Kupio vlen po 7.73 prosjek, prvih 1000 kom na prodaji ujutro, možda baš od kolege parice 😀
Ha ha...da moji nalozi su bili na 7,75kn, 7,80kn i 8kn.
Sretno kolega, stvarno mislim da Vam je to odlicna kupnja...imao sam previse VLEN
Kupio vlen po 7.73 prosjek, prvih 1000 kom na prodaji ujutro, možda baš od kolege parice 😀
Ha ha...da moji nalozi su bili na 7,75kn, 7,80kn i 8kn.
Sretno kolega, stvarno mislim da Vam je to odlicna kupnja...imao sam previse VLEN
Dokupio ADRS2
Skupljam ga vec duze vrijeme
+IGH ali malo!
+ igija po 118, sad već imam opasnu kolicinu.
-IGH po 120...
eto, sad kad sam konačno prebolio tu transakciju - mogu priznati - da, ja sam bio onaj jelen koji je kupio IGH po 108 na otvaranju.
Jebiga, loš tajming, loša odluka, srećom s plusom na kraju.
Na greškama se uči, ajmo dalje!
Kolega to nije nikakva greska. Ja sam ucila na vlastitim greskama sa daleko vise gorkim okusom.
Bravo svima, sve veliki dečki
Ali ako ste svi danas prodali Igu, da mi je znati koji sucker je to kupio ?
Ili nije sucker ?
To cemo vidjeti da li ce ici jos gore.
+IGH opet malo!
- IGH, kupio po 101, prodao po 122
idućih sat i više kupujem OPTE i nemojte me ometati
prodao 1000 igh po 121 i 10k ingre po 6.65. Na oboje zarada 20% al gorak mi je okus u ustima ...
Nije dobro ovo sa optimom ...
- IGH...čekam OPTE na 2kn da se nakrcam
- Igh na 122 i 123....još ujutro.....
+++OPTE jesu me natrpali !
jutros prodao 100 igh 124 i kupio 1000 opte po 5,80. ko prstom u govno
-OPTE prvi put prodajem nakon 2 godine,mozda udjem kroz neko vrijeme opet, tko zna.
čemu žurba? biti će toga u drugi tjedan još povoljnije. ja čekam.
-1300 i kusur kom Igh...ostavio 300...bolje da nisam kako je krenulo (dobit cca 19200)
Bez uvrede bilo kome, ali ne razumijem da netko sada rasprodaje igh da bi kupio opte. I ne vidim da se u igh bilo sto promijenilo. Za opte smo znali da ide na 2 kune ako se ne uspije prodati. Meni je to bilo jasno jos u veljaci kada je produzeno vrijeme ponuda za 3 tjedna. Ja sam tada izasla iz opte i vise se nisam usudila tu ni trejdati iako se moglo.
Burza je iracionalna, ali ja ne vidim sto se objektivno promijenilo za dlkv ili igh.
čemu žurba? biti će toga u drugi tjedan još povoljnije. ja čekam.
možda mi je poruka bila malo krnja, mislio sam i kupovati i prodavati i evo cijelo vrijeme sam k/p i krajnji rezultat 0 dionica + 6280kn
osim toga zapecali i stari postavljeni nalozi
+ptkm
+dlkv
+sukc
Za igh se nista nije promijenilo osim sentimenta na burzi. Ja sam prodao jer sam bio zadovoljan sa plusom od 20% za kratkorocnu investiciju. U opte sam vec 3 godine i trenutno sam i takvom raspolozenju da bi najradije sve prodao i prebacio van.
+OPTE 4,60..I +OPTE 4.62