Da ja se trenutno mislim izmedju lenova x1 carbon i lenovo 9i ili c940 yogeto sam zasad malo vise gledao, iako ne bi isao vjerovatno s najnovijim modelom, nikad mi to nema smisla kupovat najnoviji model kad model prije obicno je 10% losiji, a plati se dosta manje.
Ovo je kod mobitela još izraženije....ja već preko 20 godina uzimam isljučivo flagship mobitele, al ne od ove ili prošle godine, već od preklani,a cijena bude 40-50% onoga što je bila kada je tek izašao.
Ma da tako i ja razmisljam prebrzo se to mjenja i padaju cijene da se ne isplati kupovat novi model pogotovo kad ces ionako za par godina opet mjenjat ajde da oces da traje duze ali nema smisla, eto jedino kod monitora ne gledam tako i kod maticne kad kupujem pc jer mi ona poslie dozvoljava upgrade godinama poslje.
Ja sam isto ovi elitebook 840 onda platio oko 4500kn duplo jeftnije nego u ducanu kod nas preko britanije, steta sta se od njih vise ne moze narucivat ali HP kod njih je stalno dosta jeftinije nego kod nas ili njemackoj.
Eto ja sam se za vikend pocastio televizijom oledom cekam da mi dodje pa cu onda imat neki dojam o oledima