da, i prespavaš ponude za preuzimanje na ht i hpb, delisting kod zabe, prodaju adrisa i popušiš debele novce!!!
Best buy
-
-
-
da, i prespavaš ponude za preuzimanje na ht i hpb, delisting kod zabe, prodaju adrisa i popušiš debele novce!!!
Istina kolega, tko ima uloženo makar i mali dio imovine na burzama ne može nikad mirno spavati . Evo, meni se ponekad desi da potegnem do 10 pa kad se razbudim, skuham kavu i otvorim oči i gledalicu svakakva iznenađenja me dočekaju, češće neugodna nego ugodna. Treba stalno pratiti i biti na oprezu i ne samo na ZSE nego i vani.
A vrijedni Nijemci dižu se još ranije i već od 9 frka, zato mi je draža američka burza, tamo je laganini, nakon ručka možeš još malo i oko ubiti pa tek onda pogledati sto ima novog.
-
Imam 200 tisuća kuna koje mi neće trebati idućih deset godina.
Ajde prijedlozi , što bi vi kupili ?
- najbolje bi vam bilo kupiti neku dionicu koja će vam za deset godina nositi godišnji div. prinos od 200.000,oo kn.
-
- najbolje bi vam bilo kupiti neku dionicu koja će vam za deset godina nositi godišnji div. prinos od 200.000,oo kn.
dajte Vi kolegici i nama jednu svoju (n)info(r)manku.
ipak je završio kvartal, pa da i Vi date svoje "prolazno vrijeme".
meni uvijek bio gušt pročitati kako Vi, kao "teškaš" među nama, dišete.
a vjerujem i da ostali kolege dijele moje mišljenje
-
Evo i prvi raport nakon 25 dana o novom biznisu. Kupio 2 auta i prodao oba vec. Ukupna zarada nakon placenih poreza cca 9400 kn.
Nije neka para, al ovaj posao uopce nije los. Za mozda efektivno 4 dana rada dobit i nije losa. I dobro je na kraju godine necu morati placati 12 + extra 15% na prvih 12.
Cash je prijatelj trgovcima jer se mogu postici dobre zarade. Al da trazi trud i pracenje...itekako..nesto kao dionice.
Sve u svemu na ulozenih 130 tisuca ostvarena zarada cca 7% u 25 dana. Ako bi isto radio do kraja godine jednako uspjesno to bi bilo 84% na godisnjoj bazi.
-
imam jos 2 potencijalna posla...1 je portfelj manager. Dakle za postotak od vase dobiti dajem vam odlicni tip kupnje i prodaje dionica - ziher 100%.
Nema greske.
Ova igra je namijenjena samo za bogate klijente koji igraju na sigurno I cekaju idealne prilike da podebljaju novac. Minimalni ulog je 200 tisuca.
Moja provizija je samo 5% od dobiti.
Nazalost ne bi se reklamirao i stavljao link jer ipak ne bi bilo korektno.
-
imam jos 2 potencijalna posla...1 je portfelj manager. Dakle za postotak od vase dobiti dajem vam odlicni tip kupnje i prodaje dionica - ziher 100%.
Nema greske.
Ova igra je namijenjena samo za bogate klijente koji igraju na sigurno I cekaju idealne prilike da podebljaju novac. Minimalni ulog je 200 tisuca.
Moja provizija je samo 5% od dobiti.
Nazalost ne bi se reklamirao i stavljao link jer ipak ne bi bilo korektno.
To ste otvorili sami ili sa ivanom sedmom, marinom osamdestet trečim, budom lisicom i ostalom "tugujučom rodbinom"?.......reklamirate li tamo što osim Tpng?......doći ćemo i mi tamo ali kada bude vrijeme a do tada nam uvezite luksuzne automobile da ih kupimo sa manjim dijelom zarade od Atpl....
-
Evo i prvi raport nakon 25 dana o novom biznisu. Kupio 2 auta i prodao oba vec. Ukupna zarada nakon placenih poreza cca 9400 kn.
Nije neka para, al ovaj posao uopce nije los. Za mozda efektivno 4 dana rada dobit i nije losa. I dobro je na kraju godine necu morati placati 12 + extra 15% na prvih 12.
Cash je prijatelj trgovcima jer se mogu postici dobre zarade. Al da trazi trud i pracenje...itekako..nesto kao dionice.
Sve u svemu na ulozenih 130 tisuca ostvarena zarada cca 7% u 25 dana. Ako bi isto radio do kraja godine jednako uspjesno to bi bilo 84% na godisnjoj bazi.
Nemojte me kolega krivo shvatiti, pišem ovo u dobroj namjeri - zar niste tu u opasnosti da vam porezna sjedne za vrat ako skuže da se zapravo bavite "poslovnom djelatnosti" i opale vam porez na dobit ili vas tjeraju da registrirate djelatnost???
Čuo sam da godišnje možete preko svog imena provući samo dva tri vozila ili tako nekako a da vas ne diraju...
Pozdrav
-
Nemojte me kolega krivo shvatiti, pišem ovo u dobroj namjeri - zar niste tu u opasnosti da vam porezna sjedne za vrat ako skuže da se zapravo bavite "poslovnom djelatnosti" i opale vam porez na dobit ili vas tjeraju da registrirate djelatnost???
Čuo sam da godišnje možete preko svog imena provući samo dva tri vozila ili tako nekako a da vas ne diraju...
Pozdrav
da ne može fizička osoba neograničeno uvozit aute iz vana.. morat će kolega Neo biti dobar sa forumskim drugovima.. pa preko svakog uveze tri auta i business is on.. samo to će rasipat zaradu
-
Pozdrav
da ne može fizička osoba neograničeno uvozit aute iz vana.. morat će kolega Neo biti dobar sa forumskim drugovima.. pa preko svakog uveze tri auta i business is on.. samo to će rasipat zaradu
ma neće uzimamo samo 5% 😄😄😄
-
-
ma neće uzimamo samo 5% 😄😄😄
a ništa Mister 10%
-
Pozdrav
Ima takvih slučajeva gdje je došla porezna pa onda se opravdavaj na sudu,jedino ako imaš kupca prije pa na njegovo ime uvedeš auto.
-
Ovo zvuči kao lijep paketić:
Adpl
Kodt2
Ht
Ernt
Tpng
RTL.
Samo zabava !
Unatoč primamljivosti vanskih tržišta, i uz uvjet da ne bude pada tržišta i 30% sniženja, rado bih ih uložila ovdje.
Želim veći udio velikih lijepih dividendnih papira, i manji onih " sa potencijalom "
-
Zasto ne i SAPN?
-
Tko bi vama održavao likvidnost da mene nema, a ?
Do sada kupila HT, Adris, KODT, Sapn, čežnjivim okom gledam Mediku
Atlantska mi pobjegla za mačju dlaku, sutra je novi dan, Tankersku čekam da poljubi doljnju crtu
A sada idem viriti Adpl.
Zloćka krenula i long, ide korekcija ........
-
mislim da nisi daleko od istine!
-
Tko bi vama održavao likvidnost da mene nema, a ?
Do sada kupila HT, Adris, KODT, Sapn, čežnjivim okom gledam Mediku
Atlantska mi pobjegla za mačju dlaku, sutra je novi dan, Tankersku čekam da poljubi doljnju crtu
A sada idem viriti Adpl.
Ti baš nađeš trenutak za ući.
-
Pohlepa je neprijatelj strpljenja.
Kad ja izgubim strpljenje, a mogu trpiti dugo, onda je to znak da je market pri vrhu.
Simple as that.
Ovaj se bull otegao preko mjere. I nitko ne zna koliko če trajati.
A ništa, ako krene padati banzai po bidu i out . Problem je što zavolim svoje papire pa teško se rastati. sve dakle uobičajene boljetice malog ulagača
-
Ali mini korekcija, kratkog daha. Čini mi se da će iduće godine koje dolaze obilježit značajan rast bedepea i optimizma u društvu. Zaboravit će se i Agrokor s vremenom. Turizam će se vratit naglo isto kao što je i pao, a raste nam i trgovina, građevina, industrija, poljoprivreda a još smo u koroni. Vidjet ćete. Vrijeme je i da mi malo konvergiramo prema EU. Slijedi 7 debelih godina.
-
Pohlepa je neprijatelj strpljenja.
Kad ja izgubim strpljenje, a mogu trpiti dugo, onda je to znak da je market pri vrhu.
Simple as that.
Ovaj se bull otegao preko mjere. I nitko ne zna koliko če trajati.
A ništa, ako krene padati banzai po bidu i out . Problem je što zavolim svoje papire pa teško se rastati. sve dakle uobičajene boljetice malog ulagača
Kada imaš tako specifičan ulagački indikator (gubitak strpljenja) bilo bi ti bolje da šortaš.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k
- harpun