Komplet za opteljubce. Do sad elliot drži vodu, velik scallop, kao i shark na 1,61. Za svakog ponešto. Ukoliko dodirne strelicu, shark otpada ali još uvijek brojalica ostaje u igri. Ukoliko padne ispod 5,60 sve otpada, ali budemo smislit nešto drugo.
Tehnička analiza - komentari LIVE
-
-
-
IGH
U zadnjih 10 godina nije bilo ovakvih 6 mjeseci dosade i ravne linije u kanalu, uvijek je bio neki trend, gore ili dole
Bollinger se suzio, iscrtao jednog lijepog peseka ili možda kineskog zmaja koji samo kaj ne pobljuje vatru...
E, sad, molio bih pomoć, što sa RSI, dal se tu desila neka divergencija?
Fala!
-
IGH
U zadnjih 10 godina nije bilo ovakvih 6 mjeseci dosade i ravne linije u kanalu, uvijek je bio neki trend, gore ili dole
Bollinger se suzio, iscrtao jednog lijepog peseka ili možda kineskog zmaja koji samo kaj ne pobljuje vatru...
E, sad, molio bih pomoć, što sa RSI, dal se tu desila neka divergencija?
Fala!
ako gledamo Bollinger u cijelosti, meni je to više kao Eustahije brzić zaustavljen u određenom položaju i ako ćemo predviđati gdje bi trebao krenuti, bolje da ne mrda
-
Predugo se ovo kreće u jednom snmjeru...al ne gubi zamah..svakako signal upućujena na preokret u smjeru cijene...al matematika ne igra kod naše burze
-
evo nešto i za moje vječne Opt(imiste)
ukoliko ne bude nekih globalnih potresa na tržištu, meni ovo, sve do jedne već poznate cijene, djeluje kao supply zona.
po nakupljenome, imamo neke otpore na 8 i 10 kn (moguća konačna cijena )
obzirom na informacije koje su nedavno izašle, rekao bih da su iduća 2 tjedna ključna
sada valja pošteno iscijediti prodavače (di su sad Addiko i RB-ica kad ih trebaš ), malo gore-dolje, da se možda napravi i Wyckoff, pa jedno završno cijeđenje (opruga ) i onda raketa.
-
poštovana,
željno očekujem novi graf za HT i bio bih Vam zahvalan a vjerojatno i ostala publika
-
brajo
pa od kuda ga to izvuče!!?? stogodišnji graf!!??
-
oprost
poštovana,
željno očekujem novi graf za HT i bio bih Vam zahvalan a vjerojatno i ostala publika
nisam baš poštovana, ali kažem da HT popunjava gap iz 2013. ... mogao bi se popuniti cijeli gap, do 208...
također, višegodišnji trokut, gotovo uzlazni (zanemarite korona menzes lani) probijen, zato ošlo U.P. M. ( u pola Marta).
-
brajo
pa od kuda ga to izvuče!!?? stogodišnji graf!!??
ovaj graf Vam samo pokazuje di su kupci, a di prodavači i neke ključne razine.
TA Vam ne govori je li nešto skupo ili jeftino, već samo di se tko nalazi i zašto je cijena baš došla tu di je došla, a ne negdi drugdi.
ako nema cijena u prošlosti, onda Vam igraju samo fibo linije
-
Kolike su šanse da se pređe 200 kn
-
-
Ako sutra ujutro kupite po market cijeni 4000kom šanse su vrlo velike...
-
to je teško predvidjeti.
prvo bi na ovim razinama bilo uputno napraviti određenu tehničku potporu.
ako ne izdrži, slijedi pullback prema cijenama s kojih smo i krenuli.
-
poštovani, zamolio bih TA analizu za:
SARS-CoV-2
..
Prof Nolan said, in relation to the 5-day moving average and the case counts per week, last week was "essentially comparable to the preceding week" both in terms of case counts recorded and confirmed each day.
-
Opte, je li moguće da smo u ovom padu cijene imali stvaranje lijevog ramena i sad slijedi play off? 😆
-
Opte, je li moguće da smo u ovom padu cijene imali stvaranje lijevog ramena i sad slijedi play off? 😆
Možda, iako dosta je nahereno to...imali smo sličan šampon 2019 koji se nije proslavio, prije mislim da je ovo bila još jedna potvrda potpore probijene u veljači...
A obzirom na novootvoreni medijski rat A1 I UG, mislim da lagano možemo pospremiti TA alate za ovu priču, jer neće radit, prije treba čitat između redaka nego između crtkarija...
-
poštovani, zamolio bih TA analizu za:
SARS-CoV-2
..
Prof Nolan said, in relation to the 5-day moving average and the case counts per week, last week was "essentially comparable to the preceding week" both in terms of case counts recorded and confirmed each day.
evo i virus u otpadnim vodama se može popratiti sa TA. Vidimo 5 elliot valova, inv hs, pa haromic.
-
Sve se može popratiti TA. Cijeli život je jedna velika krivulja.
-
market je previše tricky, možda već i ovdje trgujemo s robotima, ili zombijima koji znaju "zeznuti" klasičnu TA ...recimo da zanemarimo na trenutak prastaru priču o ramenima i glavama, i uzmemo moderniji pristup, npr. kratkoročno dvostruko dno (W) iz(na)d uzlazne linije 50-dnevnog prosjeka...izvor - basic course -> 2 green candles strategy, vidi na:
https://eaptrainingprogram.com/fullstrategyrevealed
da li imamo play-off ili nastavak trenda?
-
obrazac: prvi odbijanac je bio na MA20, drugi na MA50.. support line na 6,20, izgleda kao da još drži vodu?
dramatično...dok 200 dnevni prosjek čeka svoj odbijanac na 5,40, mi očajnički čekamo dvije zelene svijeće
-
HT apdejt
Blizu smo dnu ovog kanala. RSI je propao ispod trendlajna. Hoćemo li vidjeti odbijanac i daljnji rast ili će se materijalizirati ovaj potencijalni Adam&Eve top, tek ostaje za vidjeti. Stoch i MFI su u oversoldu, zato mislim da ćemo svakako prvo vidjeti nekakvu reakciju na dnu kanala. Hoće li ta reakcija biti kratkoročni odbijanac prije daljnjeg pada ili preokret, to za sada ne znam.
Weekly graf i dalje izgleda bullish.
HT apdejt
Vidjeli smo odbijanac u toj zoni, ali nimalo uvjerljiv. Ako se ubrzo ne odlijepi, bojim se da će ići dolje ovom drugom trajektorijom.
ATPL apdejt
Cijena je i dalje u uptrendu, trenutno u fazi konsolidacije, izgleda da se formira bull flag. Hoće li flag biti u formi trokuta (crtkana linija) i klasične zastavice, pitanje je svih pitanja. Meni se za sada čini da ćemo prvo vidjeti propad do cca 160 kn prije nego vidimo breakout. O trenutku breakouta naravno ovisi i visina targeta, ali ajmo načelno reći da je prvi target i dalje 192 kn, drugi 214 kn. Treba pratiti. RSI će vjerojatno prvi dati signal daljnjeg kretanja cijene.
Paralelno pratim i BDRY koji je također u fazi konsolidacije. Ako u sljedećim danima ne rokne značajnije (održi se u ovom trokutu), to bi bilo dosta bullish i po ATPL.
ATPL apdejt
Cijena je došla do prve razine otpora na 192 kn, i mislim da sada gledamo retest ovog bullish pennanta. Cijena je otišla malo niže nego što bih to volio, ali ajde, tehnički još uvijek drži vodu. Ako ne bude većh šokova zbog FI-a, rekao bih da je sljedeća postaja cca 220 kn.
ATPL apdejt
Onaj bullish pennant više nije pennat, cijena je sada u nekakvom uptrend kanalu, tako da bi sada bilo već vrijeme da ode opet do vrha kanala, negdje oko 194 kn. Tu je 200 EMA koja je svojevrsna zona otpora, a ujedno je to i razina otpora od ranije. Bilo bi jako bullish ako bi se tu cijena konsolidirala neko vrijeme, to bi ukazivalo na vjerojatni breakout prema 215 kn.
Cijena se za sada uspješno drži iznad 50 i 100 EMA, bez obzira na agresivne prodavače. Pratimo dalje.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner