Čemu netko ide prodavati po 5,00 kad zna da će kupci to brzo podići natrag bar na 5,20.
I to sad na početku nove rekordne sezone?
Čemu netko ide prodavati po 5,00 kad zna da će kupci to brzo podići natrag bar na 5,20.
I to sad na početku nove rekordne sezone?
Mozda zato sto je gostiju manje a to nece rec na tv-u.
Itr
Porast broja noćenja u komercijalnim objektima u prvih 5 mjeseci je 12,07% kaže statistika na stranici HTZ-a.
E sada pitanje je kako će proći lipanj jer u tom mjesecu imamo Euro 24 u Njemačkoj.
Sumnjam da će Euro imati preveliki utjecaj na turističke rezultate, pa ljepše je utakmice Njemačke, Česke, Mađarske i Poljske gledat u bircu pored mora, dok ti slani zrak titra nosne dlačice
Sumnjam da će Euro imati preveliki utjecaj na turističke rezultate, pa ljepše je utakmice Njemačke, Česke, Mađarske i Poljske gledat u bircu pored mora, dok ti slani zrak titra nosne dlačice
Ja se ne sjećam kako je bilo prije. Prošlo prvenstvo nije usporedivo.
Meni je najljepše u dobrom društvu, lokacija je nebitna.
ARNT ima hotele u Njemačkoj, oni tamo trebali biti full popunjeni.
Ja se ne sjećam kako je bilo prije. Prošlo prvenstvo nije usporedivo.
Meni je najljepše u dobrom društvu, lokacija je nebitna.
ARNT ima hotele u Njemačkoj, oni tamo trebali biti full popunjeni.
I opet se vi zamarate zbog gluposti! I postoje ljudi koji nevole (i neprate) šport (i sve slično), oni sigurno neče odgađat ljetovanje zbog tamo neke (njima nebitne) utakmice. SORY na iskrenosti😁
Bio sam prije dva vikenda na Rabu u Padovi i Imperialu. Padova je izuzetan hotel. Uložili su u Spa dio hotela, malo oko recepcije itd. Hrana je jako dobra u oba hotela, voće je svježe i kvalitetno, ostala je hrana je isto na nivou, jedino je kiks sok iz aparata koji je splačina. Valamar App je jako koristan da se vidi radno vrijeme objekata, ili meniji ili cjenik za Spa centar.
Padova je bila ako ću suditi prema parkingu, negdje 90% puna, obitelji s djecom ne fali
Sve u svemu, ponosan dioničar. Nadam se da je tako i u drugim objektima
Eto, koga zanima, može pogledati ... ugl. gužva ... bio jučer navečer u Poreču, nemaš gdje parkirat a ljudi ko u priči .... tako da me ne zamaraju previše priče o lipanjsko/srpanjskoj rupi zbog eur-a ...
Ima se... može se!
Ima se... može se!
U sažetku je bit ćemo pametniji do kraja godine
Toliko o nedostatku turista ....
<<Kada je u pitanju smještaj, najviše je noćenja ostvareno u hotelima (rast od tri posto), a prate ih objekti u domaćinstvu (mada je ostvaren pad od dvanaest posto), kampovi (broj noćenja jednak kao i lani) te nekomercijalni smještaj s padom od tri posto.>>
Tako da ja se ne bih brinuo za RIVP ... a to što se manje troši, jbg ... to se zove zakon tržišta ...
Skuplja se bid!
odavno ovako velike količine nisu bile naslagane
što očekujete od izvješča?
što očekujete od izvješča?
Očekujem da bude danas, jesam nešto pobrkao ili? Možda opet bude iza graja trgovinskog dana...
Očekujem snažan rast prihoda, i nadam se što umjerenijem rastu troškova. Wet dream je +30% dobiti. Na čemu ovo temeljim? Ni na čemu konkretnome. Ovo je samo moja neka želja čisto na temelju dobre hotelijerske sezone. Vidjet ćemo kako se u ovoj izazovnoj sezoni našao RIVP...
Piše danas, ali oni obično daju nakon kraja radnog vremena, a burza vjerojatno ne objavljuje ako nije predzadnji-zadnji dan razdoblja izvješća nakon kraja trgovine. Valjda bude sutra prije otvaranja. Ali vidjeli ste izvještaj HIMR, pluseve u prihodima i EBITDA, nakon njega teško da može biti nekih neugodnih iznenađenja, ako je Dubrovnik profunkcionirao, sumnjam da je u Poreču i Krku mogla toliko pasti sezona, Rab i Makarska su u skladu sa očekivanjima. A Imperijal očito nikoga ne zanima, cijena ni makac... Jedini na kupovini valjda mirovinac sa stalnim nalogom na 101 i ja svakih par mjeseci sa 2 dionice na 102, a sa prodaje se ne sjećam kada je netko skinuo
Ipak je izašao večeras imamo solidan rast
Ipak je izašao večeras imamo solidan rast
Da, sviđa mi se eps!😁
Meni se ovo ne sviđa nikako. Očekivao sam da povratak Dubrovnika izdigne grupu a dogodilo se da ne može niti zakrpati rastuće troškove.
Očekivao sam da će tržište jače nagraditi ovo izvješće rast dobit od 7,5% nije mala stvar