stvarno šta je ovo vani? a majstor prodaje po 444?? Ludilo.
DRY BULK
-
-
-
Ili je ostalo još nešto sitno od ZABE skrbničkog ili se pokušava namjerno rušiti.
Eagle Bulk Shipping Inc. (EGLE)
NasdaqGS - NasdaqGS Real Time Price. Currency in USD
Add to watchlist
51.87+2.93 (+5.99%)As of 09:51AM EST. Market open.
EGLE koji ima po tipu brodova najsličniju flotu danas +6%
-
e sad sam sve vidio. sutra sam potpora na 400 kn.
-
Uvijek će se naći netko tko prodaje ili neki fond ili netko tko je zadovoljan pa kapitalizira nije to ništa neobično.
-
e sad sam sve vidio. sutra sam potpora na 400 kn.
Osobno mislim da je netko počeo prodavati jer su futuresi za 3 mjesec i dalje okrenuli u crveno...što je po meni bilo očekivano jer su naglo rasli a i vozarine moraju sada sustići te futurese koji su prosjek vozarina u određenom periodu....sutra očekujem daljnji rast BDI i prelazak granice od 2000 bodova...svim dioničarima ATPL i dry bulka puno tereta i milja želim.
-
Iron ore nastavak trenda rasta.
Sada kada su kinezi objavili da nece i ne mogu odustati od proiz steela iron ore ide opet > 200$.
Brazil ce otpustiti kocnicu jer nije sada samo kisa,traze poticaje i dobit ce ih.
Prosle 80k a ove godine kejpovi >100k
-
-
S tim da je isplatio do sada 1,6 usd dividende...s tim je daleko iznad vrha....nakon objave rezultata sljedeći tjedan 16.02. za Q4 su na 13 usd a nakon objave divke barem na 14 ako ne i na 15 usd.
-
Pogledajte vikinge na 103,8 nok + 14,5 nok dividene= 118,3 nok i dalje rastu a zadnji vrh je bio na 105,8 nok.
NOK 103.80
CLOSED
10/02/2022 - 16:29 CETSince Open
+3.80 (+3.80%)
Since Previous Close
+6.90 (+7.12%) -
Pa nije da nije rečeno početkom godine da će zbog indonezijskog baniranja izvoza ćumura vozarine kratkoročno pasti, a dugoročno rasti. Pa nije se zima povukla iz pristojnosti kad se skužilo da fali ćumura. Disruptionsi su uvijek dobri za brodare.
Početak godine:
https://www.spglobal.com/platts/en/mark…g-into-disarray
Danas:
https://www.spglobal.com/platts/en/mark…proving-cheaperbilo je rečeno, ali bitno je da se to sve stvarno i ostvaruje a ne da ostane samo na riječima.......hoću reći, golub je bio na grani a sad je i u ruci.......i vjerovatno ne samo jednoj nego ih ima i u drugoj ruci a i u svim džepovima i torbama .....
ako smijem primjetiti... nešto ste vi jako brzo promijenili mišljenje i raspoloženje! ili se meni samo tako čini?
-
-
bilo je rečeno, ali bitno je da se to sve stvarno i ostvaruje a ne da ostane samo na riječima.......hoću reći, golub je bio na grani a sad je i u ruci.......i vjerovatno ne samo jednoj nego ih ima i u drugoj ruci a i u svim džepovima i torbama .....
ako smijem primjetiti... nešto ste vi jako brzo promijenili mišljenje i raspoloženje! ili se meni samo tako čini?
rekao sam nekom nedavno na ovom forum da pišem ono što mislim i kako trenutno razmišljam te postam informacije koje su onakve kakve jesu a tako će i ostati........a o tome imam li dionicu ili ne koga briga.......možda je imam, a možda i nemam pa "navijam" za druge jel trenutno zaslužuju pobjedu i "igraju vrhunski"...... ali svejedno i dalje pišem ono što mislim bilo to ispravno ili ne i svidjelo se to nekom ili ne......vrlo jednostavno.......
-
bilo je rečeno, ali bitno je da se to sve stvarno i ostvaruje a ne da ostane samo na riječima.......hoću reći, golub je bio na grani a sad je i u ruci.......i vjerovatno ne samo jednoj nego ih ima i u drugoj ruci a i u svim džepovima i torbama .....
baš i ja to primjetio da nam se kolega pridruzio 👌😀
-
ja sam tu oduvijek, zauvijek jel to je moja prva ljubav since 2008 ili 2009 nesječam se više.......istina je samo da se volimo ko golubovii pa svako malo netko leti van kroz prozor........
ali nečemo spamat temu da ne izletimo van od admina.....
-
Ima li netko podatke za današnji BCI?
Kaže No1 Joakim
Baltic #Capesize index -2% to $15k/d
Brazil/China -2% to $15k/d
C5 -4% to $8.56/tFFAs -8% across Feb-Apr contracts
P.S. Ovaj put nema rakete, a i petak je
-
Ima li netko podatke za današnji BCI?
BCI 5TC 15397 -392
-
Iron ore, coke, and coking coal futures in Dalian open more than 4% higher on Friday, hot-rolled coil and steel bar rise 1.7%.
Iron Ore rises to 832 yuan per tonne, the highest since late August. -
Je li moguće? BPI BSI ????
-
BCI 5 T/C routes 180000 15397 -392
BPI 5 T/C routes 82500 21623 625
BSI 10 T/C routes 58328 23743 1115
BHSI 7 T/C routes 38200 21018 523
BDI INDEX 1977 +37
-
ja sam tu oduvijek, zauvijek jel to je moja prva ljubav since 2008 ili 2009 nesječam se više.......istina je samo da se volimo ko golubovii pa svako malo netko leti van kroz prozor........
ali nečemo spamat temu da ne izletimo van od admina.....
Kolega, zaboravili ste danas, pa evo
Freight futures am update
Capesize down ~5%
Panamax down ~2% -
Iron ore, coke, and coking coal futures in Dalian open more than 4% higher on Friday, hot-rolled coil and steel bar rise 1.7%.
Iron Ore rises to 832 yuan per tonne, the highest since late August.Pitao bih vas nešto osobno…
Pošto ste jednu ponudili na ovoj temi i jednu na tankerima zanima me koliko imate glava?
🗿 ❓
👥 ❓
🛗 ❓
☢️☢️
😅😅😅
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor