Zašto ne napišu koji Dario, ovako su potencijalno svi s imenom Dario oklevetani
-
-
-
Tiger was the last war machine…Germany constructed 1347 Tigers..while US constructed over 50.000 Sherman tanks.
-
Iduće godine je ULTRA u Splitu, pa evo malo Tomorrowland-a .
-
Mirovinac još nije vratilo kupovni nalog na 13,20kn na JDRN...stvarno su istraumatizirani
Cijeli prošli tjedan BTCI raste, a TPNG još jeftinija...
Pročitao ja post i mislim si pa kakve veze ima rast BTC-a (Bitcoin) sa TPNG, a BTC još i pada u zadnje vrijeme .
Znam da ste mislim na BCTI, ali ste zamijenili slova . Onda sam skužio da je i TPNG-u pala cijena u petak,
kao i većini drugih dionica na zse (jer dolazi omikron varijanta Korone, mislim da ne idu po redu u grčkom alfabetu),
a cijele ove godine je u rangu od cca 39 - 44kn, uz uglavnom mali promet i uz par povremenih bljeskova prometa tj.
wash tradinga, za one koje žele znati više radi se o pretakanju dionica između više povezanih skrbničkih računa...
mislim da je problem što sam već predugo na ovoj maloj barici zse i što sam previše novca ostavio u skdd-u prateći
knjige dioničara... trebaju doći neki novi klinci od kojih će se dalje izvlačiti lova...a nikako da dođu..
Malo sam zbunjen jutros( pozitivno)...naručio u petak laptop od nekih cca 1000 eura+još jednu glupost od 100kn, pouzećem naravno...jutros mi dođe paket naplate mi tu gluposti od 100kn i dostavu od 30kn,dakle 130kn...laptop dobija mukte što je najbolje netko je zaboravio unit u sustav(prilikom pakiranja) da je u pošiljci i laptop.
p.s. ne pada mi napamet biti pošten.
-
Evo još ova, pa idem, pozdravljam sve (pa i one ) komentatore
-
p.s. ne pada mi napamet biti pošten.
Mt 25,21
Mišljenja sam da je moral izmislila sirotinja,da bi opravdala svoj status.
Gdje si to kupio? I ja bi...
To si gledam kao dar za blagdane od Svevišnjega:)....Upalim lapotop, kad ono tipkovnica ima pozadinsko osvjetljenje, iako nije stajalao u specifikacijama heheh
-
Danas svako malo bolji laptop ima pozadinsko osvjetljene, koji model si kupio i ja zadnjih dana gledan kako bih kupio novi, stari me trenutno malo zeza, a i vrijeme je za malo obnove dok se jos moze nesto nac za dobru cijenu.
-
Ako tražite dobre, a jeftine laptope, evo jednog s eu tržišta:
[WiFi6 Veriosn]CHUWI GemiBook Pro 14.0 inch 2K IPS Screen Intel Celeron J4125 8GB LPDDR4X RAM 256GB SSD 38Wh Battery PD 2.0 Fast Charge Full-featured Type-C Backlit WiFi 6 NotebookOnly US$419.99, buy best [wifi6 veriosn]chuwi gemibook pro 14.0 inch 2k ips screen intel celeron j4125 8gb lpddr4x ram 256gb ssd 38wh battery pd 2.0 fast…www.banggood.comVeć godinama koristim te jeftine Kineze, odlični su, a cjenovno neusporedivi s bilo čim drugim. Za nešto jednostavno, tipkanje, surfanje, gledanje filmova, nema boljeg. Na ovoj stranici se inače ne plaća carina ni kad se naručuje s kineskih skladišta. NE samo za laptope, nego i za sve drugo.
-
Pa pdv se sad automatski obracunavaju na vecini stranica kod uvoza, a i pise ti da je vat included
-
Danas svako malo bolji laptop ima pozadinsko osvjetljene, koji model si kupio i ja zadnjih dana gledan kako bih kupio novi, stari me trenutno malo zeza, a i vrijeme je za malo obnove dok se jos moze nesto nac za dobru cijenu.
HP ProBook 450 G8
-
-
HP ProBook 450 G8
Hp je dobar ali trenutno je preskup sta nudi, najveci problem je sta u osnovnoj varijanti nudi losiji ekran od konkurencije za istu lovu, meni je ekran od bitnijih stvari sta gledam u zadnje vrijeme od komponenata, mislio sam i ja kupiti elitebook 845 verziju ali jednostavno radi ekrana sam odustao, jednostavno za ok ekran kod njih treba puno vise platit sta nema smisla.
i btw trenutno iman elitebook 840 g3 i hp mi ga je sjebao s updejtom nedavno ne mogu ugasit ventilator kad ugasin laptop mora sam izvadit bateriju i iskljucit iz struje jedini nacin, mislim rijesit cu ja taj problem al trenutno se neman kad s tim zezat jer ce mi to oduzest previse vremena
Tako da sad nesto gledan u smjeru kupit mozda lenovo tipa yoga ili x1 carbon
-
Ovo vrijedi poslušati i pogledati (nisam našao snimku sa boljom slikom od ove)
-
HP ProBook 450 G8
Hp je dobar ali trenutno je preskup sta nudi, najveci problem je sta u osnovnoj varijanti nudi losiji ekran od konkurencije za istu lovu, meni je ekran od bitnijih stvari sta gledam u zadnje vrijeme od komponenata, mislio sam i ja kupiti elitebook 845 verziju ali jednostavno radi ekrana sam odustao, jednostavno za ok ekran kod njih treba puno vise platit sta nema smisla.
i btw trenutno iman elitebook 840 g3 i hp mi ga je sjebao s updejtom nedavno ne mogu ugasit ventilator kad ugasin laptop mora sam izvadit bateriju i iskljucit iz struje jedini nacin, mislim rijesit cu ja taj problem al trenutno se neman kad s tim zezat jer ce mi to oduzest previse vremena
Tako da sad nesto gledan u smjeru kupit mozda lenovo tipa yoga ili x1 carbon
Jedina dobra stvar kod ovih ProBook lapotopa 8 generacije je što su stavili bateriju odmah ispod poklopca, tako da odvidaš 5 vida, skineš poklopac i prominiš bateriju, kod ove stare G4 generacije, to nisi sam mogao napravit, već je trebalo raskopat cijeli latpop u servisu za doći do baterije.
Ovaj stari ProBook 450 G4 me već nakon dvi godine počeo zezat, tj. palio bi se i gasio po nekoliko minuta,a da ne govorim ako ostanu 2-3 taba otvorena i ode u hibernaciju, i onda zabloka u 9 od 10 puta kada ga kreneš budit iz hibernacije, pa na silu gašenje,pa paljenje ,ma muka isusova. Reinstalirao windows, niti milimetra poboljšanje...
Da nisam ni ja zadovoljan sa slikom na novom, užasno loša za tu cijenu, pošto mi je na starom slika savršena, računao sam to kao pod normalno za tu seriju lapotopa...malo sam naknadno gledao kvalitetu direktno za HP stranica, te za ovu seriju laptopa imaju u ponudi za Full HD rezoluciju sa svjetlinom od: 250 nits, 450 nits,te 1000 nits...što je najžalonsije uopće nema nigdje u nas u ponudi HP laptopa sa kvaltetnijom slikom od 250 nits. Ono doslovno podaju HP lapotope po 10k kuna, za ekranom za niskobuđetne laptope.
Kažem pošto ga nisam platio( igrom slučaja) ostavit ću ga, inače bi ga vratio, jer nisam zadovoljan kvalitetom slike. Za te pare slika mora biti savršena.
Bdw: laptope namjerno usporavaju proizvođači updejtima, kako bi te prisilili da kupiš drugi i ovo je stvar koja se mora regulirati(zabraniti) zakonom.
-
Ako netko voli mali ultrabook, mogu preporuciti Asus Zenbook Flip S, pocastio sam se njime neki dan. Malo paprena cijena, ali odlican - i po specifikacijama, po kvaliteti izrade i po izgledu. 13,9 inca, fantastican OLED ekran, 3,3k rezolucija.
-
Da zato kazem svi ti kao malo "bolji" hp modeli dolaze s osnovnim ekranom od 250nitsa, ako oces 400nitsa onda cete laptop izac 1600-2000e sta je neprihvatljivo kad konkurencija nudi vec za 1000-1200e 400nitsa s istom konfiguracijom, doduse moze se nabavit jeftino onaj sa 1000nitsa ali taj ima sureview koji isto zezne kvalitetu ekrana zato ga nitko uglavnom i ne zeli pa se moze nac jeftinije.
Ako netko voli mali ultrabook, mogu preporuciti Asus Zenbook Flip S, pocastio sam se njime neki dan. Malo paprena cijena, ali odlican - i po specifikacijama, po kvaliteti izrade i po izgledu. 13,9 inca, fantastican OLED ekran, 3,3k rezolucija.
Imao sam prije 13,3 i svatio sam da mi je 14 idealno pogotovo danas kad su okviri ekrana manji pa se i velicina tih 14 " jos dodatno smanjila, nije li s tom rezolucijom malo tesko citat kad su tekstovi u pitanju ?
-
Da zato kazem svi ti kao malo "bolji" hp modeli dolaze s osnovnim ekranom od 250nitsa, ako oces 400nitsa onda cete laptop izac 1600-2000e sta je neprihvatljivo kad konkurencija nudi vec za 1000-1200e 400nitsa s istom konfiguracijom, doduse moze se nabavit jeftino onaj sa 1000nitsa ali taj ima sureview koji isto zezne kvalitetu ekrana zato ga nitko uglavnom i ne zeli pa se moze nac jeftinije.
Imao sam prije 13,3 i svatio sam da mi je 14 idealno pogotovo danas kad su okviri ekrana manji pa se i velicina tih 14 " jos dodatno smanjila, nije li s tom rezolucijom malo tesko citat kad su tekstovi u pitanju ?
Je, tesko je, zbog toga sam sliku skalirao za 200%. Dakle, nisam smanjio rezuciju, vec samo skalirao prikaz. Tako su onda ikone, folderi i tekstovi krupniji, a slika je i dalje lijepa, u full rezoluciji. OLED ekran je stvarno fenomenalan. Super je i sto ga mozes presaviti pa funkcionira kao tablet, tako da ga mozes fino drzati u krilu i citati neku knjigu ili pisati rukom neke biljeske umjesto u rokovnik. Dobijes s njim i olovku.
Taj laptop nosim svugdje sa sobom tokom dana. Cesto znam otici u neki kafic pa od tamo radim. Super je za takve stvari jer je malen, lagan i baterija mu traje po 8 sati bez problema.
Za ozbiljniji rad imam drugi laptop, radnu stanicu, Lenovo X1 Extreme, i taj je za preporuciti.
-
Da ja se trenutno mislim izmedju lenova x1 carbon i lenovo 9i ili c940 yogeto sam zasad malo vise gledao, iako ne bi isao vjerovatno s najnovijim modelom, nikad mi to nema smisla kupovat najnoviji model kad model prije obicno je 10% losiji, a plati se dosta manje.
-
Što je najbolje ja sam ovoga svoga dosadašnjega HP ProBook 450 G4 bio super jeftino kupio tamo 2017, za 4100kn i to sa 5 godina garancije, doduše free DOS, a kvaliteta slike savršena..kažem počeo mi je štekat, doduše ne znam, jel to do toga jer sam ga jednom zalio kavom po tipkovnici, a jednom votkom.:)
Sada si mislim napraviti ovako jedan setup, da mogu ko čovik trgovat:
Imaš kakav savjet što da kod ovih zakrivljenih monitora da pazim???Također, uzeo bi ovako jedan docking station od Baseusa, što bi tu trebao paziti da ima od port-ova??
-
Nisam nikad gledao te docking portove ali cini mi se da je sve na slici, baseus je kvalitetna kineska firma, neke portove jos dobijes s monitorom, zakrivljene ekrane nisam gledao, ja iman trenutno dva od 27, kod ekrana je uvik najbitnija kvaliteta slike, a to prati cijenu, danas ti oledovi postaju sve jeftiniji kakav je za radit ne znam ali kazu da jeftiniji oledovi imaju problem kad je svjetlost u prostoriji jaka tu odnosu na ips osim ako oled nema veliku brightness da to kompenzira, postoje stranice koje dosta dobro obradjuju testiranja monitora tipa http://www.rtings.com i opet ovisi oce se ekran korisit i za gejming pa onda treba jos neke stvari gledat.
-
Da ja se trenutno mislim izmedju lenova x1 carbon i lenovo 9i ili c940 yogeto sam zasad malo vise gledao, iako ne bi isao vjerovatno s najnovijim modelom, nikad mi to nema smisla kupovat najnoviji model kad model prije obicno je 10% losiji, a plati se dosta manje.
Ovo je kod mobitela još izraženije....ja već preko 20 godina uzimam isljučivo flagship mobitele, al ne od ove ili prošle godine, već od preklani,a cijena bude 40-50% onoga što je bila kada je tek izašao.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADPL (AD Plastik d.d.) 3k
- Admin