Bolje da ništa nisam tražio.
to su ti više umjetničke impresije.
graholiza je hard kor analitika.
Bolje da ništa nisam tražio.
to su ti više umjetničke impresije.
graholiza je hard kor analitika.
@ plavi
A u stvari je jednostavno.
Trend je uzlazan, ali je zapeo. Imamo otpor na 185 kn. Treci put lupamo u njega.
Formirao se trokut. Ili ce iz trokuta na 177 kn ili na 192 kn. Nekud ce krenuti .
Pogledajte gdje je prvi suport..oko 180 kn mislim.
Sve skupa..ne ide nikuda.
Tu ce se zalijepiti do FI 🙂
Ma sve vam pise na grafu 🙃
Hahaha odlično uživam u ovoj šumi a HT je neko raskršće kružnog toka a saobraćajno znakovi su mi ispremiješani. Izgleda da jutarnja šljiva djeluje uz ovu kavu.
Pusa,volim ovaj atelje za grafove.
Drugi put frišku figu, a ne graf
BTW, ne vidim jutros da suštinski nije korektan.
Poštovana pa sve ok za HT i puno hvala.
Pozdrav tehničari, pratim već duže vrijeme, a kupujem i prodajem isključivo RSI i MACD.
ATPL je probila granicu od 180. Kolika je mogućnost pada, može li netko izbaciti graf? Hvala
???? kakvo je to pitanje!!?? pa nakon kratkotrajnog proboja 190kn, pada već četvrti dan zaredom! ili se želio pitati za rast?
Pozdrav tehničari, pratim već duže vrijeme, a kupujem i prodajem isključivo RSI i MACD.
puno premalo
???? kakvo je to pitanje!!?? pa nakon kratkotrajnog proboja 190kn, pada već četvrti dan zaredom! ili se želio pitati za rast?
To je praktično pitanje 😎. Imam nekog iskustva da mogu reći da ovaj papir još može biti u frižideru, za neke i u zamrzivaču.
To je praktično pitanje 😎. Imam nekog iskustva da mogu reći da ovaj papir još može biti u frižideru, za neke i u zamrzivaču.
Cisto logicki. Kupnja je sada vjerojatno slaba jer se nadaju kupiti jeftinije nakon ocekivano loseg izvjestaja za 2020.
Kada krene rast panamaxa, a to je tradicionalno negdje nakon CNY, znaci u ovo doba, ici ce up.
Cisto logicki. Kupnja je sada vjerojatno slaba jer se nadaju kupiti jeftinije nakon ocekivano loseg izvjestaja za 2020.
Kada krene rast panamaxa, a to je tradicionalno negdje nakon CNY, znaci u ovo doba, ici ce up.
Moguće. Ako netko može izbaciti futuruse za pnmx i suprx, bilo bi lijepo.
ATPL je probila granicu od 180. Kolika je mogućnost pada, može li netko izbaciti graf? Hvala
ma ovo je bara, sporo se trguje...
ne znam zašto neki drukaju na rast, kada na dnevnom grahu postoje 3 negativne divergencije.
najznačajnija od njih je neg. divergencija macd histograma.
značenje: osim u slučaju atomskog udara (naglog povećanja volumena trgovanja), u narednih par dana, možda i više, ne bi trebalo
biti značajnijeg rasta...
dno?
pa atlantska je u kanalizaciji...trenutačno u kratkotrajnoj uzlaznoj (zeleni pravci na grahu), ali koja se nalazi u dugotrajnoj silaznoj
(vidi par stranica ranije).
ako bude daljnjeg pada (što zbog neg. divergencija nije isključeno), mogla bi se testirati donja linija kanala (na grahu).
no, postoje i UP nepopunjeni gapovi, već sam napisao...
kada će biti popunjeni?
ne znam, ali će biti, 95% izvjesno.
Freight futures am update Capesize down ~2%
Panamax up ~2%
Kolega Vlad, pa upravo je u tome stvar. Koliko je TA relevantna kod dionica sa smijesno malim dnevnim prometima?
Vlad1111 i Marielena, zahvaljujem.
Panamax up ~2%Kolega Vlad, pa upravo je u tome stvar. Koliko je TA relevantna kod dionica sa smijesno malim dnevnim prometima?
relativno malo...ali, poštuju se temeljne zakonitosti jer dio ljudi zaključuje na temelju graholize...
Panamax up ~2%Kolega Vlad, pa upravo je u tome stvar. Koliko je TA relevantna kod dionica sa smijesno malim dnevnim prometima?
relativno malo...ali, poštuju se temeljne zakonitosti jer dio ljudi zaključuje na temelju graholize...
Pa da, ali TA je to uspjesnija sto vise ljudi vidi isti pattern.
A ovdje jedan srednji kupac ili prodavac potpuno promijeni smjer.
Jedna od najvećih opsjena koju je izveo Vrag na burzi je kada je uvjerio sudionike da tehničari znaju kuda će cijena ići.
Pojma nemaju.
Znaju gdje je, i kuda bi mogla. Gdje bi je pričekali, i na što bi pripazili.
That's All Falks
Prilično razočaravajuće.
Jedna od najvećih opsjena koju je izveo Vrag na burzi je kada je uvjerio sudionike da tehničari znaju kuda će cijena ići.
Pojma nemaju.
Znaju gdje je, i kuda bi mogla. Gdje bi je pričekali, i na što bi pripazili.
That's All Falks
Prilično razočaravajuće.
eeee...ne slažem se.
ne možeš vidjeti SVE u SVAKOJ situaciji.
ali postoje prilično jasne situacije (obrasci) i izraženi trendovi.
na širokom i dubokom tržištu takve situacije se traže, pronalaze i trejdaju.
ako uspiješ biti točan SAMO u 50% slučajeva, profitabilan si.
d rizn vaj?
u slučaju promašaja prodajni signal brzo nastaje pa su gubitci relativno mali.
a u slučaju pogotka dobitak je značajno veći.
to ti je ovakva matematika: 1+ 1= 1
Jeste Vi ikada čuli za Male tajne velikih majstora kuhinje ?
A?
Ne, sve spill out