U mnogim IT firmama stalno treba povećavati plaće da zaposlenici ne pobjegnu. Ne znam kako u Spanu.
Sigurno da treba, ali ti troškovi nisu toliki kao kod inicijalnog zapošljavanja.
U mnogim IT firmama stalno treba povećavati plaće da zaposlenici ne pobjegnu. Ne znam kako u Spanu.
Sigurno da treba, ali ti troškovi nisu toliki kao kod inicijalnog zapošljavanja.
Novi video na SPANovom YTu:
27 minuta o NIS2 i SPANovim NIS2 uslugama.
Ode jedna od 300 kom dolazi u sekundi drugi nalog 300kom na ask , definitivno se igraju igrice ovdje kako se vec spominjalo, po nalogu koga neznam.
Netko ozbiljno kupuje, možda i trezor...
Netko ozbiljno kupuje, možda i trezor...
Hvataju se pomalo pozicije za slijedecu godinu.
Novi video na SPANovom YTu:
27 minuta o NIS2 i SPANovim NIS2 uslugama.
Ukratko:
- NIS2 se prihvaća u Saboru početkom godine
- firme unutar godine od države dobivaju obavijesti da su obveznici NIS2
- firme imaju godinu dana da provedu što moraju vezano za NIS2
- SPAN im pomaže u prilagodbi i kasnije u rješavanju cyber napada
Uglavnom, očekuje se da će slijedece godine biti dosta aktivnosti oko ovoga.
Izgleda je rasporodaja gotova...jel netko gledao u knjigu?
Pivci su vjerojatno vani...
Tarkvara i dalje dobiva tendere. Novih 1.2 miliona eura za Tallinn Airport.
Ovisi što je sadržaj ugovora, prodaja software ili i dodane usluge. Piše things.
Ako su things samo prodani software onda ce NPM za 3 godine biti oko 30 000 eura. Ako je više od toga onda možemo očekivati veći profit.
PRIVREDNA BANKA ZAGREB D.D./GENERALI JUGOVZHODNA EVROPA, DELNISKI +61
Svaki dan nesto kupuju, za sad se trezor nije aktivirao
SPAN već stvara prihode od Kibernetike - za sada kroz tečajeve trećima - link na ostvarenu suradnju s HOK-om
Zanimljivo:
Information Protection - 10 days Implementation – Microsoft AppSource
Prođe 400 komada na 46 po asku...nakon toga 54 komada po 46,40 i onda netko stavi 500 komada na 46.
Pa, mogao je staviti na 46,30...dobio bi 150 eura više...ili mu to nije bitno
Prođe 400 komada na 46 po asku...nakon toga 54 komada po 46,40 i onda netko stavi 500 komada na 46.
Po istom obrascu trgovanje i na Adrs2
300 kom po 54 €, pa 7 min kasnije u jednom šusu 21 kom po 53,60 € i 9 kom po 53,40€
Ako je tih 30 dionica prodavao nekakav mali dioničar mogao je barem pokušati staviti nalog na 54,80 € ili mu se tako žurilo ?
Po istom obrascu trgovanje i na Adrs2
300 kom po 54 €, pa 7 min kasnije u jednom šusu 21 kom po 53,60 € i 9 kom po 53,40€
Ako je tih 30 dionica prodavao nekakav mali dioničar mogao je barem pokušati staviti nalog na 54,80 € ili mu se tako žurilo ?
Pa čujte, ako stvarno netko štopa cijenu onda to treba iskoristiti i dokupljivati jeftino. Ako netko stvarno štopa cijenu, ne može to raditi u nedogled a do tad se punimo, ja imam vremena, godinama, u među vremenu dividenda redovno ide, nema problema...
Izgleda je rasporodaja gotova...jel netko gledao u knjigu?
Pivci su vjerojatno vani...
Nažalost nisu još vani. Imaju još oko 8.000 dionica. Još če malo potrajati.
Izgleda da mi je trziste ipak dalo priliku nakon sto sam propustio IPO, tako da sam i ja usao u ovu dionicu na 44,80. Izgleda mi izvrsna cijena, u base scenariju ocekujem ca 160m i 8m profita za 2024. Vrijeme ce pokazati al ja sam zadovoljan kupnjom
LP i sretno svima
Izgleda da mi je trziste ipak dalo priliku nakon sto sam propustio IPO, tako da sam i ja usao u ovu dionicu na 44,80. Izgleda mi izvrsna cijena, u base scenariju ocekujem ca 160m i 8m profita za 2024. Vrijeme ce pokazati al ja sam zadovoljan kupnjom
LP i sretno svima
Odlično. Slična očekivanja, ali ipak bliže 10m dobit i nešto veci prihodi.
Cijena očekujem da će 'liznuti' 100 unutar slijedece 2 godine.
6. Privredna banka Zagreb d.d. - 1669
Stanje od jucer
6. Privredna banka Zagreb d.d. - 1669
Stanje od jucer
+ ili -?
Prodali su 1669
Obavezno pročitati 🤔