Ne tako davno sam rekao da mi je prvi nalog na 50 drugi 45, uvjeravali su me da ispod 51 nece.
Kad 45 prode duplam nalog na 40😉
Ne tako davno sam rekao da mi je prvi nalog na 50 drugi 45, uvjeravali su me da ispod 51 nece.
Kad 45 prode duplam nalog na 40😉
Neka prognoza za Q3?
Prihodi recimo na razini Q2, oko 38 miliona eura.
Dobit ipak veca, recimo oko 1.5 miliona eura.
To bi mi bilo ok, s tim bi bio zadovoljan.
Ja očekujem veće prihode, pa ovi novo zaposleni morali bi početi i nešto raditi, a rast profitabilnosti bi trebao dolaziti u narednim kvartalima
Mislim da će slijedeća godina biti posebno dobra za SPAN.
NIS2 direktiva ide u implementaciju i sasvim je izgledno da ce imati toliko posla da neće imati dovoljno ljudi. SPAN je prisutan u dosta zemalja u EU i moze konkurirati za te poslove u cijeloj EU.
Nikola kaze da Ukraina radi bolje nego ikada. SPAN stvara odlične temelje tamo dok je ovako ratno stanje i to će im se višestruko vratiti kada to ratno stanje prođe. Nadajmo se, što prije.
Ja očekujem veće prihode, pa ovi novo zaposleni morali bi početi i nešto raditi, a rast profitabilnosti bi trebao dolaziti u narednim kvartalima
Bilo bi jako veliko iznenađenje da su već uspjeli utilizirati sve te nove ljude, ja to ne očekujem u 2023...
Jel netko gledao koliko je Pivcima još ostalo?
-SPAN, pa odmah +PODR...
-SPAN, pa odmah +PODR...
Početkom tjedna imali su još oko 4000 komada na skrbničkom sa kojeg prodaju.
Prodali su oko 6000 komada s njega u zadnjih cca. mjesec dana.
-SPAN, pa odmah +PODR...
Početkom tjedna imali su još oko 4000 komada na skrbničkom sa kojeg prodaju.
Prodali su oko 6000 komada s njega u zadnjih cca. mjesec dana.
Ovo pred kraj trgovanja su oni prodali nekih 1600 komada...
Znači, uskoro su vani...
Novi blog na SPANovoj stranici vezan za početak aktivnosti oko NIS2 direktive:
"Mnoga trgovačka društva i razne organizacije koje dosad nisu bile obuhvaćene poljem primjene NIS direktive morat će početi razmišljati o vlastitoj razini kibernetičke sigurnosti.
To konkretno znači da će velik dio tržišta morati implementirati i održavati mjere kibernetičke sigurnosti."
....
"Kao etablirani pružatelj usluga iz područja kibernetičke sigurnosti, i na domaćem i na inozemnom tržištu, Span prati razvoj Direktive NIS2 još od samih početaka. Sa svojim portfeljem usluga Span vam može pomoći u usklađivanju poslovanja s odredbama Direktive NIS2. Obratite nam se za sva pitanja o Direktivi i o uslugama koje vam možemo pružiti."
Još malo o direktivi...
Kakva su vam očekivanja od FI ? Mislim da bi upravi odgovaralo malo ' uljepšati ' stanje.
Kakva su vam očekivanja od FI ? Mislim da bi upravi odgovaralo malo ' uljepšati ' stanje.
Moja procjena za Q3:
prihod: 35-40 miliona eur
dobit: 1-1.5 miliona eur
Ne bas dobro po nas dionicare:
Podrška Dujmoviću udaraj ih tamo gdje boli !
Imaju u planu otkupiti 175 000 dionica...nije mi jasno zašto se ne uključe na ovoj cijeni...
Biti ce hrpa posla
Neka prognoza za Q3?
Neto profit margin 1,5 miliina na 38 miliina mi se cini niska. To bi znacilo da novozaposleni jos ne doprinose.
Cybersecurity postaje vruca tema...
Neka prognoza za Q3?
Neto profit margin 1,5 miliina na 38 miliina mi se cini niska. To bi znacilo da novozaposleni jos ne doprinose.
Vidjet cemo sutra.
Bitno da je bolje nego prosli kvartal.
Pitanje je ko će ovo kupovat ako bude malo bolji FI, mali su bez municije , fondovi se drže sa strane trenutno.
Ima municije koliko želite, samo na naznaku da rezultati okreću prema gore, bid je u stanju natjerati natrag na 70 u dan-dva.
Sad svi samo čekaju, zato bida kao nema.