I onda mi vi vozite djecu u vrtić ?
Ili barem dajete za gorivo ?
A vrijeme provedeno u autu ko mi plaća?
a tko ti plača gorivo i vrijeme provedeno u zg gužvama, i manja mjesta imaju vrtiće, doslovce treba 10min da odvezeš i ostaviš djete a koliko ti treba u zg, najmanje pol sata i onda u krkljnac...moja supruga ide u zg na posao, ide vlakom, mene diže u 6, odvezem je na vlak 6.20, u 7.15 je na poslu i u 16 već doma...o kojemu vremenu i gorivu mi tu pričamo
ima tih sela koje su slabije prometno povezana i ovo što kol.havi navodi, bude to tako ali gradići oko zg koji su dobro povezani pogotovo vlakom kao ivanić, zaprešić...pa za pol sata laganini si u centru zg a da ne pričam ako npr. iz ivanića radi u dubravi ili zaprešića na črnomercu ili iz samobora na jankomiru...
sva ta mjesta također imaju gro organiziranih slobodnih aktivnosti , nisu djeca ništa zakinuta prema zg-u ali da se neće ubosti na iglu na igralištu, ko u npr. utrinama, travnom, e to neće,... znaš s kim se druže, tko su im roditelji, tko nastavnici, sve je opuštenije, lakše, i u manjim mjestima ima posla, pogotovo danas, a tko baš mora u drž. službu u zg, nek si ide, njegov izbor...