Odbili smo se od 50, teško da ćemo vidjeti 45...kao što neki očekuju kad se probilo 50 na malom prometu.
P/e je oko 17, vani se IT sektor trži preko 30...
Odbili smo se od 50, teško da ćemo vidjeti 45...kao što neki očekuju kad se probilo 50 na malom prometu.
MM danas malo popustio. Sutra će oni opet prema dolje pogurat. Ne znam tko ih plaća.
MM danas malo popustio. Sutra će oni opet prema dolje pogurat. Ne znam tko ih plaća.
Plaćaju ga oni koji žele jeftino kupiti ili dokupiti, a i ja sam jedan od njih
ako izbace loše izvještaj 45 je lako moguće
Ako dođe recesija mogli bi se vratit na ipo cijenu. Kod mene u firmi od 1700 ljudi kruže glasine o 30ak% ljudi viška koji bi trebali dobit otkaz i neplaćeni dopust za ostale.
Počelo je...
Ako dođe recesija mogli bi se vratit na ipo cijenu. Kod mene u firmi od 1700 ljudi kruže glasine o 30ak% ljudi viška koji bi trebali dobit otkaz i neplaćeni dopust za ostale.
Počelo je.
Hvala...odmah sve prodajem 😲
Počelo je...
koja si firma ako nije tajna?
Ako ce Hrvatska htjeti prezivjeti recesiju tada ce morati postovati eu pravila, ako zazive eu pravila biti ce i NIS a tada ce span unatoc recesiji zaraditi vise. Druga je stvar tko ce kupovati dionice. I po kojoj cijeni.
.
Počelo je...
koja si firma ako nije tajna?
HS-product
?!?!..industrija oružja?!..stari moj, ti si fulao celi fudbal, ako je njima frka, nije to sigurno zbog ekonomskog tsunamija, ratovi se stalno vode, čak više u kriznim vremenima
Jel to MM okrenuo ploču?!
Počelo je...
Pa dođite u Span, oni naveliko zapošljavaju, prekvalifikacija i to je to.
Još dijele radnicima dionice.
Šalu na stranu, otpuštanje je gotovo uvijek loš znak, kažu da je zapošljavanje i zadržavanje ljudi ključ uspjeha.
Možda bude tako i ovdje u budućnosti.
Ako HS produkt otpušta dobar je znak za ADPL, ERNT i sve one koji su nekad imali poslove u Rusiji, Bjelorusiji. Možda se priprema kakvo diplomatsko rješenje daleko od javnosti
Ako HS produkt otpušta dobar je znak za ADPL, ERNT i sve one koji su nekad imali poslove u Rusiji, Bjelorusiji. Možda se priprema kakvo diplomatsko rješenje daleko od javnosti
Koji su to HS produkti? Za nas koji nismo upućeni, odakle su?
Kad shvate da to nema smisla i kad više ne bude pomicanja na bojištu idu pregovori.
Nadam se uskoro.
To će značiti i skok dionice Ernt i Adpl mada su obje kompanije dobro preživjele i bez tog tržišta.
Nešto tamo od Ukrajine ima i Span preko Microsoft-a, nisam baš pratio Span ali valjda dok je rat pružaju neke usluge besplatno, ne sjećam se točno ali nešto se pisalo.
HS produkt je proizvođač oružja, a kad pada proizvodnja oružja znači bliži se povratak miru i valjda slobodnom globalnom trgovanju
Na to sam mislio...vezano za Ukrajinu
.
HS-product
?!?!..industrija oružja?!..stari moj, ti si fulao celi fudbal, ako je njima frka, nije to sigurno zbog ekonomskog tsunamija, ratovi se stalno vode, čak više u kriznim vremenima
Od nijednog rata mi nismo imali koristi zadnjih 20 godina, baš suprotno, zbog rata u Ukrajini i sankcija Rusiji nam je propao jedan od većih poslova u povijesti firme.
HS produkt je proizvođač oružja, a kad pada proizvodnja oružja znači bliži se povratak miru i valjda slobodnom globalnom trgovanju
Uglavnom za civile proizvodimo, dakle ratne krize i recesije nam ne idu u korist
Jesu oni i bankari ujedno?
Čisto mali info, ne mora biti točan, provjerio sam sa nekim ljudima u Karlovcu, ni u primisli HS nije u problemima