LPLH (Lošinjska plovidba d.d.)
-
-
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/826
Jedini turist sa rastom prihoda, ostvarena dobit u prvih 9. mjeseci oko 5. mil.kn. Kada prođe COVID ovo će biti zlatna koka. Dobit može bez problema biti 20-30 mil. kuna godišnje, uz najavljena dodatna ulaganja i više...kampovi su jači od hotela...tržišna kapitalizacija smiješno niska uzimajući u obzir imovinu i rezultate.
-
Nadao sam se da će biti ugodno iznenađenje ali ovo je iznad očekivanja. Bravo za upravu i zaposlenike. Tu rezultat sve govori.
-
https://eho.zse.hr/obavijesti-izdavatelja/view/826
Jedini turist sa rastom prihoda, ostvarena dobit u prvih 9. mjeseci oko 5. mil.kn. Kada prođe COVID ovo će biti zlatna koka. Dobit može bez problema biti 20-30 mil. kuna godišnje, uz najavljena dodatna ulaganja i više...kampovi su jači od hotela...tržišna kapitalizacija smiješno niska uzimajući u obzir imovinu i rezultate.
TK je ovdje uvijek bila nerealna zbog imovine i potencijala. Sada s ovim rezultatom u vrijeme pošasti Uprava i vlasnici napokon pokazuju da taj potencijal žele i znaju iskoristiti.
-
Nikada bolja turistička sezona za LPLH je iza nas a prema najavama Uprave sljede pripreme za iduću već ove godine.
U međuvremenu , koliko pratim, remontno brodogradilište konstantno popunjeno s nekoiko brodova.
Biti će opet zanimljivo vidjeti rezultate za ovaj kvartal.
-
Kupnja na Lplh, mislim da vrijedi zabilježiti
1
109,005
91,001
88,5026
88,0015
83,5047
83,0020
80,50 -
Kupnja na Lplh, mislim da vrijedi zabilježiti
1
109,005
91,001
88,5026
88,0015
83,5047
83,0020
80,50Stvarno smiješno , ali danas je bilo solidno trgovanje pa ovo nije odraz pravog stanja na ovoj dionici .
-
Nikada bolja turistička sezona za LPLH je iza nas a prema najavama Uprave sljede pripreme za iduću već ove godine.
U međuvremenu , koliko pratim, remontno brodogradilište konstantno popunjeno s nekoiko brodova.
Biti će opet zanimljivo vidjeti rezultate za ovaj kvartal.
istina da je sezona na lošinju bila odlična. info iz prve ruke. ali skupo brate, preskupo. puno preskupo za i za nekakvu našu srednju klasu.
-
Tako je to, preskupa im i dionica pa se ljudi kolebaju Biti će bolje!
-
Turizam u mirovanju ali brodogradilište čini mi se radi odlično. Koliko pratim unutar brodogradilišta konstantno nekoliko brodova.
Posljednj na plutajući dok pristigao prije par dana teretnjak pod Litavskom zastavom,
-
-
Prelaskom u niskolikvidne dionice porasla likvidnost.
Lplh brodogradilište - 4 broda Jadrolinije na vezu.
-
Lošinjska pomalo pokreće stvari, napokon i službene stranice došle na red ...
-
A dali je tko gledao LPLH koja prolazi ispod radara brodovi/turizam a zločka je to negdje navela samo ne mogu više naći
-
Ima nas kojima nije promakla ispod radara, dokupljujem je konstantno već mjesecima, odlična dionica pogotovo nakon dolaska nove direktorice umjesto pet članova UO i novog NO od samo tri člana umjesto prijašnjih sedam kao i smanjivanja temeljnog kapitala.
Kampovi se uređuju i odlično su radili i u prošloj korona godini, brodogradilište zatrpano poslovima na servisu i remontu jahti i ostalih plovila. Jedina turistička koja je prošlu godinu poslovala s dobiti.
Dionica je skriveni dragulj s odličnom perspektivom.
-
A šutnja je zlato 🙃
I kako ću ja to sada kupiti, a ??
🙃
-
A šutnja je zlato 🙃
🙃
Malo skuplje kada se proda Opte
-
Prema mojim izračunima, da se LPLH trguje po 350-450 kn ne bi bila skupa (istražite koju imovinu ima u vlasništvu i na kojim lokacija). Brodogradilište je puno brodova na remontu već mjesecima ali pravi biser je turizam i ulaganja u kamp Lopare i Ropoću. Inače, ne bi otpisao mogućnost da neka veća riba zagrize (npr. Jadranka) koja im je i partner i Jedan od suvlasnika Zračne luke zajedno s LPLH. Moguće je i da zagrize još veća riba od Jadranke...
-
A dali je tko gledao LPLH koja prolazi ispod radara brodovi/turizam a zločka je to negdje navela samo ne mogu više naći
A šutnja je zlato 🙃
🙃
Pa u petak smo je komentirali, jedno 2 sata je bila prilika da se kupi/dokupi između 115-119kn, tko je uzeo, uzeo je.
Inače ovu dionicu pokušavao sam kupiti zadnja 2 mjeseca, staviš nalog do 120kn, ali nema šanse odma te netko preskoči sa većom cijenom.
-
Pa koliko onda košta sunce ako ovo vrijedi preko 300 kn
-
A šutnja je zlato 🙃
🙃
Pa u petak smo je komentirali, jedno 2 sata je bila prilika da se kupi/dokupi između 115-119kn, tko je uzeo, uzeo je.
Inače ovu dionicu pokušavao sam kupiti zadnja 2 mjeseca, staviš nalog do 120kn, ali nema šanse odma te netko preskoči sa većom cijenom.
Udariš po asku i stvar riješena! O dionici se davno već pisalo na blogu g. Bakića , o potencijal u i svemu ostalom
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun