HS produkt je proizvođač oružja, a kad pada proizvodnja oružja znači bliži se povratak miru i valjda slobodnom globalnom trgovanju
Jesu oni i bankari ujedno?
Oba vlasnika su ujedno i vlasnici Karlovačke banke
HS produkt je proizvođač oružja, a kad pada proizvodnja oružja znači bliži se povratak miru i valjda slobodnom globalnom trgovanju
Jesu oni i bankari ujedno?
Oba vlasnika su ujedno i vlasnici Karlovačke banke
Čisto mali info, ne mora biti točan, provjerio sam sa nekim ljudima u Karlovcu, ni u primisli HS nije u problemima
Normalno da firma nije u problemu još se nije dogodila godina da nisu imali bar 100-200mil. kuna čiste dobiti. Ali svejedno trenutno 200-tinjak ljudi dolazi na posao i radi ništa. A posao se ne nazire do kraja godine. Dakle otkazi su neminovni
Čisto mali info, ne mora biti točan, provjerio sam sa nekim ljudima u Karlovcu, ni u primisli HS nije u problemima
Normalno da firma nije u problemu još se nije dogodila godina da nisu imali bar 100-200mil. kuna čiste dobiti. Ali svejedno trenutno 200-tinjak ljudi dolazi na posao i radi ništa. A posao se ne nazire do kraja godine. Dakle otkazi su neminovni
pravi gazda bi u tom slučaju učinio sve da zadrži zaposlenike, pa makar išao do granice boli...mislim, osigurao si praunuke, novac na onaj svijet nebuš nosio, a ljudske su sudbine u pitanju
pravi gazda bi u tom slučaju učinio sve da zadrži zaposlenike, pa makar išao do granice boli...mislim, osigurao si praunuke, novac na onaj svijet nebuš nosio, a ljudske su sudbine u pitanju
da, da, taj dio ih posebno zanima, mislim da oni bol jednostavno prepuštaju drugima
Ako otpustiš ljude moraš im dati otpremnine a glavna zamka je zapravo u tome da ćeš smanjiti potencijal rada u budućnosti a time i zarade.
Zato ovaj Span i nadobudno zapošljava :-))
Da bi jednog dana imao potencijal rada i zarade, vrlo jednostavno.
U kakvoj su vezi HS i SPAN ?
konkurencija ne spava........
https://rebuild.lidermedia.hr/ukratko/je-li-cloud-buducnost-kiberneticke-sigurnosti-153408
Čelnici IT i financijske industrije jednoglasni – čeka nas bolja godina
cini se da je puno izraelskih ustsnova under cyber attack
NOGA , israeli electric supply controlling company since
Nov.1 , 2021 came under heavy Cyber Attack.
Israel not only limited it's internet services , but also had Restricted it's SCADA systems to geological positions only.
This is a video of NOGA during cyber attack hit.
...reports of massive cyber attack just prior to the terrorist attacks on Israel…
Israel is currently also under cyberattack from Russia.
Israel has been hit with a cyber attack by the Russian backed group Killnet
cini se meni da ce ova NIS direktiva morati pozuriti
Gdje je zapelo?
Čini se da MM trguje sam sa sobom...
Status quo.
Cekamo Q3 rezultate za smjernice.
Status quo.
Cekamo Q3 rezultate za smjernice.
Valjda su ovih 200 novih nešto i zaradili...
Jel netko gledao u knjigu...koliko je ostalo Pivcima?
Nije mi jasno ovo kad MM kupi ili proda...na čiji to račun ide?
Average P/E Ratio by Industry
The average P/E ratio varies significantly by industry. Here is a table showing average PE ratios by industries in the US as of Oct 2023:
Industry Average P/E ratio Number of companies
Information Technology Services 27.29 49
SPAN trenutno P/E 17... na ovoj cijeni će biti sve više zainteresiranih za dokup ili ulaz...
Obavijest o otpuštanju vlastitih dionica u skladu s člankom 474. Zakona o tržištu kapitala. Društvo Span d.d. otpustilo je 4.178 vlastitih dionica, sukladno uvjetima objavljenim u Prospektu u vezi s javnom ponudom i uvrštenjem dionica na uređeno tržište, a koji se odnosi na dodjelu Dodatnih Dionica koje će Izdavatelj dodijeliti pojedinom Radniku sukladno ESOP programu.
Prije navedenog otpuštanja, društvo Span d.d. posjedovalo je 20.076 vlastitih dionica koje čine 1,0243 % temeljnog kapitala, a nakon navedenog otpuštanja, kao i na dan ove Obavijesti, posjeduje ukupno15.898 dionica.
Sjetimo se odluke:
“Span pokreće program otkupa vlastitih dionica s namjerom stjecanja do maksimalno 175.000 dionica s novčanim iznosom dodijeljenim Programu u iznosu od 87,5 milijuna kuna. Program započinje 5. prosinca te će biti završen najkasnije do 5. prosinca 2024. godine”, stoji u obavijesti.
Kako se pojašnjava, Program se provodi s ciljem raspolaganja dionicama u okviru Spanova ESOP programa, nagrađivanja članova Uprave, radnika kompanije i povezanih društava, potencijalnih akvizicija društava, sukladno odluci Glavne skupštine od 13. lipnja 2022. godine.
Znači, morat će se kupovati...
https://www.teatmik.ee/en/personlegal…ing-GT-Tarkvara
Tarkvara objavila Q3 prihode.
Ovo ce im biti uvjerljivo najbolja godina ikada.
Tarkvara objavila Q3 prihode.Ovo ce im biti uvjerljivo najbolja godina ikada.
Ne mogu otvoriti...što stoji za Q3?
njima da! pitanje je kakva će biti spanu? da li je novozaposlenih dvjestotinjak počelo proizvoditi nekakvu dobit ili su još samo teret na rashodovnoj strani?
btw kad je objava q3? ako bude loš..... ne bu dobro. bid je vrlo vrlo šupalj!
njima da! pitanje je kakva će biti spanu? da li je novozaposlenih dvjestotinjak počelo proizvoditi nekakvu dobit ili su još samo teret na rashodovnoj strani?
btw kad je objava q3? ako bude loš..... ne bu dobro. bid je vrlo vrlo šupalj!
Ako bude dobar...ask je šupalj, vrlo šupalj