CORONA virus
-
-
-
efekt manje smrtnosti uslijed cijepljenja? ili
-
Nema puno cijepljenih u Africi. Može biti efekt preboljenja jedino.
-
Updating Covid-19 Guidelines OP-ED: Covid-19 in South Africa: It’s time to ditch quarantining and contact tracingWhether or not quarantines are effective depends in large part on the particular characteristics of the organism, its transmission dynamics and the disease…www.dailymaverick.co.za
Zanimljivo ovo o karanteni, sve vise mi se svidjaju JuznoAfrikanci, cine mi se u nekim stvarima napredniji od ovih nasih strucnjaka
-
https://www.dailymaverick.co.za/article/2021-1…ontact-tracing/
Zanimljivo ovo o karanteni, sve vise mi se svidjaju JuznoAfrikanci, cine mi se u nekim stvarima napredniji od ovih nasih strucnjaka
da se vratimo na početak...
tamo davno, još prije nego što je epidemija 'proglašena', dogovoreno je postupanje na razini EU zemalja, kakve sve epidemiološke mjere idu
poslije su s nevjericom šveđani gledali kako, jedna po jedna zemlja, odustaju od dogovorenog modela i preuzimaju oštri wuhanski pristup
i to zbog nečeg sasvim prirodnog i sveprisutnog, kao što je još samo jedan u nizu korona virusa
zbogom pameti!
a uopće se ne čudim više ovakvom trgovačkom pristupu (više je bolje!): Moderna Booster Against Omicron
mislim sasvim logično, kao da mi Belje preporučuje koliko ABC sira treba mazati na šnitu kruha
što više, naravno!
-
Mladić (26) s Novog Zelanda umro nakon cijepljenja Pfizerom
Mladić (26) s Novog Zelanda umro nakon cijepljenja PfizeromVLASTI Novog Zelanda priopćile su danas kako su ustanovile da je smrt 26-godišnjaka povezana s cijepljenjem prvom dozom Pfizera.www.index.hr -
3 Democratic lawmakers announce positive Covid-19 testsThree Democratic members of Congress announced Sunday that they have breakthrough coronavirus infections.edition.cnn.com
Cijepljeni u tri doze.
Tko se nije skrio, magarac je bio !
A mi smo jučer imali okupljanje 32 tisuće ljudi koji su ležali jedni na drugima, vikali, pjevali, pljuvali
-
Opa, što je sad to?
Holandija ide mjesec dana u potpuni lockdown - unatoč stopi procijepljenosti od 85% - Najnovije VijestiAko još uvijek vjerujete u bajku kako ćemo se nakon procjepljivanja vratiti na staro, svakako obratite pažnju na ono što se dešava u Holandiji (Nizozemskoj).www.logicno.com -
Opa, što je sad to?
pa cirkus ide dalje, jedino mi nije jasno do kada ljudi misle ovo trpiti
-
Stručnjaci pronašli vezu između novih sojeva koronavirusa i nezaliječenog HIV-aKod imunokompromitiranih osoba, kao što su oni s HIV-om, uočeno je da virus dulje ostaje u organizmu, množi se i replicirawww.jutarnji.hr
Svaki dan se otkrije neki kljuc za pandemiju , sad mi zao kaj nisam kupovao svaki dan novine kad je krenula pandemija, izrezivao clanke i jednog dana kad se to sve zavrsi izdao knjigu tko je kaj pricao i ponasao se
Mozda bi kapnula koja kuna.
-
-
New York ima više zaraženih nego u najgorem danu 2020. Pogledajte brojkeU TRAVNJU 2020. imali su i po 700 umrlih dnevno, a najviše novozaraženih tad je bilo oko 8000. Sad imaju preko 12.000 novozaraženih, a dnevno umire od 1 do 25…www.index.hr
Ide na bolje
-
-
izgkeda nista bez us army 🙂
-
izgkeda nista bez us army 🙂
pa vojska je uvijek pionir razvoja u svemu.. pogledajte samo da je u onoj vojnoj bolnici Tramp ozdravio od covida za 4 dana..
-
evo ga, šef HVO-a, pardon WHO-a, kaže da će boosteri, u biti, produžiti pandemiju.
I, šta ćemo sad?
WHO says vaccine booster programs will prolong Covid crisis: 'No country can boost its way out of the pandemic'World Health Organization officials warned vaccine inequality could lead to the emergence of more mutant Covid variants.www.cnbc.com -
Omicron wave appears milder, but concern remainsThe risk of needing hospital treatment could be 30 - 70% lower with Omicron than other variants.www.bbc.comEpidemiolog se ne slaže s Berošem: "Ne bih rekao da je situacija mirna"EPIDEMIOLOG Bernard Kaić iz HZJZ-a jutros se u HTV-ovoj emisiji Studio 4 nije složio s ministrom zdravstva Vilijem Berošem, koji je, najavljujući duže radno…www.index.hr
Englezi imaju 100 000 oboljelih u jednom danu. Na cca 67 milijuna stanovnika.. Pa bi to odgovaralo broju cca 6000 oboljelih kod nas. I mada je omikron " blaža " varijanta, tresu im se gaće pred respektabilnim brojkama.
Ovo je već sve toliko jako dojadilo...............
-
evo ga, šef HVO-a, pardon WHO-a, kaže da će boosteri, u biti, produžiti pandemiju.
I, šta ćemo sad?
malo je kriv naslov... u biti, trebalo bi pisati 'vaccination inequality could prolong pandemic'
jer ovako, na prvu, malo im je antivakserski naslov
-
malo je kriv naslov... u biti, trebalo bi pisati 'vaccination inequality could prolong pandemic'
jer ovako, na prvu, malo im je antivakserski naslov
ma čovik je u pravu.
triba cijepit necijepljene, a zdravstveno ugrožene.
ovi boosteri su živa budalaština.
a pitanje svih pitanja je je li Evropa novim lockdown-ovima liječi virus ili pak liječi "bolesne" cijene energenata ili možda oboje?
p. s. CNBC ima imunitet od proglašenja da su anti vaxeri, jer na platom spisku imaju bivšeg šefa FDA koji je sada u Pfizeru.
prigodno, zar ne?
-
https://www.bbc.com/news/health-59758784
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ndex_tid=175309
Englezi imaju 100 000 oboljelih u jednom danu. Na cca 67 milijuna stanovnika.. Pa bi to odgovaralo broju cca 6000 oboljelih kod nas. I mada je omikron " blaža " varijanta, tresu im se gaće pred respektabilnim brojkama.
Čekajte ,jeli imaju 100000 zaraženih u danu ili baš oboljelih ,jer velika je razlika između ta dva stanja ?
-
https://www.bbc.com/news/health-59758784
https://www.index.hr/vijesti/clanak…ndex_tid=175309
Čekajte ,jeli imaju 100000 zaraženih u danu ili baš oboljelih ,jer velika je razlika između ta dva stanja ?
Čuj,ako je netko pozitivan na testu, to samo znači da ima virus u sluznici nosa ili grla, ne znači da je virus u njemu. Baš je nedavno jedan imunulog pričao da imunitet ne može ubiti virus na sluznici, već da mora ući u organizam. Što je i logično.
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
SPAN (SPAN d.d.) 2.4k
- LodeRunner