Gosp. mittko može li T.A. za atpl. Hvala.
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
jel može jedna za KODT i ERNT?
-
Bude ulpl konačno krenuo nekamo sad kad ulazi u redovan režim?
Na asku ima neke ponude pa da na malo jače prometu krene prema gore ili da se korigira na manjem prometu
Što bi moglo biti, ima li kakvih pozitivnih signala na TA
-
Ako hoćete da cijena raste, morate kupovati !
Uljanik ima školski primjer grafa papira u upmarketu, jedino što mu nedostaje su volumeni
Al' valjda prvo mora graf, pa će i volumen.
Žao mi je što ga nisam kupila na dnu, al' zloćka chicken
Disclaimer- Nemam pojma o brodarima, a pogotovo ne o poslovanju Uljanika
Al' graf je graf.
-
Molio sam mittka za graf atpl, sigurno je zauzet, jeli ima tko od tehničara da objavi. Hvala!!
-
Atpl izgleda vrlo bullish
Od rasta sa 180 kn ovo je tek druga konsolidacija, išlo je skoro pravocrtno
Weekly graf- Cijena formira penant ili flag, rano je za reći, i mada se teoretski može očekivati povlaćenje do prve fibbo linije, do 390 kn, to izgleda posve nevjerojatno
Na dnevnom bi se grafu reklo da je to , to. Dva uzlazna trokuta u fazi konsolidacije, drugi doduše tek To Be, kretanje cijene vrlo bullish, iznad kratke EMA, jedva da je povremeno dodirne
Target 480 kn
-
Postoji i doduše mali problem na Atpl, al' nije nepremostiv
Samo morate više kupovati
Vidi se jedna mala divergencija na najčešće korištenom indikatoru.
Pa primite se novčanika !
-
Kolegice zlocka, moze TA za JDPL? Hvala
-
Postoji i doduše mali problem na Atpl, al' nije nepremostiv
Samo morate više kupovati
Vidi se jedna mala divergencija na najčešće korištenom indikatoru.
Pa primite se novčanika !
Mislim da se za to moze vec rec da je fail jer divergencija nije odradila pad macd je vec odradio dobar dio negative nakon te divergencije, a a cijena se za sada konsolidira na istoj razini ?
-
August #Capes consolidating at wedge support?..
-
-
..moze TA za JDPL? Hvala
nevjerojatno kojom brzinom je danas zatvoren mali gap nastao 2.7.2021. na 45 kn..neloše, i još uvijek smo u uzlaznom trendu, iako prilično burnom..ipak, radi se o mladom i neukroćenom konju - nikada ništa ne raditi na silu, te dati vremena koliko je potrebno da se nauče određene stvari
-
photo by Nick Ristic, lead dry cargo analyst at Braemar ACM:
-
-
gdje je nestao Vlad
Crobex, inače popularno u narodu zvan Grobex, je nakaradni spoj svega i svačega, i teško da uopće ima veze sa realnim svijetom, a najmanje ima veze sa brodarskim sektorom i ostalim životom (samo tu i tamo, i to samo ponekad)..ukratko index za leteći cirkus MP-
a-za edukaciju, pogledajte više o tome na:
https://www.imdb.com/video/vi315940…3&ref_=tt_ov_vi ..samo zabava
-
You are good, my friend:
-
Molio sam mittka za graf atpl, sigurno je zauzet, jeli ima tko od tehničara da objavi. Hvala!!
Hej, sorry, promaknuo mi je ovaj tvoj post. Zavjetovao sam se da neću više objavljivati grafove za ATPL pa molim nekoga drugoga od tehničara da pomogne kolegi sa grafom.
-
Hej, sorry, promaknuo mi je ovaj tvoj post. Zavjetovao sam se da neću više objavljivati grafove za ATPL pa molim nekoga drugoga od tehničara da pomogne kolegi sa grafom.
Mitkko što će biti sa ADRS2?
-
Za ADRS2 sam imao ona dva scenarija, a odigralo se prema ovom crvenom scenariju - cijena je došla do 450 kn (pogodio sam ga u kunu ) i sada se korigira/konsolidira. Očekivao sam da će korekcija ići negdje do 439, ali eto, došlo je do 435 kn.
Makro gledano graf je i dalje bullish. Trenutno još uvijek ne vidim nekakv signal za kupnju (divergencije, indikatori i slično), gledano iz perspektive trejdera. Volumeni su mali, ova konsolidacija bi možda mogla biti i bear flag pa možda vidimo još jedan propad negdje do 425, zato treba još malo pričekati i vidjeti kako će se stvari razvijati kako bi povećali vjerojatnost uspješnosti trejda. Dobra stvar je što vidim da firma stalno pomalo kupuje za trezor, zato mislim da neće biti više većih padova.
-
Za ADRS2 sam imao ona dva scenarija, a odigralo se prema ovom crvenom scenariju - cijena je došla do 450 kn i sada se korigira/konsolidira. Očekivao sam da će korekcija ići negdje do 439, ali eto, došlo je do 435 kn.
Makro gledano graf je i dalje bullish. Trenutno još uvijek ne vidim nekakv signal za kupnju (divergencije, indikatori i slično), gledano iz perspektive trejdera. Volumeni su mali, ova konsolidacija bi možda mogla biti i bear flag pa možda vidimo još jedan propad negdje do 425, zato treba još malo pričekati i vidjeti kako će se stvari razvijati kako bi povećali vjerojatnost uspješnosti trejda. Dobra stvar je što vidim da firma stalno pomalo kupuje za trezor, zato mislim da neće biti više većih padova.
Lako moguće da sutra propadne na razinu od 425kn, jer je sutra ex dividenda day.
EDIT: Inače bio sam vas poslušao i izašao većinom na 444kn, te ponovno ušao kada je propala na 434 kn.
-
Gledam Igu, frend me zamolio
Kaže moj brat tehničar da ovo ne vrijedi, nije valid pattern, oduljilo se, al' meni ima neke simetrije. Inverted SHS, tako mi izgleda. Al' kaže bolji od mene da nije valid.
Dnevni graf, dvije pinocchio svjećice, duugi nosevi, kupnja uspije apsorbirati sav pritisak na prodaji. Dal' uistinu, il makiniraju sa simboličnim količinama na zatvaranju
Moram ići vidjeti.
Mislim da će makar simbolično poljubiti 100 kn
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-