Svi govore o nekim nus pojavama koje se događaju ili ne događaju,pa svi mi imamo neke nus pojave ,netko od previše fizičkog rada ,netko zbog hrane ,netko zbog alkohola ,tako da je sve to normalno.Tko hoće neka se cijepi a tko neće pa dobije koronu i završi u bolnici,sve treba to onda platiti.
e tu sam te čekao
da netko spomene i (dosad) ispostavljeni račun
što se toga tiče, najbolje bi bilo da ništa nisu dirali naši, nikakva povjerenstva i stožeri
nikakve posebne mjere i zatvaranja, sjetite se samo besmislenog čekanja u redovima pred trgovačkim centrima i šore za WC papir
račun Covid-19 je zasigurno prevelik, zaslugom svih vlada zajedno koje su pod egidom zaštite građana unazadile na tisuće i tisuće malih obrtnika, umjetnika, trgovaca... i opet jako malo su učinile, štiteći jedan manji broj bolesnika, da bi zaštitili možda i veći broj drugih koji boluju od srca, bubrega, karcinoma i drugih opakih bolesti koje traže brigu i njegu
zato mi nemojte govoriti da sam bezosjećajan jer imam i sam takvog jednog u obitelji a kojemu je uskraćena pravovremena skrb dok je korona bila na vrhuncu: od dužih listi čekanja do beskrajnih procedura ulaska-izlaska iz bolnica
gledano u globalu, a vjerujem da će kasnija statistika to potvrditi, činjenje je ovdje donijelo više štete svima ostalima
naravno, onima koji su spasili najdraže, na respiratoru ili cijepljenjem, svaki račun je jednako visok jer je imao smisla