Brzi vlak, ala Rimac na baterije, bez nafte, EKO.
DDJH (Đuro Đaković Holding d.d.)
-
-
-
A možda i suze radosnice, evo meni je kanula već jedna danas. Druge 2/3 mpžda isplačem sutra, preksutra
-
Počeli su ponovo ažurirati podatke na stranici
Vrijednost dionice DDJH-R-A
Datum: 15.09.2020.
Zadnja: 4,70 Kn
-
Počeli su ponovo ažurirati podatke na stranici
Vrijednost dionice DDJH-R-A
Datum: 15.09.2020.
Zadnja: 4,70 Kn
Super znaci poceli su radit 😂
-
opaaa...ali još mi je prenisko. Što ne znači da dođe na 1€; otvoren sam za sve opcije. Vlakovi, tenkovi, tankovi, ronilačke boce, svejedno mi je. Samo da odem iz doline suza forever.
-
samo da nisu na ovo potrošili onih 300 milijuna
-
Do 1 EURo imamo još tri stanice vlakića.
-
zaprimili su više neobvezujućih ponuda:
-
Zar ovo što su napisali već i suviše ne obmanjuje javnost, posebno investicijsku. Nakon nekoga vremena bude se druga priča pričala.
U stvari najviše obmana ide od samih kompanija i njihovih uprava uz blagoslov svih od HANFE do državnih institucija koje bitrebale raditi svoj posao.
-
Ovo postaje veoma interesantna dijonica u narednom razdoblju... loših vijesti neće biti bar do okončanja natječaja. Das ist gut
-
-
Ja isto u poslu koji radim, dobijam neobavezujuce ponude od potencijalnih klijenata. Sve je to punjenje đađa dok ne išta realiziramo i naravno dok se ne naplati. Eto, ovako ja zdravo seljacki na mojoj razini razmišljam o NEOBAVEZUJUĆIM ponudama. Kule u zraku, raznobojni čelici i labudovi.
-
Do 1 EURo imamo još tri stanice vlakića.
Mislite za cijeli ddjh, jel?
-
Zar ovo što su napisali već i suviše ne obmanjuje javnost, posebno investicijsku. Nakon nekoga vremena bude se druga priča pričala.
U stvari najviše obmana ide od samih kompanija i njihovih uprava uz blagoslov svih od HANFE do državnih institucija koje bitrebale raditi svoj posao.
može biti da je tako..ali ako su stvarno dobili neobvezujuće ponude, što misliš što su trebali objaviti?
ne objaviti ništa ili izričito napisati u objavi da to još ništa ne znači, a to su i napisali praktički.
-
A kao što smo već mogli vidjeti oni su se već izjasnili da ekstremnog nulovanja neće biti. Za očekivati je da će ponuditi uravnotežen prijedlog prihvatljiv svima.
-
Đuro je pošteno objavio da je pristiglo VIŠE ponuda , za razliku od OPTE !
-
ponude koje ce vrlo vjerojatno ici na stetu dionicara
-
Kod DDJH je u igri DOKAPITALIZACIJA, kod OPTE je u igri PRODAJA SA OBVEZOM PREUZIMANJA... Dve potpuno razlicite stvari definirane dvama potpuno razlicitim zakonima...
-
Šteta zbog zarona DDJH, ocekivao sam opet blizu 6kn ali ocito prodavaci nisu mene pitali.
Kad ne bude kupaca kao sada mozda onda prema gore ili na gore krene?
-
Steta. Čekao na 5...ma ici ce na gore bar do 7,50. Ili ce potonuti do dna. E sad nemojte me pitati na čemu baziram svoje brojke. Tehnicke analize i stanje u glavama ekipe koja radi sa sudbinom ddjh prepuštam educiranoj ekipi. I'm just a little cook.
-
Šteta. Čekao i čekao danas, a tamo odmah izgubio 10%.
Ustvari pojma nema gdje cijena dionice ide. Kao i cijeli uvaženi forum.
Sutra očekujem novi zaron, bez zezanja. Tu su mračne sile na dijelu.
Ali svejedno mislim da treba igrat -jer ako ne igraš onda sigurno ne dobijaš.
Novopečeni vlasnik Đurašina.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
ADRS (Adris grupa d.d.) 1.2k