-JDOS po 555€
+HT po 25€
+ATPL po 58,40 €(samo malo me okrznulo)
-JDOS po 555€
+HT po 25€
+ATPL po 58,40 €(samo malo me okrznulo)
Ništa od easy money..
- ZABA
Minus JDOS, evo gotovo.
Ma to je u redu, nego pazite se vi, da vam se ne dogodi, da krivo stisnete i sve prodate dobrano ispod cijene, e to je pravi zajeb.
Vidio sam to nekoliko puta na ZSE ali i na stranim burzama. Ako je se baš previše utjecalo na cijenu, onda se zovne Broker. On zovne ZSE i trgovina se poništi ili korigira za određeni iznos.
Srećom na ZSE nema futuresa i poluge pa ne može biti bolno kao na stranim burzama.
No nadam se da mi se neće to dogoditi. Kupnja HPB na ovim razinama je ok.
-ADRS po 63,50 €( taman za burek cijeli mjesec)
+ADRS2 po 55 €
-----------------------------------------
Repozicioniranje radi dividende:
+ATPL po 58,40 € ( trejd ili držanje koji tjedan, još nisam odlučio)
Plus vlen po 3,26 eura
+ERNT
Skupljam ove fondovske papiriće koji žive na staroj slavi.
Malo sam dokupio IGE!
Ovaj tjedan sam prodala Luka Ploče i nadokupila ULPL.
Sretan Uskrs svim forumašima.
+ULPL. Nije padao dok se padalo.
U zadnjih mjesec dana malo sam pretumbala portfelj, proljetno čišćenje pred Uskrs, potpuno izašla iz Arnt, Hpb i Ikba, nadokupila nešto Vlena, dosta Kodt i Kodt2, konačno ušla i u treći Končar, pratila me u stopu nevjerojatna sreća i sad mi pogled na stanje portfelja mami osmjeh na lice…… samo da potraje
Ja sam slabo kupovao u zadnje vrijeme, a ono što jesam mi nije baš neki osmijeh izmamilo. Ali mi zatitra usnica kad vidim najavu ponude za spin valis i prvu desetaču koja mi se smiješi. A i Pevec bi mogel i do x15 dobaciti. To bi me jako razveselilo.
Prodao lkpc, lkri, atpl, igh, jdpl, span, vlen, malo sam uranio prije 5 mj, al pokupio puno bolji profit od Ivane s onog foruma. Ostalo nešto ulpl, lrhc, kupio ponovo vlen, ako bude prilike uletit ponovo u atpl,
zabu, nadokupiti ulpl,vlen.
Sretan i blagoslovljen Uskrs, želim svima na forumu!!
Ja sam slabo kupovao u zadnje vrijeme, a ono što jesam mi nije baš neki osmijeh izmamilo. Ali mi zatitra usnica kad vidim najavu ponude za spin valis i prvu desetaču koja mi se smiješi. A i Pevec bi mogel i do x15 dobaciti. To bi me jako razveselilo.
A mene srce boli za SPNV😢😢😢😢😢😢😢,prodao ga prošle godine po 115eura 😢😢😢😢😢😢😢, a jesam pehista😢😢😢😢
Žao mi je, ali možda Pevec zaliječi srce. Ako mogu riječ utjehe pružit.
Žao mi je, ali možda Pevec zaliječi srce. Ako mogu riječ utjehe pružit.
Hvala, i ja se nadam da bi Pevec mogao zaliječiti rane.
+ HPB po 115 €
Malo ZABE, nek se nađe tih 1,69€ dividende!
Prodao ostatak lrhc,
Knjige.
Naramak knjiga. Hrpetinu
Zatvara se velika on line knjižara sa besplatnom worldwide dostavom.
The Book Depository.
Pa ako netko nije stigao kupiti si knjigu, ono... danas ću, sutra ću... može to učiniti ovih dana, do 26.04