a lijepo sam govorio kupujte dlkv i igh..Dlkv ce bar do 8kn.
Na igh stidljivo...al jos on pretekne Dlkv.
Jer jedini veci otpor je na 106-110kn.
Dok udovica proda jos pola milje...pa onda do 220kn. Iza toga stvarno ne znam tko ce dati ispod 200kn.
a lijepo sam govorio kupujte dlkv i igh..Dlkv ce bar do 8kn.
Na igh stidljivo...al jos on pretekne Dlkv.
Jer jedini veci otpor je na 106-110kn.
Dok udovica proda jos pola milje...pa onda do 220kn. Iza toga stvarno ne znam tko ce dati ispod 200kn.
Bit će ovo više od 120 kn. Rade ko ludi, posla na lopate. Po meni, isplati se uložiti u igh.
Ja uopce nemam sumnje da ce obrana na 450-460kn uskoro pući.
probao ulovit rivp na 25,20 ali 2 dana nitko da proda i sad odeee. morat cu probati nesto drugo
probao ulovit rivp na 25,20 ali 2 dana nitko da proda i sad odeee. morat cu probati nesto drugo
Imas adris na 370kn potencijal rasta do 395-400kn.
A i miran san😎
Uuuu, što ti je daleko pobjeglo...odeee kažeš. Iduće godine u ovo vrijeme RIVP sigurno preko 30 kn.
Uuuu, što ti je daleko pobjeglo...odeee kažeš. Iduće godine u ovo vrijeme RIVP sigurno preko 30 kn.
ovo je bio komentar na mittkovu TA za short trgovanje i skocila je na 26,20 kad sam napisao tako da mi se nije isplatilo
Optimi je prvi target 5,a drugi 5,30. Moguce vec ovaj tjedan.
Optimi je prvi target 5,a drugi 5,30. Moguce vec ovaj tjedan.
Nešto se kupci ne slažu
TPNG do petka 57 kn.
Do sad je novo "normalno" bilo na 50 kn...a od idućeg tjedna moglo bi biti ako Bog da 60 do 65 kn.
Jedini dalekovod ima vidljiv nekakav rast zadnjih par dana, inace bi tema imala svaki dan par postova s obzirom kako se ponasa dionica, medjutim ovdje svi sute sad ili ovdje nema trejdera spekulanata sta cisto sumnjam ili ne zele dizat prasinu jer bi jos kupili s obzirom da je vecina prodala u nadi da ce kupit jeftinije sta se nije dogodilo pa im je sad malo pobjeglo, a nikako da postane jeftinije ?
Kolega pogledajte malo na TPNG ...novi target 60+...jasno vidljiv rast na solidnim količinama zadnja tri dana...sve se skida sa aska.
Jedini dalekovod ima vidljiv nekakav rast zadnjih par dana, inace bi tema imala svaki dan par postova s obzirom kako se ponasa dionica, medjutim ovdje svi sute sad ili ovdje nema trejdera spekulanata sta cisto sumnjam ili ne zele dizat prasinu jer bi jos kupili s obzirom da je vecina prodala u nadi da ce kupit jeftinije sta se nije dogodilo pa im je sad malo pobjeglo, a nikako da postane jeftinije ?
Kolega pogledajte malo na TPNG ...novi target 60+...jasno vidljiv rast na solidnim količinama zadnja tri dana...sve se skida sa aska.
Pa nije da se nesto zbiva sa cijenom posebno vec tri mjeseca je oko 50kn
Pa nije da se nesto zbiva sa cijenom posebno vec tri mjeseca je oko 50kn
Zadnja 3 dana promet ko prethodnih mjesec dana. Uz rast cijene od 8%. To je za sada ništa u odnosu na ono što će biti.
Sutra se utvrđujemo na 120.
Sutra pada otpor na 120,a mogao bih i na 124.
Imam pouzdanu informaciju da bi dionica do kraja godine vrijedila oko 20 kuna.Toliko o pesimistima o ovoj dionici.Na žalost danas nisam uspio dokupiti ali sutra sigurno petoznamenkasti broj
Imam pouzdanu informaciju da bi dionica do kraja godine vrijedila oko 20 kuna.Toliko o pesimistima o ovoj dionici.Na žalost danas nisam uspio dokupiti ali sutra sigurno petoznamenkasti broj
koja to dionica? gore se pise o IGH a vi pisete o 20 kn? nepovezano jako....
koja to dionica? gore se pise o IGH a vi pisete o 20 kn? nepovezano jako....
Vjerojatno je post prebacen s neke teme
Radi se o dionici Đure Đakovića .Neko mi je prebacio objavu.