A što da vam kažem, meni je ovo klasična akumulacija
Preslikano iz udžbenika
HODL.
Pogriješiti znam i sama
A što da vam kažem, meni je ovo klasična akumulacija
Preslikano iz udžbenika
HODL.
Pogriješiti znam i sama
akumulacija koja traje godinu dana!!!??? hmm, malo neobično. a u isto vrijeme je izlazilo nekoliko većih investitora!!! kaj je to onda? distribucijska akumulacija ili akumulacijska distribucija? najprije oboje.
I jedno i drugo.
Da se papir može akumulirati mora biti dostupan, netko ga dakle mora prodati, otpustititi
A za uspješan uptrend akumulacija i mora trajati dugo.
Mora ga nešto upogoniti, a to nešto je količina papira u malo čvršćim rukama
Kako za sada stvari stoje, a da citiram kolegicu Marielena, izgleda da ce se i ovo "prorocanstvo samoispuniti".
Kolega Mittko biti će vam lakše ako proučite što je KPK odlučila na 6 plenumu prije par dana. Jer tamo se određuju trendovi, ne treba gatati u šalicu kafe.
Kolega Mittko biti će vam lakše ako proučite što je KPK odlučila na 6 plenumu prije par dana. Jer tamo se određuju trendovi, ne treba gatati u šalicu kafe.
Ima jedna izreka:
"Show Me The Charts and I‘ll Tell You the News."
Kazem, tesko je o tome diskutirati sa nekim tko nema makar osnovno znanje o TA.
Evo i jedan edukativni video koji vrlo jednostavno objasnjava osnovni postulat trejdanja. Video je kratak, a matematika jednostavna, pa tko voli...
Display MoreKolega Mittko biti će vam lakše ako proučite što je KPK odlučila na 6 plenumu prije par dana. Jer tamo se određuju trendovi, ne treba gatati u šalicu kafe.
Ima jedna izreka:
"Show Me The Charts and I‘ll Tell You the News."
Kazem, tesko je o tome diskutirati sa nekim tko nema makar osnovno znanje o TA.
Evo i jedan edukativni video koji vrlo jednostavno objasnjava osnovni postulat trejdanja. Video je kratak, a matematika jednostavna, pa tko voli...
Bas super da si minervinija stavio, lik mi je antipatican do bola (neznam zasto ) i sjetio se da je nedavno bilo ruganja kad je ulagao u upstart a da nema pojma cime se firma bavi:
Kad znas TA lako je
BDRY fino napreduje. Od tog dna je do danas porastao cca 25%. Danas raste oko 6%. Ima jos dosta prostora.
Eh, da mi je trgovati indeksima umjesto dionicama... dionice su cudljive i uvijek kaskaju.
Jedan odlican citat o tome kako i zasto TA funkcionira:
"On any given day, millions of market participants vote with their buying and selling activity.
It's your job to read and interpret their votes.
Means: Look at the price and volume action."
Dragi tehnicari,
Molio bih TA SPAN-a...zadnjih mjesec dana je bilo poprilicno zanimljivo uz sasvim pristojan promet...a iskreno mislim da je buduca sastavnica CROBEX10 pa bi bilo u redu da vidimo i njegov "horoskop"...tnx
To se mitkko odnosi na velika tržišta, gdje se u minuti protrguje milijun dolara u papiru.
Kod nas niti učesnika, niti volumena.. danas valjda čitav dan milijun i sitno kuna na cijeloj burzi
To se mitkko odnosi na velika tržišta, gdje se u minuti protrguje milijun dolara u papiru.
Kod nas niti učesnika, niti volumena.. danas valjda čitav dan milijun i sitno kuna na cijeloj burzi
Svakako, slazem se.
Dragi tehnicari,
Molio bih TA SPAN-a...zadnjih mjesec dana je bilo poprilicno zanimljivo uz sasvim pristojan promet...a iskreno mislim da je buduca sastavnica CROBEX10 pa bi bilo u redu da vidimo i njegov "horoskop"...tnx
Nemoguće je na tome raditi TA jer nema dovoljno povijesnih podataka - trguje se tek 2 mjeseca.
A jel može TA za jadrancrikva bio bi zahvalan
Kolega mittko da li moze ATPL I jdpl?
Hvala vam
Na Tankerskoj zlo, na Atlantskoj još i više
Vi na tankerima pripremite novac za papir na 39 kn, ovo neće nigdje dok se ne iscijedi
Cijena pada, a money flow uzbrdo
Atlantsku neću ni crtati, strrrašno
A i ovdje nam je netko kiflicu uvalio
Srećom , zbrisla ana vrijeme
Živo me zanima hoće li izdržati 182 kn ?
Ovi dugi nosevi, upereni u zrak, to je pritisak na prodaji
Trenutno pec
ERNT je imao Pinocchia na 1940 kn, i od onda se ponaša pristojno. Nadam mu se oko 1720-1740 kn
ne znam za vas, al ja danas vidim neki dark cloud cover
VIX apdejt
VIX otišao opet u ekstrem iznad 3*SD. U SAD-u bi rekli da je sada "extreme fear".
malo me muči ovaj ekspolozivni rast VIX indeksa....gospon Mittko što prognozirate, jel grah što govori???