo kompanije. Upozoravao sam da pod njenim vodstvom Podravka može biti samo oslabljena i time pripremljena za jeftinu prodaju.
Zašto su isplaćivali rekordne bonuse menadžerima, umjesto da su veću dividendu isplatili svima ?
ma pratim stalno, nemam se što vraćati, Partnerica su ušemila borgovski u HDZ-u
-
istina, ali potpuno nevažno za cijenu dionice. dapače, cijena je još uvijek na +20% (ako i isključimo onih nekoliko izleta prema i preko 700) od njezina ustoličenja! plus dvije nekakve doduše mršave divke! premalo za godinu i pol!!??
-
A što vide u Podravki ti koji kupuju? Ogromne količine sa i bez bloka. Za listopad se najavljuje bitno povećanje cijene plina i struje, a u Podravci se žale već sada.
Kriza kreše radničke plaće. Zašto se menadžeri Podravke ne odreknu bonusa?Vrag je, čini se, odnio šalu: najjači Podravkin sindikat PPDIV sastao se kako bi razmotrio sve teži materijalni položaj radnika zbog visoke inflacije idanica.hr -
Podravkina menadžerica prodala paket dionica na burzi. Ranije je dobila 2000 opcijskihPodravkina menadžerica odlučila je prodati paket dionica kompanije na burzi, izvijestila je u petak koprivnička kompanija. Senka Peroš, članica upravedanica.hr
A ja ?
Ja ću na poslu dobiti jedino koronu za bonus.
Dobro mi je, tako mi i treba
-
Otkako je bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić zasjela na čelo Podravke, o tom se koprivničkom prehrambenom divu sve manje progovara u javnom prostoru, no situacija u Podravci je, prema tvrdnjama upućenih, alarmantna. Dalić se, prema riječima naših dobro upućenih sugovornika, potpuno pogubila te pokazuje da je daleko od vrhunske menadžerice kakvom je se predstavljalo u trenutku kada joj je premijer Andrej Plenković namještao fotelju u toj kompaniji.
Podravkina prodaja u drastičnom je padu, bez obzira na to što su poslovni izvještaji pokazivali kako je financijski rast u prvom polugodištu ove godine iznosio 8,8 posto.
-
koliko sam ja ovo skužio martina će se rastati, firmu obezvrijediti i takvu će je pivci kupiti.
-
Otkako je bivša ministrica gospodarstva Martina Dalić zasjela na čelo Podravke, o tom se koprivničkom prehrambenom divu sve manje progovara u javnom prostoru, no situacija u Podravci je, prema tvrdnjama upućenih, alarmantna. Dalić se, prema riječima naših dobro upućenih sugovornika, potpuno pogubila te pokazuje da je daleko od vrhunske menadžerice kakvom je se predstavljalo u trenutku kada joj je premijer Andrej Plenković namještao fotelju u toj kompaniji.
Podravkina prodaja u drastičnom je padu, bez obzira na to što su poslovni izvještaji pokazivali kako je financijski rast u prvom polugodištu ove godine iznosio 8,8 posto.
Na stranu što o tome piše Dnevno portal, no ne sjećam se na temelju čega bi se nju ocjenjivalo vrhunskom menadžericom...nekoliko godina Partner banke i nešto vlastitog pokušaja, zar ne?
-
Na stranu što o tome piše Dnevno portal, no ne sjećam se na temelju čega bi se nju ocjenjivalo vrhunskom menadžericom...nekoliko godina Partner banke i nešto vlastitog pokušaja, zar ne?
Pa teta dosta dobro upravlja svojom osobnom imovinom. Dovoljno je da joj pogledate imovinsku karticu i sve će Vam biti jasno.
-
Na stranu što o tome piše Dnevni portal, no ne sjećam se na temelju čega bi se nju ocjenjivalo vrhunskim menadžericom...nekoliko godina Partner banke i nešto vlastitog pokušaja, zar ne?
Pa teta dosta dobro upravlja svojom osobnom imovinom. Dovoljno je da joj pogledate imovinsku karticu i sve će Vam biti jasno.
da se nije dobro probiila u politici i s Antišom u Agrokoru, stranačka teta partnerica bi mogla prema svojim sposobnostima navući ovakav crveni dres i pravac proizvodnja
Podravka povećava proizvodnju povrća na vlastitim površinamaCilj je smanjiti ovisnost o uvozu te osigurati stabilnost opskrbe svježim sirovinamawww.vecernji.hr -
-