-ATPL, ode moja dividenda Hteja na jednodnevni izlet brodom
Pa jel vi baš morate svaki dan kupiti i prodati ili možete bar 2-3 dana izdržat........
ponekad je poželjno i 2,3 tjedna ili mjeseca imati dionicu...... ![]()
Pa jel vi baš morate svaki dan kupiti i prodati ili možete bar 2-3 dana izdržat........
ponekad je poželjno i 2,3 tjedna ili mjeseca imati dionicu...... ![]()
ponekad je poželjno i 2,3 tjedna ili mjeseca imati dionicu......
To vam se čini...kolega izgleda ozbiljne pare vrti, ima ga u svim dionicama.:D
Evo ja sam skoro all in u dionicama, točnije 99,81% portfelja...ima još po tekućima i po škafetinima, al to ne računam.
budeš ti sad držao bid na 280 ![]()
neke imam i duže, delistirane i jednu skoro će 10a godišnjica, a nisu me ni u Klub zvali na ostatke
To vam se čini...kolega izgleda ozbiljne pare vrti, ima ga u svim dionicama.:D
Evo ja sam skoro all in u dionicama, točnije 99,81% portfelja...ima još po tekućima i po škafetinima, al to ne računam.
sve manji su krugovi sa svakom novom vrtnjom
eto ipak je na kraju bilo po asku malo ali slatko...ništa od iskrcaja...pozdrav ekipi do sutra.
+ ADRS2 , jučer mi bila preskupa pa sam danas kupovala ![]()
+ ADRS2 , jučer mi bila preskupa pa sam danas kupovala
Zašto ne ADRS po 444kn?! A ADRS je već danima povoljniji od ADRS2. Kontam 10% razlike bude među dvi dionice, sad je manje od 7%.
Ja sam se nakrca 2 ili 3 puta ADRS2 po 404kn, te 3puta ADRS po 444kn.
A znam da je isto, ali imam samo dvojku pa da mi ne povećava broj dionica u portfelju😀
Ali razmislit ću, nije losa ideja malo kombinirati oba Adrisa. I da, razlika u cijeni čini mi se da je prije bila veća.
Inače ovakav mi je trenutno portfelj u postotku:
-HPB 30.78%
-TPNG 22.3%
-JDRN 20,71%
-PTKM 13.48%
-ADRS 8,42%
-ADRS2 4.12%
Malo šaram po sektorima, isključivo relativno podcijenjenje dionice sa ok bilancom. Jedino Petrokemija mi stvara nelagodu. Sve drugo mi je zicer.
Još malo plastike ![]()
-ATPL mali dio, +cca100%, skromno ali meni dovoljno za krumpirušu
+ATPL, ma ne moš ti ovo stići, kao u Brzini samo se izgleda snima u Bib><lijobusu
+ATPL, ma ne moš ti ovo stići, kao u Brzini samo se izgleda snima u Bib><lijobusu
kakve sam sreće ja da sad kupim pa se hoću sa zaradom vratit u OPTE bi palo
jučer
- OPTE - sve što je ostalo
jučer
- OPTE - sve što je ostalo
Maaa daj. Vratit ćeš se ti nama na 8,5.
Nikad ne reci nikad ![]()
Prve dionice kupio dok još nije bilo burze
Sad nakon tridesetak godina prvi puta nemam ni jednu
+BNB manja količina zaradom na -TLM ![]()
- nakon tolikog radnog staža investiranja, zanima me možete li lijepo živjeti samo od tog vašeg investiranja u dionice ???
- nakon tolikog radnog staža investiranja, zanima me možete li lijepo živjeti samo od tog vašeg investiranja u dionice ???
Prvi put sam mislio da mogu 2008. prije potopa.
Sada opet mislim da bi mogao, ali ko zna što nosi sutra.
[…]Prvi put sam mislio da mogu 2008. prije potopa.
Sada opet mislim da bi mogao, ali ko zna što nosi sutra.
- 30 g. investirate u dionice i još se mislite može li se dobro živjeti od tog investiranja ???
- imena ponekad zaboravim. ali sam zapamtila još odavna tu vašu sliku, zbog toga sam vam i postavila to provokativno pitanje.
- za dobro živjeti od dionica prvo pravilo je da imate dionice.
- vi ih nemate očito trejdate.
- i moj prijatelj gospon Lopina je svakodnevno trejdao, danas nema dionica ali nema ni love, zadnje mu popapala maca na perjanicama Agrokora.
- imam neki osjećaj da jedino ja zarađujem neku sitnu lovu na ovom forumu, godišnje 10 - 25%, prošle godine i minus 2.8%.
- većina vas zarađuje 100 - 150% i još se niste obogatili.
- znam to po mom društvu, svi trejdali, svi masno zarađivali, sve analize od tehničke, fundamentalne u malom prstu, a danas nitko od te ekipe u dionicama, a bili smo stvarno dobar sindikat s podružnicama u ZG i ST, svaki dan sam znala što se kupuje...
- raspisala se ja, sada će mi cenzura obrisati ovaj post.
- kako je tema što smo tržili, a to skoro pa nikad ne pišem jer trgujem s nekim čudnim dionicama.
- prošli tjedan: neću vam napisati što sam prodavala to obično nije popularno, a kupovala sam: HT, ADPL, ZABA, ERNT, IKBA.
- ovaj tjedan: prodavala TPNG (1.388 dionica, ali još dosta toga imam), kupila: KODT. KODT2, ADPL, ERNT.
- za naredni tjedan imam u planu prodaju 2-3 dionica, a kupnja ako što povoljno uleti, mreže i parangali su postavljeni.
- i ne zarađujem ja stalno, ponekad i gubim, ovaj tjedan veliki gubitak, jedan manji auto srednje klase ali novi.
- najveći gubitak ste mi napravili na VLEN (nisam ga prodavala), ali baš me zanima koja cijena će tu biti 1/7 ???.
- a u ovoj godini dobitak mi je ono boli glava.
- od investiranja se može stvarno lijepo živjeti, uživajte mi u ovom lijepom danu.
![]()