nakon inauguracijskog govora narančastoga, rasprodao sve što sam mislio. taj novac burzu više neće vidjeti. ostavio portfelj sa nekih 110-120 kila na čekanju. ne znam kaj očekivati, sve dalje sve manje pratim. i osjećam se ful bezbrižno i zadovoljno.
Što smo danas tržili
-
-
-
Skratio ADPL , ADRS2, ARNT, ATGR, KODT, KODT2, RIVP, SPAN, ERNT, HT 🥲 Ovo mi je prvi puta u životu da se ja kladim na pad i za sada sam pogriješio🥲 . Nikada do sada nisam imao tako jaku keš poziciju i ful se loše osjećam🥲
zašto Span kad se očekuje top kvartal
-
Skratio ADPL , ADRS2, ARNT, ATGR, KODT, KODT2, RIVP, SPAN, ERNT, HT 🥲 Ovo mi je prvi puta u životu da se ja kladim na pad i za sada sam pogriješio🥲 . Nikada do sada nisam imao tako jaku keš poziciju i ful se loše osjećam🥲
Bio sam u takvoj poziciji ne jednom, al sa kešom se nikad nemoj osjecati loše. Malo potroši i biti će bolje
Jesi zaradio, jesi, jel imas novaca, imas, imas dionica, imas ... Pa di ces bolje ?!? A to da si mogao a nisi, gle to se cak i meni moze dogoditi
. Lako je biti general nakon rata ..
-
Pa kladio sam se na pad
-
Pa kladio sam se na pad
ufff. Mislim da ces izgubiti okladu ...
-
Pa kladio sam se na pad
Da! Prvi puta u životu sam se kladio na pad i prodao nešto dionica , inače sam uvijek skoro 100% u dionicama🥲
-
Da! Prvi puta u životu sam se kladio na pad i prodao nešto dionica , inače sam uvijek skoro 100% u dionicama🥲
Vjerovao ili ne nikad nisam šortao niti razmisljao o tome bez obzira sto sam drzao neke iz kojih sam izasao jer sam bio siguran da ce potonuti .... Obično se oni koji drze istu jako naljute kada im kazes da si se odpozicionirao i da bi trebali razmisljati malo i o tome. Iskreno nisam nikad takve shvacao. Za mene su prijatelji oni koji mi podastiru negativne argumente dionice koje drzim jer uvijek ih uključujem i usavršavam svoj "pogled"
-
Bio sam u takvoj poziciji ne jednom, al sa kešom se nikad nemoj osjecati loše. Malo potroši i biti će bolje
Jesi zaradio, jesi, jel imas novaca, imas, imas dionica, imas ... Pa di ces bolje ?!? A to da si mogao a nisi, gle to se cak i meni moze dogoditi
I ja sam očekivao pad, prodao par komada pa se onda brzinski vratio nazad. U toj prodaji izgubio oko tisuću eura.
-
I ja sam očekivao pad, prodao par komada pa se onda brzinski vratio nazad. U toj prodaji izgubio oko tisuću eura.
ma to ti je goriva za par minuta vožnje na brodu
-
........sad vidjeh da mi je danas godina dana na ovom forumu
-
-
Slično, nedavno isto prodao dobar dio, isto nisam imao nikad veću cash poziciju, suprotno od Vas, super se osjećam!
........sad vidjeh da mi je danas godina dana na ovom forumu
Čestitam godišnjicu!
-
sad svi lagano ćuću nazad iz dlkv u kodt
-
Izgleda da su mi bile naklonjenije trampinjove carine 😭😭
-
Pa zar nemas neku bolju dionicu za prelaz ?? Da se kasnije ne lupaš po glavi, al ne zato sto je kodt loš
-
Pa zar nemas neku bolju dionicu za prelaz ?? Da se kasnije ne lupaš po glavi, al ne zato sto je kodt loš
nisam mislila na sebe
-
Nepročitani postovi
-
- Title
- Odgovora
- Zadnji odgovor
-
-
-
Ideje za trgovanje na inozemnim tržištima - Što i zašto ? 10k
- zlocesti
September 18, 2020 at 8:28 PM - Tržišta kapitala - USA
- zlocesti
May 30, 2025 at 4:39 PM
-
- Odgovora
- 10k
- Pregleda
- 2.9M
10k
-
-
-
-
DLKV (Dalekovod d.d.) 3k
- harpun
May 29, 2025 at 10:15 PM
-
- Odgovora
- 3k
- Pregleda
- 1.3M
3k
-
-
-
-
ERNT (ERICSSON NIKOLA TESLA d.d.) 942
- Admin
May 29, 2025 at 6:35 PM
-
- Odgovora
- 942
- Pregleda
- 494k
942
-
-
-
-
Što smo danas tržili 6k
- harpun
May 29, 2025 at 10:36 AM
-
- Odgovora
- 6k
- Pregleda
- 2.3M
6k
-
-
-
-
Implementacija AI tehnologije u investiranju i bihevioralne financije: analiza i utjecaj na investicijske odluke individualnih investitora 2
- imavrek
May 13, 2025 at 11:47 AM - Stručne rasprave
- imavrek
May 29, 2025 at 10:24 AM
-
- Odgovora
- 2
- Pregleda
- 427
2
-