Pivci vjerojatno prodaju zadnje količine.
Onaj što je držao na 50 je sve danas istresao...
Pivci vjerojatno prodaju zadnje količine.
Onaj što je držao na 50 je sve danas istresao...
Skrbnički Podravska banka d.d. +270...
To je taj novi u TOP 10
SPAN završava godinu negdje u raasponu koji sam očekivao na početku godine 45-50. Istina, nisam očekivao da će unutar godine otići preko 70.
Kako je sezona predviđanja za slijedecu godinu pitanje je:
Koliko cijenu SPANa ocekujete na kraju 2024?
huh...ovo su ulaznice za velike poslove...
"I ove je godine Span sudjelovao u najvećoj i najpoznatijoj NATO vježbi u području kibernetičke obrane - Cyber Coalition 2023.
...
Naši cyber stručnjaci imali su priliku dodatno testirati svoje vještine i sposobnosti te svom rastućem obrambenom arsenalu pridodati još koji napredni alat. A zbog kvalitetne suradnje i pružene tehničke potpore prilikom provedbe vježbe, Spanu je uručena i zahvalnica."
Meni je drag taj SPAN ali vi se ponašate kao da je jedina firma za taj cyber security.
Velike poslove očito mažnjavaju veće firme ili povezanije sa državicom....
Prenosimo vijesti vezane za SPAN na temi SPAN.
Kada bude KING ICT na burzi i na toj temi ce sigurno biti puno clanaka o KINGu a nimalo o SPANu.
Ali, bez brige, ima dovoljno posla za sve.
Da ne pričamo samo o kibernetickoj sigurnosti i NIS2…koje ce zauzet manje od 20 % kapaciteta Spana.
Za ove koji ne mogu naći ili pročitati ukrajinsku ćirilicu
UKRSIBBANK migrated corporate mail to the Microsoft 365 cloud with the support of Span Ukraine
ovo je odlično, R&D iz EU novaca:
"Najveći novitete u odnosu na prethodnu strategiju je uključivanje ICT industrije u strategijske planove i to kao horizontalu, odnosno industriju koja će i sama za svoje projekte R&D moći povlačiti europski novac (to do sada nije mogla, već je mogla biti samo partner drugim sektorima)."
evo ja nemam dionice pa ću možda najrealnije ocijeniti anketu,
Mislim da će se ti postoci svi mijenjati ovisno o novim informacijama, koje budu pristizale na tržište
Mesna industrija Pivac je OUT.
Samo Neven Pivac ima jos 2000 dionica, koje sada prodava na 48.3 eur.
Ovih 2000 kom se pogricka na 48.30 i onda preskok 50e.
Prošli tjedan je usvojen nacrt konačnog prijedloga Zakona o kibernetičkoj sigurnosti i poslan u Sabor na drugo čitanje:
https://vlada.gov.hr/sjednice/271-s…ske-40572/40572
[CYBER SECURITY]
Pozivamo vas na SOC Analyst akademiju u Span Cyber Security Center!
SOC Analyst akademija daje sveobuhvatan pregled cyber sigurnosti, fokusirana je na identifikaciju, analizu i reakciju na potencijalne prijetnje digitalnoj sigurnosti. Uvidom u alate i tehnike za praćenje, detekciju i rješavanje cyber napada, polaznici će naučiti kako analizirati podatke, prepoznati nepravilnosti u mreži te istražiti sumnjive aktivnosti radi zaštite digitalnih sustava i očuvanja integriteta informacija.
Predavači su Spanovi stručnjaci, Marinko Žagar i Marko Novosel. Marinko je karijeru u struci započeo kao sistem inženjer prije 30 godina, a posljednjih petnaestak godina radi kao viši predavač na Tehničkom veleučilištu u Zagrebu. Pokretač je stručnoga diplomskog studija Informacijska sigurnost i digitalna forenzika. U Spanu radi kao Cyber Security Training Expert.
Marko Novosel radi kao SOC Knowledge Base Coordinator. Posjeduje veliko znanje i iskustvo u rukovanju sigurnosnim prijetnjama i incidentima. Među ostalim, zadužen je za osposobljavanje novih kolega za rad u sigurnosno operativnom centru te upravljanje razmjenom znanja unutar SOC-a.
Prijave traju do 1.2.2024., a sve informacije možete pronaći na linku: https://lnkd.in/gAHPHuM9
Ovih 2000 kom se pogricka na 48.30 i onda preskok 50e.
Otislo.
Dok opet ne dođe veća količina na prodaju, i onda opet nazad po starom.
Nema kupaca i u tome je problem.
"gđa. Antonija Kapović podnijela ostavku na mjesto članice Uprave Društva. Ostavka je dana iz osobnih razloga i stupa na snagu dana 31. prosinca 2023. godine"
U korporativnom jeziku moje firme ova formulacija znaci da je morala otići, ili se je eventualno toliko značajno razilazila sa ostatkom ekipe da vise nije željela nastaviti.
U Spanovim videima činila mi se vrlo dobrim HR managerom, iskrena i inventivna . Ima li kakvih insajderskih informacija?
Vidjet ćemo hoće li što izaći zašto je dala ostavku.
Evo, sad vidimo koliki su Pivci bili teret na prodaji...vidi se i 65