Jelo se i pilo, nikako potrošiti.
KOTR (Koncar Mjerni transformatori d.d.)
-
-
-
Jelo se i pilo, nikako potrošiti.
Pa kad nas zasipaju konstantno !!!
-
Cvjeta cvijeće u naše preduzeće !!
-
Znači kreće ....
.... samo se nadam da 1H FI neće biti objavljen tek u 10 mj. kao prethodnih godina ... baš su po tom pitanju ili lijeni ili škrti ili aljkavi (neobjavljivanje Q1 i Q3 da ne spominjem) ... ali ok, to ćemo im oprostiti obzirom na rezultate koje isporučuju
-
Mislim da kotr nema obavezu objevljivat Q1 i Q3. Isto tako, jer je u progress marketu drugačiji su rokovi za objavu H1 i H2
-
Mislim da kotr nema obavezu objevljivat Q1 i Q3. Isto tako, jer je u progress marketu drugačiji su rokovi za objavu H1 i H2
Ma znam, sve si u pravu, ali od firme ovog formata za očekivati je vise od minimuma zadovoljavanja formalnih zahtjeva progress tržišta ... pa što ih košta da objave polugodišnji FI sad odmah (a ne do 30.10) kad ga sigurno vec imaju jer ga moraju dati u konsolidaciju KOEI ... isto je i za kvartalna koja ne moraju izrađivati i objavljivati, ali ih također izrađuju iz istog razloga. Hm !?
-
Končar, komentar Uprave "U ostvarenim rezultatima i dalje prednjači područje prijenosa i distribucije električne energije, u kojem Končar – Distributivni i specijalni transformatori,i Končar – Mjerni transformatori te društva Dalekovod grupe nastavljaju ostvarivati iznimne rezultate."
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3.4k
- Admin
August 6, 2025 at 3:57 PM