Da jopet ne završim u admin kazamatu samo ću ovo postirat. Upravo u Rapcu ispratio frenda iz ZG. Bio on, žena i dvije djece u Valamaru, 3 noći/ 4 dana Ali inclusive 9.000 kn. Popunjenost hotela cca 75%. Prošle ljeto taj hotel bio je zatvoren. Toliko, hvala na pažnji.
Bariče, šta kažete na ovo?
Vrlo lijepo je u Rapcu, nisam bio dugo.
Što kažem ? Već sam kazao puno bitnih detalja. Mogu dodati da je stanje turizma krajnje složeno i neizvjesno. I zdravstveno i bilančno i rizici su značajni. Spojile su nam se dvije stvari. Prva da za ulazak u HR ne tražimo ništa zbog turizma (neka me netko ispravi ako griješim) dok se istodobno većina čak i odraslih građana ne želi cjepiti. U svakom slučaju turizam prije korone i danas i sutra je teško uspoređivati. Investicije stoje, ali krediti ne mogu stajati toliko. Banke će tražiti svoje. Nemam potrebe dalje pisati jer se dosta ponavljamo i nisam unutra tako da mi je svejedno. Saznao sam neke stvari ali bih zadržao za sebe. Svaki investitor odlučuje samostalno. Država je osigurala cjepivo i pomoći, ali protiv naroda se ne može. Narod u velikoj mjeri odbija cijepljenje.