Oh, pa ja imam followersa, a kako znate da Opet u Opte ?
Što je indikator oscilator 2 i 3 ?
Idem nacrtati optimističnu verziju razvoja događanja
Ako se budem morala javno Neu ispričavati , vubiti ću se !!!!!!!!!
Oh, pa ja imam followersa, a kako znate da Opet u Opte ?
Što je indikator oscilator 2 i 3 ?
Idem nacrtati optimističnu verziju razvoja događanja
Ako se budem morala javno Neu ispričavati , vubiti ću se !!!!!!!!!
Kad su vrištale molim točan datum i sat ako može? Lako ih je sad vidjeti. Mislim ja sam tad i prodao iz tog macd hist razloga kao i gornje linije. Ali radi javnosti mora se naglasiti da u onakvom entuzijazmu kupovinom 30000 u komadu po asku nestalo bi divergencije kao leptirov let u prašumi. Also, je li vrišti i sad ova moguća pozitivna diverg. ili se mora pričekati potvrda kao i gore. Prema tom nije to baš nešto vrištalo.
Kad su vrištale molim točan datum i sat ako može? Lako ih je sad vidjeti. Mislim ja sam tad i prodao iz tog macd hist razloga kao i gornje linije. Ali radi javnosti mora se naglasiti da u onakvom entuzijazmu kupovinom 30000 u komadu po asku nestalo bi divergencije kao leptirov let u prašumi. Also, je li vrišti i sad ova moguća pozitivna diverg. ili se mora pričekati potvrda kao i gore. Prema tom nije to baš nešto vrištalo.
prati se trgovanje tijekom dana te stanje oscilatora...ako pri kraju dana primjetiš da neće biti pomaka koji bi poništio divergencju, prodaješ...pri tome se ovdje misli na dan 16.02. ...
ovo radiš ako baš intenzivno trguješ...
evo, za utjehu... prema setupu koji koristim još nema prodajnog signala.
prati se trgovanje tijekom dana te stanje oscilatora...ako pri kraju dana primjetiš da neće biti pomaka koji bi poništio divergencju, prodaješ...pri tome se ovdje misli na dan 16.02. ...
ovo radiš ako baš intenzivno trguješ...
evo, za utjehu... prema setupu koji koristim još nema prodajnog signala.
Dobro hvala, ja sam inače prodavao od 6,60 pa do 6,80 cekajući tu divergenciju, ali htio sam reći kako u onom kupovnom naboju nije lako odlučiti kad. Jer imam iskustva da se te divergencije znaju poništiti dok kazes keks, i onda gledaš i češkaš se po glavurdi. Evo npr. slična je situacija na cbx, divergencija visi u zraku već od 15.02. tako da je sad taman na granici. Evo molim sad recite, šta bude.
Vas dvoje ste sami sebi dovoljni
Al' stvarno, ne vidi se lijevi rub, koje ste 1,2,3 koristili ?
Macd, i dalje ?? RSI ? Za treći nemam mašte. Vrištalo, ne vrištalo... ja sam jednom previše trčala za papirom da bih prodavala. Until the End now !
Evo optimistične verzije
Najjednostavnije, još smo u uptrendu, moramo pasti do ispod prethodnog lower low
Plus sličan obrazac prethodnih valova, kažu konja koji pobjeđuje ne prodaješ
Display MoreVas dvoje ste sami sebi dovoljni
Macd, i dalje ?? RSI ? Za treći nemam mašte. Vrištalo, ne vrištalo... ja sam jednom previše trčala za papirom da bih prodavala. Until the End now !
Evo optimistične verzije
Najjednostavnije, još smo u uptrendu, moramo pasti do ispod prethodnog lower low
Nije rsi, cci je
Display MoreDisplay MoreVas dvoje ste sami sebi dovoljni
Evo optimistične verzije
Nije rsi, cci je
CCI i MFI
Hvala.
Sve je dobro znati.
Mada Opte stvarno ne prodajem, osim što sam stvarno slabovidna. A i previše imam za dočekati to na bidu. A i ovaj mudrijaš je pri kraju.
Još malo do kraja, ovakvog ili onakvog.
Meni se prošli put aktivirao stop na 6,40 u padu sa 7 kn. Poslije nisam ušla nazad. Na 8 kn sam tužno negledala.
Until the End , now.
Whoops, dužna sam Neu ispriku. Idem se odlogirati
Ajde svi, tehnički
Ima li određene simetrije na ovom grafu ?
Da nije bilo korone da li bi imali kompleksan SHS iza sebe ?
Ponekad je dobro pogledati i bigger picture
Vidim ja da ste vi dobro nakrcani. Evo vam jedan za laku noć. Nije slika baš po pravilima ali ima nešto stilskog.
Nisam imala utisak da se dijeli milostinja.
Barem sam ja crtala rado i neumjereno
No, od kako sam dobila po prstima jer ne tražim divergencije sada svakom konju zube gledam, i niti jedan mi se ne čini dobar
A bila bih ruku dala u vatru sinoć da će crobi gore, preko 1900
Sta rec. Ima cak i ZSE na popisu
OD svih tamo jedno Ex-yu zeleni.. SAd se vidi gdje je ekonomija na zavidnom nivou:)
Jos da mi netko otkrije gdje im je gumb za registraciju
Gornji desni ugao.
Al nepotrebno je.
Otvara i bez toga.
Najednostavnije je google
teletrader crobex
Otvoriti ce sastavnice.
Netko je zamolio graf od HT.
A baš smo zločesti.....
Istina je da sam zaboravila. Budem.
Ajde malo svi, ipak je to narodna dionica, kasica prasica
Netko je zamolio graf od HT.
A baš smo zločesti.....
Istina je da sam zaboravila. Budem.
Ajde malo svi, ipak je to narodna dionica, kasica prasica
Placamo u dionicama Opte😅
Pa kaj sad to sve znači.nudi se ovo i ono vani.kaj se zatvara dionice.net.inače o na ZSE i na investiramo ima sve ali ja najviše volim kad zločka unese svoju dušu u graf a pikaso potroši svu boju.molim domaći grah za HT sa horoskopom do radničkog graha u Maksimiru.
Pusa svima
Čudo je taj HT, pomislila sam da replicira crobex dok nisam shvatila da ga stvara u stvari. Ni crobex ne zna kuda će
HT je bio cuknuo neki dan sa tri lijepe odrješite zelene svjećice, danas ugly. Nije lijepa današnja. Jedino mi se čini da je bio mizeran volumen na dnu
Na neki je način HT na svom otporu prije korone, i nikako ga probiti. Službeno smo još u uptrendu koji je nejak da se vrati na trend line. Već je morao biti na 192 kn. Zapeo.
Što samo po sebi nije loš znak. On se i inače trguje u ogromnim blokovima, u dogovorenim transakcijama
I indikatori dolje su slabački, al' to će dečki bolje
Sve skupa, ne zna se.
Na weekly jedan mali trokut, može i gore i dolje
Kupila sam neki dan HT, četvrtinu od količine koju namjeravam.
Sve skupa, nakitila sam graf ko' začaranu šumu, trebati će pas vodić
Bolje da ništa nisam tražio.