ne zna se još ništa. za sad su samo vidljivi napori da se proda što jeftinije.
OPTE (OPTIMA TELEKOM d.d.)
-
gta1 -
February 12, 2020 at 4:06 PM -
Zatvoreno
-
-
-
bida skoro pa da i nema. neki k. će se desiti čim sam ja ničim izazvan sjeo za komp.
-
-
Znaci docekali kraj, u kojem vremenskom roku moraju dati ponudu za preuzimanje ostalih dionica
-
Ide ponuda uskoro. Ali po kojoj cijeni su prodali Telemachu?
-
eto maknem se sat vremena od kompa i desi se. ajmo sad koliko para i gas odavde zauvijek.
-
Koliko sad još mogu rastezat ovu sapunicu?
-
zabi i ht po ... nezna se, a svima ostalima je 5,36kn sigurica! više od toga..... ne vjerujem u djeda mraza, a i rudolf imao covid! tako da nema tko doći i ispuniti želje.
-
Nisam pravnik...ali dugo sam na burzi i znam neke osnove...gdje je ponuda za preuzimanje, gdje je blokada trgovanja...HALO HANFA i ZSE, dobro jutro...potpisom kupoprodajnog Ugovora nastala je obveza za preuzimanje...bar je tako uvijek bilo, ocito kod OPTE sve ide naopako...
-
E sad dal dat po 5,36 odmah ili cekat eventualan drugi krug ?
Ili ce cijena past bubam napamet na 4,5 pa onda se kockat , kupit pa cekat drugi krug ako ga ikada bude
-
-
evo i oni javljaju
-
bome trebala je biti blokada ali petak 15.30. tamo su ostale samo čistačice. neki dan kad se bid ispraznio znao sam da je to pila naopako i očekivao sam rasplet događaja. na zse petak je pretežno dan za prevare. pošto nije bilo nikakve trgovine prije podne izgleda da je konspiracija bila na nivou.
-
E sad dal dat po 5,36 odmah ili cekat eventualan drugi krug ?
Ili ce cijena past bubam napamet na 4,5 pa onda se kockat , kupit pa cekat drugi krug ako ga ikada bude
mogla bi cijena još malo jače zaronit nakon.. tako da treba biti spreman na sve u tome slučaju.. možda se strpljenje bude isplatilo.. ali treba imati cojones se tome izložiti
-
imao sam nedavno jednu prepisku sa telemahom, napravio sam prezentaciju, ubacio indikatore kao populacija, kučanstva i dr. te naveo skoro preuzimanje opte te im ponudio zakup vrhunskog pp na vrhunskoj lokaciji i po vrlo pristojnoj cijeni 11eur/m2 na što su mi se lijepo zahvalili i nakon kratkog vremena vidim, zakupili najveću buksu od 10m2, bez parkinga, grijanja, sanitarija, na lošoj lokaciji u kojoj su i frizeraji popropadali ali valjda nije koštala više od 100eur...eto, shodno mome iskustvu, ne bi ja očekivao tu nešto više, njima je bitno da zadovolje tehničku formu i ti neće dati niti lipe više nego što moraju
-
bome trebala je biti blokada ali petak 15.30. tamo su ostale samo čistačice. neki dan kad se bid ispraznio znao sam da je to pila naopako i očekivao sam rasplet događaja. na zse petak je pretežno dan za prevare. pošto nije bilo nikakve trgovine prije podne izgleda da je konspiracija bila na nivou.
Koliko ja vidim Hanfa nije ništa ni objavila ni odobrila a ona je regulatorno tijelo.Ne čekamo li nju već tjednima ? Ovi sami odlučuju i iznose u javnost ,postavljaju svoje ljude u N.o. prije bilo kakve potvrde.Ludilo ,al ne treba sad cijepidlačit.Za koji dan bi mogla uslijedit javna ponuda.
-
A koji je rok da oni iznesu ponudu?
Rokovi:
najkasnije u roku….
- 30 dana od dana nastanka obveze za zahtjev Hanfi za ponudu za preuzimanje dionica od malih dioničara
- 14 dana da Hanfa rješenjem odobri ponudu
- 7 dana nakon rješenja Hanfe da ponuditelj objavi ponudu
- 28 dana trajanje ponude za preuzimanje
-14 dana od završetka ponude da izvrše isplatu dionicara
Najdulje vrijeme za “ pare na sunce” je 95 dana ukoliko će sve ići na zadnje dane rokova, a naravno može i brže i prije ako postoji volja.
Nedavno sam izvukla ove rokove pa sad ako im se ne žuri tek danas počinje teći rok od 30 dana da Hanfi upute zahtjev za ponudu za preuzimanje i mogu to razavlačiti do zadnjeg dana, pa se onda nadovezuju rokovi za ostale korake koji također mogu biti puževi koraci ili brzi ko u ptice trkačice.
Jedva čekam da mi se oslobodi taj oročeni novac i veselim se čak i ovoj mizernoj cijeni 5,36 na kojoj izlazim na pozitivnoj nuli.😀
Pa u nove pobjede, ovaj put samo u Crobex 10.
-
Rokovi:
najkasnije u roku….
- 30 dana od dana nastanka obveze za zahtjev Hanfi za ponudu za preuzimanje dionica od malih dioničara
Najdulje vrijeme za “ pare na sunce” je 95 dana ukoliko će sve ići na zadnje dane rokova, a naravno može i brže i prije ako postoji volja.
Nedavno sam izvukla ove rokove pa sad ako im se ne žuri tek danas počinje teći rok od 30 dana da Hanfi upute zahtjev za ponudu za preuzimanje i mogu to razavlačiti do zadnjeg dana, pa se onda nadovezuju rokovi za ostale korake koji također mogu biti puževi koraci ili brzi ko u ptice trkačice.
Jedva čekam da mi se oslobodi taj oročeni novac i veselim se čak i ovoj mizernoj cijeni 5,36 na kojoj izlazim na pozitivnoj nuli.😀
Bez žurbe ,ima ih koji već računaju na to pa zauzimaju pozicije. Na čeki su
.Ćemo pričekati svi skupa pa će spustit cijenu
-
U ponedeljak bi moglo biti zanimljivo na otvaranju👌👌👌
-
Bez žurbe ,ima ih koji već računaju na to pa zauzimaju pozicije. Na čeki su
.Ćemo pričekati svi skupa pa će spustit cijenu
Imovinu izvaditi iz Hrvatske, a ovo sa Optimom, HDZ i Telemachom zapamtiti. Posebno se informirajte tko je stvarni vlasnik Telemacha i što želi s tim. Mi smo " Indijanci " i u njihovim smo glavama nebitni. Bolje je kupiti stan u Beču nego u ZGB. Delnicu u Slov nego u Hrv.
-
Rokovi:
najkasnije u roku….
Sve tocno...ALI potpisom kupoprodajnog ugovora nastala je obveza i trebalo je blokirat trgovanje i objavit informaciju o nastanku obveze za preuzimanje...i onda krecu navedeni rokovi...
Ovo nije u skladu sa ZPDD-om (cl. 9 st. 1)
Članak 9. (NN 148/13)
(1) Fizička ili pravna osoba obvezna je objaviti ponudu za preuzimanje kad neposredno ili posredno, samostalno ili djelujući zajednički, stekne dionice s pravom glasa ciljnog društva, tako da, zajedno s dionicama koje je već stekla, prijeđe prag od 25% dionica s pravom glasa ciljnog društva (kontrolni prag).
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner