KAKO doznaje Index, nova predsjednica uprave Podravke bit će Martina Dalić, bivša potpredsjednica vlade koja je dala ostavku zbog afere Borg.
Indexu je to potvrdio izvor dobro upućen u zbivanja u Podravci.
"Za rizničara Sir Oliver!!"
KAKO doznaje Index, nova predsjednica uprave Podravke bit će Martina Dalić, bivša potpredsjednica vlade koja je dala ostavku zbog afere Borg.
Indexu je to potvrdio izvor dobro upućen u zbivanja u Podravci.
"Za rizničara Sir Oliver!!"
https://www.index.hr/vijesti/clanak…rg/2251413.aspx
Plenković ne posustaje pred “ percepcijom”.
Fondovi će je dočekati s veseljem i raširenih ruku, ipak im je izbila zbog Lexa kojeg je kako tvrdi ona sama napisala samo 800 milijuna kuna, naravno ne iz njihovih vlastitih džepova.
Tužan dan za Republiku Hrvatsku...
Predsjednik Vlade neke države odabire predsjednika Uprave javne kompanije u kojoj država nema više od cca 22% udjela u vlasništvu....sramotno, tužno, jadno, ali u skladu sa socijalističkom doktrinom stranke na vlasti.
Ovim potezom je poslana jasna poruka javnosti, a ta je da će sve biti onako kako on odluči, sve ostalo je nebitno.
Nije bitan integritet ljudi, nije bitna moralnost, nije bitna stručnost...samo da je zadovoljena volja premijera Sunca.
https://www.index.hr/vijesti/clanak…rg/2251413.aspx
Plenković ne posustaje pred “ percepcijom”.
Fondovi će je dočekati s veseljem i raširenih ruku, ipak im je izbila zbog Lexa kojeg je kako tvrdi ona sama napisala samo 800 milijuna kuna, naravno ne iz njihovih vlastitih džepova.
Podravku će oderati do kosti, ide se u kupnju LEDO-a po visokoj cijeni da se zadovolje apetiti Borgovaca. Nisam dioničar Podravke, a da jesam sutra ujutro bih prodao. Sve što ova napravi bit će u korist svoje ortačke skupine.
Naivčine su mislile da će se mirovinski fondovi pobuniti protiv dovođenja ove notorne Borgovke, a mirovinski fondovi su blagoslovili pljačku u Agrokoru koja bez njih ne bi prošla.
Ako ništa ovo će aktualizirati pitanje Agrokora.
Mogli su joj kompenzirati ulogu u prvoj vladi na drugi način. Ionako je bilo previše politike unutra, a sada će tek biti još više. Slijedi čistka kadrova.
Mogu samo reći, da mi je drago što sam skroz izašao...
Čestitke dioničarima Podravke na kupnji Leda.
KPH je donio jedinu moguću odluku!
Ovu dionicu sam kupio 1996.
Drago mi je da sam izašao prije dolaska ovog “stručnjaka”!
Podravku, otkako su mi spucali Mršića, gledam iz aviona. NA dan skupštine kad je ministar Marić bio tamo, baš sam došao uživo vidjeti kako se jede politički plijen i toga dana sam prodao dionice, ako se ne varam po 420 kn. Četiri godine kasnije vrte se negdje oko 500 kn što ustvari nije ni loše, a Pucar se pokazao kao kvalitetan menager. Što se LEda tiče, nije li objavljeno da se pregovori vode samo s Nomad Foodsom? Što se Dalićke tiče, vidjet ćemo. Mršić je došao politički, ali tada je država imala više od 50%, ako se ne varam. Kad je došao Pucar, mislim da država više nije imala više od 50%, ali običaj se zadržao. Uostalom, pa i Končar vodi HDZ-ovac, iako je Građevina prodao dionice državne. Ako ne možete prijeći preko toga da politika bira PU, onda PODR definitivno nije za vas, kao ni KOEI, a ni još neke možda firme u kojima država formalno nema 50%, ali kao da ima. Ako Dalićka postane PU, mislite da će pasti cijena dionice PODR? Čak mi se čini da je nakon Pucareva dolaska padala, ali tko će ga znati, možda je tada bila i prenapucana, a možda se i ja krivo sjećam brojeva.
Čestitke dioničarima Podravke na kupnji Leda.
KPH je donio jedinu moguću odluku!
Nemojte kolega tako sad kad krene Podravka u preuzimanja. Evo prvo će preuzeti Jamnicu, a onda će uz dobar bonus preuzeti i Ledo. I to sve brzinski da se vidi kvaliteta nove uprave.
Ja se nadam da nije istina.
Novi logo kompanije.
Kada je Podravka nedavno prešla granicu od 500 i kada se počelo pominjati ime koje se evo ponovo pominje da bi se ispitalo publiku, bio je signal za izlaz. Ako se realizira ovo što se najavljuje znači za mene da Podravku mogu zaboraviti najmanje godinu dana. Ovo je zaista za ne vjerovati obzirom na sve što se dogodilo zadnje 3 godine:
Vuk je pojeo magare i dobio za nagradu još jednog pijevca!
.
Imamo Hrvatsku!
Kome će ovo dati besplatno Dalićka,naći će neku novu Borg grupu.
Sad će se vidjeti kakvu kičmu imaju vlasnici ostalih 75% vlasništva, poglavito mirovinski fondovi koji liježu s državom u protuprirodnom bludu na mnogim mjestima.
Ovo je teška sprdačinu od države i firme
meni je još veće zadovoljstvo čitati ovakve članke
https://slobodnadalmacija.hr/vijesti/biznis…a-afera-1075074
nadam se da je Gojko ušao s konopom da ga se, kad se sve stiša, netko sjeti izvući
Nadam se da se admin neće ljutiti, ali ne mogu odoliti, možemo se samo smijati ili plakati.
Ovdje gore u SD se pominje otimačina i pljačka u PTKM i Agrokoru i prikazuje kao uspjeh!
A kao:
Cilj je imati više od milijarde eura prihoda, a to je moguće prvenstveno kroz značajne akvizicije.
I ćorav može vidjeti namjere!
Jadno! Bijedno i Žalosno!
dečki, bezanija. nece bit problema jer se neki tek spremaju investirati u ovu pravu trejdersku dionicu.
konačno je Plenković pronašao u Martine dovoljno veliki lonac da ovoga starog (86god) pijevca konačno skuha i da se družina nakusa dobre juhe