-atpl, prodao dio bez razmišljanja i sada dalje razmišljam
Meni se cini da ja stalno kupujem te tvoje. :)) Prodaj mi jos 15 komada na 372 pa da zavrsim za danas.
Nalog mi je djelomicno izvrsen. :))
Meni se cini da ja stalno kupujem te tvoje. :)) Prodaj mi jos 15 komada na 372 pa da zavrsim za danas.
ma oću da, radi 15 komada rasitnjavati 1000
uz naravno isprike jednoj dami, jer tako se inače ne ponaša, ali na burzi smo svi ravnopravni, a vi se koliko se sjećam još borite za ravnopravnost
p.s. evo riješeno, uvijek ima i drugih kavalira, samo treba par puta lijepo zamoliti
To si sigurno meni uvalio, svi su danas kupovali jeftino,362, 371 .... ne znam da li je netko prijavio kupnju danas po 350 , samo meni je prosjek od jučer i danas 383. Vise me nećete navlačiti jer sutra stavljam nalog na 300.
I da, poslije podne sam imala neodgodivu obvezu i svi nalozi na kupnji od jutra prošli,evo gledam sada i čudim se kako sam nagradila prodavače.
Od sutra prodajem ujutro, a kupujem popodne.
Naravno ne iste dionice, nisam ja trejderica nego ozbiljna investitorica.
To si sigurno meni uvalio, svi su danas kupovali jeftino,362, 371 .... ne znam da li je netko prijavio kupnju danas po 350 , samo meni je prosjek od jučer i danas 383. Vise me nećete navlačiti jer sutra stavljam nalog na 300.
I da, poslije podne sam imala neodgodivu obvezu i svi nalozi na kupnji od jutra prošli,evo gledam sada i čudim se kako sam nagradila prodavače.
Prosječna cijena danas 378,88 kn. Tko je i ulovio nešto ispod 375 kn radi se o sitnim količinama. Al mogla bi korekcija bit nastavljena i sutra...
Prosječna cijena danas 378,88 kn. Tko je i ulovio nešto ispod 375 kn radi se o sitnim količinama. Al mogla bi korekcija bit nastavljena i sutra...
Nemoj zezat, pa već danas sam u debelom minusu, kud sad još sutra korekcija?
Pa da ipak stavim naloge oko 300?
Ako je Ledica kupila Atlantsku, sigurno ide Smak svijeta.
Gotovi smo !!!!!!!!!!!!
Ako je Ledica kupila Atlantsku, sigurno ide Smak svijeta.
Gotovi smo !!!!!!!!!!!!
Slab karakter, povodljiva osoba.
Prvo Opte, sad Atpl.
Ali u nedjelju mi se muž vraća. nakon 9 mjeseci samoizolacije sa otoka, bit će belaja kad mi zaviri u stanje na trejderu
Display MoreAko je Ledica kupila Atlantsku, sigurno ide Smak svijeta.
Gotovi smo !!!!!!!!!!!!
Prvo Opte, sad Atpl.
Ali u nedjelju mi se muž vraća. nakon 9 mjeseci samoizolacije sa otoka, bit će belaja kad mi zaviri u stanje na trejderu
Prvo će pogledat stanje na trejderu a onda će primijetiti i tebe, nakon 9 mjeseci...😁
To je šala... da ne bi netko drugačije to shvatio...
- rivp out
+ atpl all in
Ma jeli ovo već počelo plakanje....
Prvo Opte, sad Atpl.
Prvo će pogledat stanje na trejderu a onda će primijetiti i tebe, nakon 9 mjeseci...😁
To je šala... da ne bi netko drugačije to shvatio...
Nije to šala, to je gorka istina
Da me htio gledati nebi zbrisao na otok pod izgovorom da se boji virusa
Kad vi na Tpng počnete plakati na 90 kn nama će biti drago a do tada proučavajte bilnace, imate puno vremena do tada......nemojte samo zaboravit da je to prošlo svršeno vrijeme a događaji idu dalje i okolnosti se mijenjaju........
Kolega Marine, ako niste primjetili ja sam Ledica koja je izdržala i malo veće korekcije bez plakanja,na agrokorkama do totalne nule, doduše gospon Flight mi je jednom rekao da sam polomila zube na Agrokoru, ali to vam je čista laž jer ja još uvijek imam sve zube .... evo ovakve .
Kad vi na Tpng počnete plakati na 90 kn nama će biti drago a do tada proučavajte bilnace, imate puno vremena do tada......nemojte samo zaboravit da je to prošlo svršeno vrijeme a događaji idu dalje i okolnosti se mijenjaju........
Koliko je ono ATPL bio lani na početku godine 2.1.2020??? 372kn, koliko je ono danas ? 378kn Ista cijena uz brutalnu razliku vozarina. Lani ste toliko love spušili na ATPL, da vam ni 200% dobiti neće vratiti gubitke.
Hoćemo se praviti da ATPL nije jedna od rijetkih dionica na ZSE koja je lani dvaput dotakla dno, te vas je nepregledno mnoštvo zavila u crno,ali kao prilikom svake traume to se potisne i zaboravi. Naravno, naravno, lani nitko do vas nije bio u ATPL, možeš misliti.
Kolega Marine, ako niste primjetili ja sam Ledica koja je izdržala i malo veće korekcije bez plakanja,na agrokorkama do totalne nule, doduše gospon Flight mi je jednom rekao da sam polomila zube na Agrokoru, ali to vam je čista laž jer ja još uvijek imam sve zube .... evo ovakve .
Vidim ja da imate nekakve sado-mazo sklonosti prilikom odluka o kupovanju dionica...ne kaže se uzalud da seks treba odvojiti od posla, ima još jedna uzrečica(primjerenija), ali je nepristojna pa je neću spominjati.
Koliko je ono ATPL bio lani na početku godine 2.1.2020??? 372kn, koliko je ono danas ? 378kn Ista cijena uz brutalnu razliku vozarina. Lani ste toliko love spušili na ATPL, da vam ni 200% dobiti neće vratiti gubitke.
Hoćemo se praviti da ATPL nije jedna od rijetkih dionica na ZSE koja je lani dvaput dotakla dno, te vas je nepregledno mnoštvo zavila u crno,ali kao prilikom svake traume to se potisne i zaboravi. Naravno, naravno, lani nitko do vas nije bio u ATPL, možeš misliti.
Ja sam imala Atpl prosle godine
Ajmo se prestat pravit i počet računat zaradu na razlici u cijeni dionice.......možemo za početak izračunat zaradu na dionici tpng ove godine i usporedit ja za zaradom na dionici atpl ove godine.........izračnajte rezultat u pauzi od čitanja bilanci pa javite.........ako Vam je čitanje bilanci važnije od zarade samo tako nastavite i sretno.......
Prema nekom unutarnjem osjećaju
-ATPL
+RIVP
+Atpl 353
+Atpl 350 navlakuša
+ atpl pa kom obojci kom opanci