Display MorePa ti su cudo, kupio tih par komada po najnizoj cijeni u godini dana i onda ih prodao po najvisoj 🤣🤣🤣🤣🤣
I da je cijena ostala na preko 550 i to bi bilo malo s obzirom na BV, EPS, i druge parametre valuacije.
Ali je super kad ovako padne 😀
Ja sam javno na forumu nesebično savjetovao drugima kada da kupe i kada da prodaju ATPL i tko je tako
napravio taj je i zaradio, a što si ti savjetovao? Dijelim svoje znanje i iskustvo na brodarima sa drugima,
tome bi valjda forum i trebao služiti. Brodarske dionice su kruh sa sedam kora i tko se nije opekao na
brodarima taj ne zna o čemu pričam.
Kažem da je sada situacija sa vozarinama klimava, jer svi, ali baš svi brodovi koji voze na trenutnim Spot
vozarinama voze sa minusom, a ako i kada vozarine počnu značajno rasti, onda možemo razgovarati o
drugim valuacijama. Pa nije ni MM na ATPL bez razloga postavio cijenu na ovu koja je sada, već je bila
rasprodaja tisuća i tisuća dionica iznad 400 kn, koju ni kupnja od strane trezora nije mogla progutati.
A da su umjesto 20 kn divke sto su nam isplatili to ostavili tada i postavili se na kupnju pomalo sa tih 30-35 mil. Kn sto su isplatili, sigurno dionica nebi pala na ove razine jer bi pokupovali na desetke tisuca komada dionica na onim razinama i svi bi daleko bolje prosli nego sto su isplatili divku 😎.
Al dobro, nek se ekipa veseli dividendi sto su dobili 🫣, ja sam je vecinu vratio, mali ostatak cekam da me poklopi, vrag odnio i zurbu.