-rivp, 19,50
-atpl 150,00
-adpl 107,50
hpb držim do daljnjega
sada lagano apstinencija i krajem tjedna ili početkom slijedečeg ponovno u kupnju...
-rivp, 19,50
-atpl 150,00
-adpl 107,50
hpb držim do daljnjega
sada lagano apstinencija i krajem tjedna ili početkom slijedečeg ponovno u kupnju...
+ ERNT malo više i KODT malo manje.
Iako mi se sada čini da sam trebao 2:1 za KODT, ali tak je to kod trgovanja ne ispadne sve baš po planu.
Očekujem vraćanje starih cijena na tim dionicama prema 1.500 kn, ali i više naročito KODT. Možda ne brzo ali trend u +.
Ipak zadovoljan sam očekujem Valamar možda i prema 30 kn ili stagnaciju na 26-30 kn, a KODT i ERNT polako prema 1.500 kn
KODT očekujem realizaciju povećanih narudžbi od 14% pogledajte zadnjih nekoliko izvještaja, uvećavanje kapitala i rezervi, ne kupuje TOP 10 već duže vrijeme bez razloga.
KODT očekujem realizaciju povećanih narudžbi od 14% pogledajte zadnjih nekoliko izvještaja, uvećavanje kapitala i rezervi, ne kupuje TOP 10 već duže vrijeme bez razloga.
Tko iz prvih 10 kupuje
+ opte na 6.38
- podr na 400..
Sad mi je zao i zbog jednog i zbog drugog..
Valjda ce se ovakav dan ponoviti u skoroj buducnosti..
Tko iz prvih 10 kupuje
Vec duze vrijeme kupuje Berkopic Drazen.
+OPTE prosjek 6.08, moglo je i bolje, ali da nije bilo onog članka moglo je i puuuuno skuplje pa se ne žalim...
prodao adpl. blizu 50% plusa
nemam.vremena pisat intenzivno trgujem
di si sad prodavao kad za koji dan izvjeste da su nastavili proizvodnju mislim da će biti to raketa
Ništa.
Cash -R-A
Još uvijek ne znamo ukojem će ovo pravcu
Hoće li Europa steći imunitet krda ?
Hoće nas pokositi u drugom krugu?
Hoće li prije toga stići cjepivo?
Kako će Ameri , kada to protutnji kroz sve njihove države, jer tek je u tri.....
Imaju najveću nezaposlenost od 1929
Nije ovo loše vrijeme za kupnju onome kome životna dob dopušta dugačak horizont ulaganja, i ima sredstva koja mu stvarno ne trebaju, i ima ih puno
di si sad prodavao kad za koji dan izvjeste da su nastavili proizvodnju mislim da će biti to raketa
Ovakvu prodaju bi poželio svakome. Držim fige imateljima i dalje. Žao mi je ljudi koji su dali Valamar u bescjenje.
Radi se o tome da nema stalnih raketa. Zaradio sam nikad lakše i brže na adpl. Smatram da su (za mene) ERNT i KODT koji nisu okrznuti koronom, a cijena je zbilja jako pala još bolji, pa moguće da će i RIVP također dugoročno rasti i još ću ga kupovati pa sam se odlučio za promjenu jer je bila velika cifra prinosa.
nemam.vremena pisat intenzivno trgujem
50% je hebački prinos i može biti da će tržište još odreagirati ali to o nastavku proizvodnje ne ide baš samo tako, proći će mjeseci a i autoindustrija je i prije izbijanja pandemije bila u problemu...150kn za adpl je trenutno jaaako pristojna vrijednost dionice, to je tek 20% niže nego što se trgovalo prije pandemije a isto tako i valmar na 27-28kn je vrrlo dobro vrednovan s obzirom na stanje turizma za ovu godinu, unatoć mjerama vlade, teško da će i rivp i adpl a i mnogi drugi 2020 završiti sa plusom
+ADPL malo da popravimo krvnu sliku
zločesta
pa kako to da si ti u cashu!!?? zar ti te tvoje crtkalije ništa ne govore? a mlati se ozbiljna lova! ili si jedina osoba koja je prodala u veljači i sada mirno čuvaš lovu.
inače, velika većina ne zna što bi sada. po meni još nekih desetak % gore, a onda.... malo veći i duži tobogan! ozbiljnije smanjenje broja oboljelih ili pronalazak cjepiva su potencijalni bounce, ali generalno i početkom objavi fi.... ništa dobroga.
Crtarije kažu da bi na kratki rok mogli gore
Ipak, mirno sjedim na cashu
Ja i W. Buffet
ne vjerujem da si toliko stara! drugo je pitanje koliko su buffetove metode od prije 50 g danas primjenjive na burzi. svijet, stil života, tehnika i tehnologija se mijenja drastičnom brzinom, tako da... eventualno ono... kupiš dionicu u koju vjeruješ (po mogučnosti iz poznate branše) i zaboraviš na nju.
Osim IGH kupio sam i OPTE, kad se počelo razbacivati nek i meni nešto "upadne"!
+ opte ,ostao nalog na niskoj razini od prije par dana , a kako sam u vrijeme " potresa " kuhala ručak poklopilo me.....super , samo žalim što nije bio veći nalog.😂
-adpl
-opte
+PODR, ipak ću hrani dati prednost
mislim da je adpl odradila svoj vrh
-ADPL po 152 - kompletno out