Ja san stožer odavno stavia na ignore
Nemogu oni ni sami sebe vise pratiti.
također i ja ali izgleda da "izazivaju"........ako se ovo ostvari siguran sam da nitko mojih troje djece neće svakog ponedjeljka testirati a pogotovo da ću ih dat cijepiti.........
također i ja ali izgleda da "izazivaju"........ako se ovo ostvari siguran sam da nitko mojih troje djece neće svakog ponedjeljka testirati a pogotovo da ću ih dat cijepiti.........
Uzmeš testove, prodas ih dalje pa uložiš na burzu😂
Free money
"Novost je da će se uzimati u obzir i stopa cijepljenih na 100 000 stanovnika."
https://www.vecernji.hr/vijesti/bozino…pravila-1557796
Novi KPI za bonuse?
Ovo vrijeđa zdravu pamet, evo ti EU, ma osjećam se jadno i nemoćno u svojoj državi. Vlast samo provodi odluke Brisela, pa koji će nam k.. onda više Zagreb. Djeca su nam naj.
Pa da bi bio centar jugoslavije
mogu samo reći da mi se nakon testiranja svakodnevno iz te nosnice pojavljuje sukrvica ujutro pri ispiranju nosa, nisam već sigurno 20 i više godina imao nikakvih problema, očito je da "stručnjaci" štapićem otvore put virusu, a onda on dalje radi svoje, nikada više štapić u moj nos, kinezi kaže rade analne preglede, e to može, samo moram pripaziti koji "štapić" koriste, ima budala svugdje
Jos ce ispast da je od stoljeca sedmog bio ovdje .
Idem se odmah vubiti, ako može gore i od ovoga.
A ovo strašno i čitati.. jel ' i to kažnjivo ?
Al' uistinu Ludost vlada.
Mada je ludost kaotična, ovdje se vidi naznaka organiziranog
Moj stav znate, zalagala sam se za cijepljenje, to je mjera koja na velikom broju ljudi spašava život. Al' mišljenja sam da Covid potvrde treba ukinuti. To je sve besmisleno. Obolijevaju i cijepljeni i necijepljeni, i hvala Bogu da se smilio i poslao nam Omikron. Blage je ćudi naspram Delte
Preživjeti ćemo ovo milošću Boga, jer drugačije ne bi
CDC kaže:
"During May–November 2021, case and hospitalization rates were highest among persons who were unvaccinated without a previous diagnosis. Before Delta became the predominant variant in June, case rates were higher among persons who survived a previous infection than persons who were vaccinated alone. By early October, persons who survived a previous infection had lower case rates than persons who were vaccinated alone."
Jel' to konačno priznaju i prirodni imunitet?
CDC kaže:
"During May–November 2021, case and hospitalization rates were highest among persons who were unvaccinated without a previous diagnosis. Before Delta became the predominant variant in June, case rates were higher among persons who survived a previous infection than persons who were vaccinated alone. By early October, persons who survived a previous infection had lower case rates than persons who were vaccinated alone."
https://www.cdc.gov/mmwr/volumes/7….htm#contribAff
Jel' to konačno priznaju i prirodni imunitet?
Pa priznavali su ga i dosad inace kako bi preboljeli dobivao covid potvdu da nije priznato.
Dobra primjedba.
Mislio sam na efikasnost istog.
Nisam lažuckala.
Prijašnje su varijante virusa bile prave gadure.
A graf isto ne laže.
A Covid potvrde dokinuti će nikada, business je to postao. Čitava industrija.
Još uvijek sam pristaša cijepljenja, pogotovo za one koji nisu prebolili korone, al' sve više od toga je previše
Usudjujem se reći da se ovo ludilo u ozujku ove godine završava.
Do slijedećeg!
*
POTPREDSJEDNIK vlade i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović komentirao je epidemiološku situaciju.
Naslov zvuči bizarno
I još nam je uvijek najveći problem kako će Hrvati preko granice
Mozda netko ode do Skandinavije .
Kaže drug Justin.T kako je to mala,marginalna skupina prosvjednika ,pa pobježe iz rezidencije na tajnu lokaciju??!!!
treba to stjerati nazad i završiti s tim
Poštovani moderator. Ako ne odgovara molim brisati ali me ne isključiti. Izgleda da je u Haagu otvoren odsjek za covid 19 i neki međunarodni odvjetnici su uključeni... Izgleda da idu ozbiljne tužbe... struka tumači na temelju dokumenata i patenata razvoj situacije prije i u fazi razvoja covida. Zanimljiva međunarodna imena iskacuu na patentima
Evo činjnice o omikronu kod mene.
Žena i kćer temperatura 37,2 dva dana, sin bez temperature, samo nelagodan osjećaj. Odmah nakon pokazanih simptoma, pozitivnog kućnog testa i pcr testa uzeli sumamed. Ja u izolaciji s njima u kući, za sada nikakvih simptoma, sve skupa bez prejudiciranja, da nam nisu rekli da je strašni Covid ne bih ni znali da smo bolesni. Jer preko vikenda prošlo sve.
Ovo sam napisao da je situacija takva kod mene, ne mora biti isto kod drugih.
Evo činjnice o omikronu kod mene.
Žena i kćer temperatura 37,2 dva dana, sin bez temperature, samo nelagodan osjećaj. Odmah nakon pokazanih simptoma, pozitivnog kućnog testa i pcr testa uzeli sumamed. Ja u izolaciji s njima u kući, za sada nikakvih simptoma, sve skupa bez prejudiciranja, da nam nisu rekli da je strašni Covid ne bih ni znali da smo bolesni. Jer preko vikenda prošlo sve.
Ovo sam napisao da je situacija takva kod mene, ne mora biti isto kod drugih.
Cemu taj sumamed? Da kupimo tevu?
ja imam isto pitanje, zlocesti pomozi
čemu sumamed? on je antibiotik, dakle antibakterijsko djelovanje?
evo koliko-toliko točan i provjerljiv tekst: sumamed protiv komplikacija uzrokovanih koronom
iz teksta se da iščitati da ga na odjelima daju za posljedice koronavirusa i kao potporu komplikacijama (npr. bakterijsku upalu pluća)
ne stvara li se 'bezveznim' prepisivanjem antibiotika rezistentnost?