danas svega +, banaka, turista
i moram priznati u tome je i malo Atpl, baš ste ga pretjerali na dnevnoj bazi u rušenju, nisam se nadao da će me dofatati tako nisko odmah danas
-opte
danas svega +, banaka, turista
i moram priznati u tome je i malo Atpl, baš ste ga pretjerali na dnevnoj bazi u rušenju, nisam se nadao da će me dofatati tako nisko odmah danas
-opte
+ZABA, zaostali nalog ali ne veliki se sam utrzio!
+ ATPL, padoh u prvom jutarnjem jurišu
dionicar i tento
prodane duše
dionicar i tento
prodane duše
Gospon tento ne može podnijeti crvenilo pa uhvati panika....
dionicar i tento
prodane duše
haha... jednostavno je to sve tromo. onda mogu biti i u HTu i imam barem dividendu. ako ste svi skupa skuzili.. ja jednostavno nisam day trader....
dionicar i tento
prodane duše
za tentu ne vjerujem, jer kako je jučer opisivao detaljno svoje aktivnosti, gas, gas. meni djeluje kao da on vozi za Glovu, pa kako koji krug napravi, navrati kući i kupi koju dionicu od zarade,
a neka, mlad je momak, ima on još dosta pedaliranja da uhvati korak ovima što voze elek.bicikle ili romobile
Zaba buy, buy, buy...
Ne bojite se ovih katastrofičara vezano za švicarac?
dionicar i tento
prodane duše
za tentu ne vjerujem, jer kako je jučer opisivao detaljno svoje aktivnosti, gas, gas. meni djeluje kao da on vozi za Glovu, pa kako koji krug napravi, navrati kući i kupi koju dionicu od zarade,
a neka, mlad je momak, ima on još dosta pedaliranja da uhvati korak ovima što voze elek.bicikle ili romobile
Imam pritužbu i na vas kolega Moller, vi također gas, gas na Opte. Ja bih malo Opte zamijenila za turiste, ali jok, ne mogu prodati dok vi gurate po damping cijenama. 😉
Imam pritužbu i na vas kolega Moller, vi također gas, gas na Opte. Ja bih malo Opte zamijenila za turiste, ali jok, ne mogu prodati dok vi gurate po damping cijenama. 😉
ja sam baš nešto zamijenio još jučer, a nastavio danas, turisti s zimskim kapacitetima imaju prednost, skijanje će biti opet in, ne treba se dati nasanjkati
ja sam baš nešto zamijenio još jučer, a nastavio danas, turisti s zimskim kapacitetima imaju prednost, skijanje će biti opet in, ne treba se dati nasanjkati
je, čula sam da će u Nassfeldu dioničari imati dodatni popust od 20% pa sam postala pohlepna, navodno treba imati barem 20k papirića, vrijedno skupljam
Zaba buy, buy, buy...
Ne bojite se ovih katastrofičara vezano za švicarac?
Zbog njih sam i dobio danas s popustom
je, čula sam da će u Nassfeldu dioničari imati dodatni popust od 20% pa sam postala pohlepna, navodno treba imati barem 20k papirića, vrijedno skupljam
samo za one koji znaju skijati i na vodi
p.s. koliko vidim i sada možete jednim udarcem dvije muhe riješiti i to po 33, pa gdje to ima, nekada je to bilo 43, ovo je već dobar popust za iduću sezonu, ova covid-sezona kombinacija u stvari ide u prilog turistima, sada dobiju novac za vansezonu da pokriju troškove, u sezoni zarade dobro, nešto slično kao poticaji u poljoprivredi, sve dobiješ, samo si dužan uzeti zaradu
Kupio nešto ULPL prekjučer, manje jučer
Dokupio danas na kraju
dionicar i tento
prodane duše
Gospon tento ne može podnijeti crvenilo pa uhvati panika....
Ma gosp. account,
ja sam imao sitno vlena i prodao neki dan bez rušenja cjene. A što se tiče crvenila, imao sam što vidjeti na atpl kad sam upalio komp. ali sam miran i ne pada mi na pamet prodavati. Gosp. moller i danas gas, glovo ne da disati, pa nisam morao gledati ovoliki pad atpl. Vozarine dobre, izvješće dobro, 4q isti ili bolji a atpl u danu rokne toliko. Nema druge nego netko izlazi, vratiće se to nazad. Rekao sam da ne kupujem više, ostane li tako u utorak, naravno da kupujem ponovo.
utorak je kljuć
+atpl, prvo pa muško, bome me zdrmalo, neka pobuna na brodu Bemti
+ATPL, neka ih nek se skupljaju!
+ ATPL...idemo dalje...
Taman ovaj pad danas iskoristio za presložiti portfelj :), a sad ajmo delat