Samo da ne dođe hladni tuš u obliku obavijesti na burzi.
Jel tko uopće otišao na kraju na GS danas u 13h?
Dioničari su također trebali usvojiti Odluku o pojednostavljenom smanjenju temeljnog kapitala kao jedan od ključnih koraka u budućem procesu restrukturiranja i dokapitalizacije Društva, što nije učinjeno.
ovo na djuki ne nevidjeno jos . Cisto da zadovljim kockara u sebi , uzeo po 2.5 malo
Ako se na ijednoj dionici moglo nagledati ovakvih promjena cijene, bilo gore ili dolje, to je na Đuri.
Od Crnog čelika, dolazaka raznih zaljevskih generala na Jadran, vojnih i inih izložbi...
Ništa novoga na Đuri. Samo što taj skok svaki puta počinje sa sve niže cijene, a tako svaki puta i završi...
Vjerujem da to kupuju oni koji su vec znali odluku. Kod nas je trgovina povlastenim informacijama normalna.
Evo službeno stiglo
Vjerujem da to kupuju oni koji su vec znali odluku. Kod nas je trgovina povlastenim informacijama normalna.
Znači, tko je jučer kupovao znao je da to smanjenje TK neće proći na GS
Logično je bilo očekivati da Bakić to neće dozvoliti..
Logično je bilo očekivati da Bakić to neće dozvoliti..
Ako im je radio dokap prije tri godine po 20 hrk kad to nitko drugi nije htio a mafija mu je htjela srezati taj ulog za 99% bilo bi ipak previše očekivati još da i on glasa za takav prijedlog
Iskreno se nadam da je naše pisanje na ovoj temi bar unekoj mjeri doprinijelo donošenju današnje odluke. Prijedlog g. Bakića je u skladu sa mojim razmišljanjem i razumijevanjem trenutne situacije!
Zahvaljujem svima koji pozdravljaju donesenu I odluku i koji su me zadnjih mjeseci podržavali u tome da spriječimo još jednu otimačinu u iznosu od 200 mio !
Triput hura za Đuru.....i šta sad?.....koje su ostale opcije?....vjerujem kako svaka vodi u blagostanje......
Iskreno se nadam da je naše pisanje na ovoj temi bar unekoj mjeri doprinijelo donošenju današnje odluke. Prijedlog g. Bakića je u skladu sa mojim razmišljanjem i razumijevanjem trenutne situacije!
Zahvaljujem svima koji pozdravljaju donesenu I odluku i koji su me zadnjih mjeseci podržavali u tome da spriječimo još jednu otimačinu u iznosu od 200 mio !
Nadam se da cete svi zaraditi i zao mi ke sto nisam uletio oo 1.50 nekidan!
Ali ovdje se po pitanju nepristajanja NB primarno o radi o tome da se ne zeli pristati na razvodnjenje kroz skupstinu, iako je svima jasno da je kapital sprzen i da ga nista ne moze vratiti.
Poruka je: ako me hocete spaliti onda terajte u stecaj pa radite kroz stecaj sto god hocete.
A to politici ne odgovara. Ne smije nakon svih Uljanika i njasra jos i tamo biti rijec "STECAJ". Jer stecajni prvo mora podijeliti otkaze. A dok se to zavrti evo ti lokalnih izbora. Uvijek je ljepse nekakvo restrukturiranje, briga za radna mjesta itd.
I zato ce naredni period biti zanimljiv.
Gubitci će se pokriti iz budućeg poslovanja
To je naravno notorna glupost jer nitko ne moze zaraditi tolike novce.
A jos usput i predstavlja prepreku ulaganju. Preneseni gubitak se ne rjesava dokapom i to znaci da tko god bi ulozio novce moze isplatiti dividendu dokle god ne ispliva iz prenesenog gubitka.
Nista, ide se ili prema stecaju ili ce drzava pritiskati NB da pristane na ovo na kraju.
Triput hura za Đuru.....i šta sad?.....koje su ostale opcije?....vjerujem kako svaka vodi u blagostanje......
kapital je spržen i do smanjenja kapitala i reverse stock splita će svakako doći,... da li će biti 5,10 ili 20+ sadašnjih u jednu novu nominale 10 kn, ostaje da vidimo, sve zavisi od bakičevih i ivankovičevih ambicija
To je naravno notorna glupost jer nitko ne moze zaraditi tolike novce.
A jos usput i predstavlja prepreku ulaganju. Preneseni gubitak se ne rjesava dokapom i to znaci da tko god bi ulozio novce moze isplatiti dividendu dokle god ne ispliva iz prenesenog gubitka.
Nista, ide se ili prema stecaju ili ce drzava pritiskati NB da pristane na ovo na kraju.
to sersi. stečaj, stečaj :). ovdje je jako zanimljiva situacija iz koje god strane pogledate. drzava je usla u ovo (300 milja) sa ciljem riješavanja problem (rasplamsala Slavonija), a trenutno uopće nisu u poziciji uvjetovati nešto. nek recimo otpišu i te pare i nek malo smanje kapital i svi bi bili sretni i zadovoljni
Zvijezda burze
Zvijezda burze
Navedite mi neku dionicu u kojoj ste posljednjih godinu dana mogli dignuti 50% u jedan dan i slozit cu se s vama
Apsolutno. Djura je zakon!
Barem za to.
Zvijezda burze
Navedite mi neku dionicu u kojoj ste posljednjih godinu dana mogli dignuti 50% u jedan dan i slozit cu se s vama
Opte u najboljim danima nesto slicno.
Ali da, stecajuse su najbolje za zaradu na Zse😅
ali da, nisam nista tu zaradila zadnjih dana
Dobro, znam da je to tema za tehničku analizu ali do kuda vidite da bi ovo moglo ići bar privremeno onako za neki par dana trade? Jel ima ko ideju?
Uložio bi tu neke novce bar privremeno ali još mi je friško sjećanje na bježanje sa najbržim prstom