Display Moremože li isto za DDJH da vidimo,obradovao si me sa jdpl pa možda
Evo i DDJH. Sada mi je žao što mi netko ranije nije skrenuo pozornost na ovu dionicu. Imam dosta ograničen spektar dionica koje pratim, uglavnom samo likvidnija izdanja.
DDJH je kratkoročno bullish. Odlična zona za kupnju je bila prije par dana u zoni 1,40-1,50. Cijena je već treći put testirala tu razinu, uz istovremenu prilično jasnu bullish divergenciju. Cijena je danas zatvorila iznad ovog trokuta, malo ispod 26EMA, ali na nikakvom volumenu.
Potencijal rasta u ovom valu je do 2,15 kn, što je +21%. Agresivniji kupci će kupiti već sada i čekati target, dok malo konzervativniji trejderi bi sačekali možda retest trokuta negdje oko 1,65-1,70. Ja sa druge strane neću kupovati jer imam pravilo da ne trejdam prije objave neke važne vijesti - u ovom slučaju je to skupština u utorak. To je event koji će bitno utjecati na cijenu, tako da TA u tom slučaju neće biti relevantna. A kako ja nemam dovoljno informacija da znam ili mogu sa dovoljnom sigurnošću pretpostaviti ishod glasovanja, ovo ću promatrati sa strane.
puno hvala,stvarno lijepo