https://www.tportal.hr/komentatori/cl…t-foto-20221121
Al' možemo svi doslovce lajati i na Mjesec. Što nam je, tu nam je.
Jer Sila Boga ne moli.
Pomirila sam se i sa time. Iduće godine dividendi ili nema, ili će biti znatno manje no proteklih.
Izdvojiti ćemo ih za solidarne potrebe, kad bi makar takve i bile. Izdvojiti ćemo ih mislim da održimo na nogama predimenziniran javni sektor. Kojeg nismo reorganizirali ni 2008., a od onda je narastao do monstruoznih razmjera. Šmrcko.
Narod je na ovim prostorima naucen na izdvajanje za solidarnost
Od uzimanja od place za igradnju slabije razvijenih republika i pokrajna, raznih tvornica koje nisu nikad profunkcionirale , bolnica koje nisu nikad izgradjene itd, pa do evo sada poreza na kako oni to vele ekstra profit. Kao i na burzi , igra je stara , samo su igraci novi.
Slazem se za predimenzionirani javni sektor.
Ma šarlatani i nesposobnjakovići nam vode državu, jbga, al kakav narod takva vlast.
A ni mediji nisu ništa bolji, jer bi se onda pričalo o ekonomiji i takvim stvarima, a ne šutilo...
Kaj se cudite, bio sam na Interliberu sad kad je bio, trazio neke knjige o ekonomiji i dionicama, blijedo me gledali kaj to trazim kad ima brdo drugih knjiga
Imao sam osjecaj da bi lakse kupio koji gram kokaina da sam trazio nego neku knjigu o dionicama .
Em ljudi ne traze, em koji god da dodu na vlast ,njima pase da narod nije obrazovam i bogat jer im je lakse manipulirat ,