Display More1. HT-R-A 40 %
2. CASH-R-A 20 %
3. CIAK-R-A 10 %
4. JDGT-R-A 10 %
5. KOEI-R-A 8 %
6. PODR-R-A 6 %
7. OSTALO 6 %
Sve kuzim, al mi Ciak nije jasan, moze nesto o njemu ? Fala.
Display More1. HT-R-A 40 %
2. CASH-R-A 20 %
3. CIAK-R-A 10 %
4. JDGT-R-A 10 %
5. KOEI-R-A 8 %
6. PODR-R-A 6 %
7. OSTALO 6 %
jedini su koji imaju ekologiju/recikliranje a da su na zse, uglavnom zato. A kad sam ga kupila (ipo), bili su mi privlacni i autodjelovi jer se zahuktavala kriza u autoindustriji... no nekako gubim entuzijazam, vijest o dividendi ili preuzimanje u sektoru recikliranja (umjesto auto djelova ili nekretninskih projekata) bi bilo super ugl, kad bi npr. Cios ili neki drugi recikler ili neki proizvodac el.energije (idealno w2e) izlazili na zse i to bi isto kupila. Ne trgujem izvan zse nazalost pa mi je to malo ogranicenje
Display MoreDisplay More1. HT-R-A 40 %
2. CASH-R-A 20 %
3. CIAK-R-A 10 %
4. JDGT-R-A 10 %
5. KOEI-R-A 8 %
6. PODR-R-A 6 %
7. OSTALO 6 %
nikaj neobično. i sam se tako ponašam sa manjim dijelom portfelja, gdje nakon određenog vremena očekujem triplaču, petaču desetaču... a da mi nije bitno kada. gotovo cijelu prošlu g sam imao postavljene košarice na bidu lkri, snba, ciak, zb i još neke. kaj je upalo, upalo je. kada će biti buđenje..., lkri otišla x2,7 za ostale ne znam. čekam dalje.
VLEN - 50,98%
ATPL - 20,66
SPAN - 12,69
KTJV - 8,04
ARNT - 4,24
IGH - 3,38 ....srećom nema ga puno, ali opet...
CASH - 0,01
adpl 10
adrs2 9
atgr 7
dlkv 0,4
ernt 10
ht 6
jdgt 12
kodt2 22
podr 8
rivp 6
zaba 7
lova 3
lp,
RIVP 23%
VLEN 18%
ADPL 12%
ATPL 12%
ERNT 9%
ZABA 9%
HT 7%
HTPK 6%
HIMR 2%
RIVP 90%
JDPL 10%
Ne mogu ja bez nje
Bez moje rivijerice
I njezine dividendice
😄🙂
ADRS2 = 43,68%
7SLO = 36,19%
ATGR = 10,33%
ATPL = 9,80%
na današnji dan 86,59% cash, prodan Viro i još nešto sitno,
gledam cijene, oči bole, srce lupa, ma mislim opet, ma ako je izdržao Jakov izdržati ću i ja, nema povratka o ovoj godini
osim naravno neke kratke brzopotezne situacije
poskratio još malo u proteklih skoro mjesec dana, ikba, podr, ckml, grnl, lrhc, zvcv i sitno ktjv
portfelj 89,26% cash, ostalo jedan turista, banke, malo brašna i vina
i konzerve u bunkeru
da.... portfelj 125% dionice
-25% cash-r-a
Mdka, koei, kodt, tshc, kotr, ikba, jdos, pvcm
Od većeg prema manjem.
Imam mdka, ikba, hpb, kodt, auhr, ht, i ingru za igru
Mjerkam ernt i vlen, i to je to.
Riješio se prije koji mjesec ERNT, za sada konzervativno gledam kupovanje, mislim da čak i neću neko vrijeme.
A portfelj 60% dionice, razni inv fondovi (uključio i Finax u priču odnedavno) oko 18%, ostalo cash.
Od dionica, KODT, VLEN, ZABA, SPAN, HT.
HPB, Vlen, SPAN
Hrvatski portfolio mi cini ca 26% ukupnog portfolija, sto zapravo predstvalja "stock picking" allocation ciji je target 25% od ukupnog portfolija, tako da ne ocekujem velike promjene iz perspektive asset allocation.
Sto se tice hrvatskog potfolija on se sastoji od:
1. KODT-P-A --> 52,8%
2. RIVP --> 17.2%
3. HPB --> 12.7%
4. ADRS-P-A --> 8.9%
5. SPAN --> 8.3%
Ove godine imao sam puno vise transakcija nego uobicajeno. TUHO sam morao izaci, LRHC sam pobjegao glavom bez obzira i ovaj tjedan prebacio LRHC novac u SPAN.
Ne ocekujem transakcije kroz slijedecu godinu jedino bi se volio rijesiti ADRS koji jos vucem od 2015 i nisam zadovaljan ali trenutna cijena mi ne odgovara za prodaju. KODT mi udara u gornju granicu izlozenosti u jednoj dionici buduci da je iznad 10% na ukupni portfolio, ali bi izbjegao preslagivanje koliko je moguce za sada buduci da meni KODT jos uvijek izgleda dosta podcijenjen.
Dosta tesko pronalazim nove prilike na ZSE, buduci da mi je PLAG pobjegao. Eventualno bi podebljao RIVP ako jos padne na blizu 4 eura kroz ovu zimu. Pratim LPLH da vidim hoce li se poslovanje okrenuti u naredne 2-3 godine.
Sve u svemu odlicna godina na ZSE, u relativnom i absolutnom iznosu najbolja od kad ulazem u hrvatskoj.
50 tak % smo odradili samo ove godine i dobili nagradu za najveći rast.
Zapravo i više!, 66,2 %, i time na visokom sedmom mjestu u mom portfelju ove godine.
Woow sedmo mjesto je impresivno! Meni je na drugom mjestu u hrvatskom porfelju (iza kodt). Smije li se znati koje dionice su zauzele 1.-6. mjesto?
Zapravo i više!, 66,2 %, i time na visokom sedmom mjestu u mom portfelju ove godine.
Woow sedmo mjesto je impresivno! Meni je na drugom mjestu u hrvatskom porfelju (iza kodt). Smije li se znati koje dionice su zauzele 1.-6. mjesto?
Evo vrh liste, dakle prije HPB su prije svega strane dionice, jedino KODT2 i PODR od domaćih, kad sortiram po YTD ukupnom dioničkom povratu.
Zaba, Span, Adrs 2, Ckml
Evo vrh liste, dakle prije HPB su prije svega strane dionice, jedino KODT2 i PODR od domaćih, kad sortiram po YTD ukupnom dioničkom povratu.
Puno vise stock pickinga od mene super prinosi, cestitam! Koja je aplikacija, super mi je sto ukljuci currency gain odmah, ja to sam radim 😅