-ATPL, ode moja dividenda Hteja na jednodnevni izlet brodom
Pa jel vi baš morate svaki dan kupiti i prodati ili možete bar 2-3 dana izdržat........
ponekad je poželjno i 2,3 tjedna ili mjeseca imati dionicu......
Pa jel vi baš morate svaki dan kupiti i prodati ili možete bar 2-3 dana izdržat........
To vam se čini...kolega izgleda ozbiljne pare vrti, ima ga u svim dionicama.:D
Evo ja sam skoro all in u dionicama, točnije 99,81% portfelja...ima još po tekućima i po škafetinima, al to ne računam.
budeš ti sad držao bid na 280
neke imam i duže, delistirane i jednu skoro će 10a godišnjica, a nisu me ni u Klub zvali na ostatke
To vam se čini...kolega izgleda ozbiljne pare vrti, ima ga u svim dionicama.:D
Evo ja sam skoro all in u dionicama, točnije 99,81% portfelja...ima još po tekućima i po škafetinima, al to ne računam.
sve manji su krugovi sa svakom novom vrtnjom
eto ipak je na kraju bilo po asku malo ali slatko...ništa od iskrcaja...pozdrav ekipi do sutra.
+ ADRS2 , jučer mi bila preskupa pa sam danas kupovala
+ ADRS2 , jučer mi bila preskupa pa sam danas kupovala
Zašto ne ADRS po 444kn?! A ADRS je već danima povoljniji od ADRS2. Kontam 10% razlike bude među dvi dionice, sad je manje od 7%.
Ja sam se nakrca 2 ili 3 puta ADRS2 po 404kn, te 3puta ADRS po 444kn.
A znam da je isto, ali imam samo dvojku pa da mi ne povećava broj dionica u portfelju😀
Ali razmislit ću, nije losa ideja malo kombinirati oba Adrisa. I da, razlika u cijeni čini mi se da je prije bila veća.
Inače ovakav mi je trenutno portfelj u postotku:
-HPB 30.78%
-TPNG 22.3%
-JDRN 20,71%
-PTKM 13.48%
-ADRS 8,42%
-ADRS2 4.12%
Malo šaram po sektorima, isključivo relativno podcijenjenje dionice sa ok bilancom. Jedino Petrokemija mi stvara nelagodu. Sve drugo mi je zicer.
Još malo plastike
-ATPL mali dio, +cca100%, skromno ali meni dovoljno za krumpirušu
+ATPL, ma ne moš ti ovo stići, kao u Brzini samo se izgleda snima u Bib><lijobusu
+ATPL, ma ne moš ti ovo stići, kao u Brzini samo se izgleda snima u Bib><lijobusu
kakve sam sreće ja da sad kupim pa se hoću sa zaradom vratit u OPTE bi palo
jučer
- OPTE - sve što je ostalo
jučer
- OPTE - sve što je ostalo
Maaa daj. Vratit ćeš se ti nama na 8,5.
Nikad ne reci nikad
Prve dionice kupio dok još nije bilo burze
Sad nakon tridesetak godina prvi puta nemam ni jednu
+BNB manja količina zaradom na -TLM
- nakon tolikog radnog staža investiranja, zanima me možete li lijepo živjeti samo od tog vašeg investiranja u dionice ???
- nakon tolikog radnog staža investiranja, zanima me možete li lijepo živjeti samo od tog vašeg investiranja u dionice ???
Prvi put sam mislio da mogu 2008. prije potopa.
Sada opet mislim da bi mogao, ali ko zna što nosi sutra.
[…]Prvi put sam mislio da mogu 2008. prije potopa.
Sada opet mislim da bi mogao, ali ko zna što nosi sutra.
- 30 g. investirate u dionice i još se mislite može li se dobro živjeti od tog investiranja ???
- imena ponekad zaboravim. ali sam zapamtila još odavna tu vašu sliku, zbog toga sam vam i postavila to provokativno pitanje.
- za dobro živjeti od dionica prvo pravilo je da imate dionice.
- vi ih nemate očito trejdate.
- i moj prijatelj gospon Lopina je svakodnevno trejdao, danas nema dionica ali nema ni love, zadnje mu popapala maca na perjanicama Agrokora.
- imam neki osjećaj da jedino ja zarađujem neku sitnu lovu na ovom forumu, godišnje 10 - 25%, prošle godine i minus 2.8%.
- većina vas zarađuje 100 - 150% i još se niste obogatili.
- znam to po mom društvu, svi trejdali, svi masno zarađivali, sve analize od tehničke, fundamentalne u malom prstu, a danas nitko od te ekipe u dionicama, a bili smo stvarno dobar sindikat s podružnicama u ZG i ST, svaki dan sam znala što se kupuje...
- raspisala se ja, sada će mi cenzura obrisati ovaj post.
- kako je tema što smo tržili, a to skoro pa nikad ne pišem jer trgujem s nekim čudnim dionicama.
- prošli tjedan: neću vam napisati što sam prodavala to obično nije popularno, a kupovala sam: HT, ADPL, ZABA, ERNT, IKBA.
- ovaj tjedan: prodavala TPNG (1.388 dionica, ali još dosta toga imam), kupila: KODT. KODT2, ADPL, ERNT.
- za naredni tjedan imam u planu prodaju 2-3 dionica, a kupnja ako što povoljno uleti, mreže i parangali su postavljeni.
- i ne zarađujem ja stalno, ponekad i gubim, ovaj tjedan veliki gubitak, jedan manji auto srednje klase ali novi.
- najveći gubitak ste mi napravili na VLEN (nisam ga prodavala), ali baš me zanima koja cijena će tu biti 1/7 ???.
- a u ovoj godini dobitak mi je ono boli glava.
- od investiranja se može stvarno lijepo živjeti, uživajte mi u ovom lijepom danu.