Nije kolega radio sa tolikim novcem nego je napravio toliko prometa koji je mogao biti npr. sa 39 transakcija po 10000 kn. Po toj računici kolega ima prinos više nego respektabilan.
Što smo danas tržili
-
-
-
protrgovati 400k je u naravi ulog 200k i na to je 13 k tj. 6-7% vrlo dobar trejd, ćak malo ziheraški
...nego, kaj neo opet u karanteni
-
+RIVP po 20,00 (dižem si prosjek ula
Zavrtit 390 tis kn za 13 tis zarade.... Neznam meni je to smiješno, toliko truda, stresa radi crkavice. A samo jedan krivi potez i sve ode u bunar
Vama je 13k kuna mjesecno crkavica ?
Ako vi u ovoj situaciji zaradjujete vise od toga, onda ste sigurno puno bolji ulagač od svih ovdje prisutnih i trebali bi okretati velike pare na NYSE ili bilo kojem drugom normalnom trzistu.
Nije stvar u tom da je to crkavica nego 3%, a gubitak je mogao biti brutalan
-
+ ERNT
nalog na + OPTE
-
+ ADPL
+ RIVP
+ ADRS
+ ERNT
+ VLEN
-
+ ADPL
+ RIVP
+ ADRS
+ ERNT
+ VLEN
pohlepnik
-
-ZABA
-ADPL
-ATPL
sve trade držao od ponedjeljka.. ovo što imam od prije i dalje držim.. uspio 12-13% povećat cash poziciju..
-
protrgovati 400k je u naravi ulog 200k i na to je 13 k tj. 6-7% vrlo dobar trejd, ćak malo ziheraški
...nego, kaj neo opet u karanteni
on i barikb se valjda natječu tko će prije i tko će duže!! što ćeš, vjerovatno dečki imaju previše vremena, a zaradili brdo para pa se sada sprdaju sa nama sirotinjom.
-
-ATPL sve kupljene pri vrhu noža, iliti skoro dnu
-
- ATPL
- OPTE
-
-
- opte ( dio s kojim trejdam)
vani pada, vikend dolazi, pon uglavnom crven zbog nakupljenih losih vjesti
cekam na bidu opte
-
- opte ( dio s kojim trejdam)
vani pada, vikend dolazi, pon uglavnom crven zbog nakupljenih losih vjesti
cekam na bidu opte
na cca koliko čekaš, ako smijem pitati?
-
ovisi kakav ce biti vikend sa vjestima, obicno na 8-10% i drugi 12-15% od zadnje cijene
-
+ Opte
Dobra mi je cijena za dugoročni ulaz pa sam nadokupio malo, jer uvijek može vikendom i nešto pozitivno da iscuri -
Jučer prodao dio Saponije po 224
Danas
+RIVP 21,90
-RIVP 23,20
500€ zarade i što je još važnije 30000 kn kapitalnog gubitka da bar porez na kapitalnu dobit od ATLN ne moram platit.
Borba za svaku kunu se nastavlja.
-
+OPTE hitno odjurio ja, a nalozi, nisam računao da će dolje, ali samo 2000 komada, hvala
-
-Atpl 70%
-Adpl 70%
-Sapn 30%
U ponedjeljak i utorak opet u kupnju.
-
-Atpl 70%
-Adpl 70%
-Sapn 30%
U ponedjeljak i utorak opet u kupnju.
Zar burza i nedjeljom radi???
-
Opa, što je ZSE uvela trgovanje sa futuresima, kao ostale razvijene ekonomije zemalja? Kolega Neo gdje se može pratiti za ZSE-futurese?
-
niste zloćka, a zločesti ste, kolega piše kada može, a ne kada hoće i tako već duže vrijeme, stalno mu je neki lokot prikačen na avatar, naravno da se radi o petku, zato i najavljuje kupnju već za utorak, prevenira lokot
-
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun